Новогодишен бал в Оперетата

Празникът ще е с музиката на Щраус, Офенбах, Лехар и Калман
Обновена: 25 дек 2013 15:36 | 25 дек 2013 15:35, Петя Славова
2
Новогодишен бал в Оперетата
Снимка: Софийска оперета

В юбилейния си сезон най-веселата трупа впечатли своите почитатели с елегантен и много стилен концерт-спектакъл „Коледна магия”. За първи път световни и български коледни хитове бяха представени вчера в атрактивни нови аранжименти с участието на БГ звездите – Мери от „Мери бойс бенд”, Весела Нейнски, Диляна Хаджиянкова, под диригентската палка на маестро Христо Павлов.

На 26-ти почитателите на Балет „Арабеск” ще се насладят на хитовата постановка „Лешникотрошачката” от 11 и от 16.00 ч., която стопля сърцата на деца и възрастни в коледните дни.

Празничният сезон в Музикалния театър продължава на 28 и 31 декември с уникален Новогодишен бал в Оперетата, където за първи път на сцената на театъра гостуват звездите на румънската опера и операта - Даниела Влъдеску, Стефан Попов и световноизвестният български диригент Мартин Пантелеев. Очакват ни бляскави изпълнения и много забавление с музиката на Офенбах, Щраус, Калман, Лехар, атрактивните гост-изпълнители и звездите на Националния музикален театър.

Билетите за коледно-новогодишната програма на Музикалния театъра отдавна са изчерпани. Организаторите споделят, че поради големият интерес, пускат в продажба допълнителни билети за 31-ви декември от 17.00 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оооо,да.Чували сме го.Но само тези,за които класическата музика значи нещо.Явно за автора на предния коментар класическата музика не представлява интерес.За справка- google
1
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
световно известния диригент Пантелеев????? Чувал ли е някой по света това име? Тази ,която е писала това явно се интересува само от хонорара си.