Видин посрещна Коледа с драматизация на Рождество

Повече от 10 души участваха в спектакъла
Обновена: 25 дек 2013 11:23 | 25 дек 2013 11:23,
9

Снимка: Булфото

Пред катедралния храм „Св. вмчк Димитър Солунски“, град Видин бе представена за втора поредна година драматизация на Рождението на Исус Христос.

Свещената история бе пресъздадена пред катедралния храм „Св. вмчк Димитър Солунски”, където в продължение на няколко дни бяха изградени специални декори.

В отделни сцени бяха използвани истински животни – овце, коне, магаре. Драматизацията е на председателя на храма архимандрит Поликарп. Режисурата е дело на актьора Красимир Рангелов. Участваха над 10 мъже, жени и деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: видинколеда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
2
 
! Отговори
Пастафарианец Храбър преди 10 години
Леле, цирк "България"!Тези деца дали знаят в какво участват?Религиозно промиване на мозъци!Да бяха изчистили градинка, да бяха нахранили гладен!Пък те драматизации по еврейски народни приказки ще ми правят!Никой не знае кога точно е роден Ицето, но е много удобно раждането да се съчетае с някой езически празник, в случая - Зимното слънцестоене.Смеееееехххх!
6
0
 
10
 
! Отговори
маринов преди 10 години
Ей, хора, да ви е честито Рождество! И повече вяра, надежда и любов да имате, че кометарите само за дънки и здравето на децата, а за Христос никой не обелва дума. Архимандрит Поликарп организира за втора година тази драматизация и всички се радват. Хората усещат, че има духовници, че има църква, че има Бог, вие тука за дънките и студа. Господ да помага на архимандрит Поликарп в работата за усилване на вярата в душите на видинчани. Честито Рождество, Видин!
5
4
 
5
 
! Отговори
До Momo преди 10 години
Аз не бих рискувала здравето на едно дете, за да си имаш ти детайли!Въпрос на приоритети :)Весели празници и много щастие ти желая
4
6
 
3
 
! Отговори
Momo преди 10 години
До До MomoЕдинствено с яке ли можеш да се стоплиш? Едно време само с якета са ходели сигурно.Както вече казах - добра идея, но кофти реализация. Типично по български - правено, правено... недоправено.
3
2
 
7
 
! Отговори
До Momo преди 10 години
В този студ, който в момента е сковал Видин, трудно ще намериш място за детайли! Освен ако не искаш детето да се разболее, ще му влезеш в положението и няма да мрънкаш, че е с яке, а не голо!
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Евала на видинчани. Държавата ги е забравила, но те не губят дух. Да са живи и здрави.
1
7
 
4
 
! Отговори
Momo преди 10 години
Всичко е хубаво, но красотата е в детайла. За съжаление аз виждам хора в дънки масивни зимни обувки и дете облечено в якенце и шапка.Хубава идея, но кофти реализация.