Подаръци за Вас от `Ем коледар, `ем с дар

Коледната игра на Dnes.bg приключи, ето и победителите
Обновена: 6 яну 2016 13:14 | 6 яну 2016 13:14, Екип на Dnes.bg
6
Подаръци за Вас  от `Ем коледар, `ем с дар
Снимка: Dnes.bg

Коледа дойде и замина, Нова година я посрещнахме и вече дори заваля сняг. След като Дядо Коледа мина и се разписа, след него и Дядо Мраз раздаде каквото имаше.

А вие пък ни зарадвахте и споделихте с нас коледната си украса и се включихте активно в коледната ни игра - `ем коледар, `ем с дар. И както Ви обещахме – от Вас украсата, от Magniflex - даровете!

Благодарим на всички, които се включиха в Коледа с Dnes.bg и взеха участие в нашата игра с подаръци. Но... играта свърши и който снимал - снимал, който гласувал - гласувал.

Сега е ред ние да раздадем подаръците. Според условията на играта победителите са онези, чиито снимки са събрали най-много гласове.

И така, нашите подаръци отиват при:

I-ва награда: 1 брой ваучер за възглавница MEMORY + на стойност 129 лв., предоставен от Magniflex отива при Розалия Вичева .

На II-ра награда: 1 брой ваучер за възглавница RELANO MEMORY на стойност 109 лв., предоставен от Magniflex, ще радва Дияна Янкова.

Със III-та награда: 1 брой ваучер за възглавница MEDIC на стойност 99 лв., предоставен от Magniflex, ще се похвали Ивелин Георгиев.

За съжаление и в тази игра, има участници, които са дисквалифицирани, поради неспазване на точка 10 от правилата и условията на фотоконкурса.

На спечелилите обаче - честито и... приятен сън!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
nqkoi si преди 8 години
Точно защото е с гласуване не участвах! Все едни и същи участници и все едни и същи печелят щом е с гласове!
3
0
 
2
 
! Отговори
Писна ми преди 8 години
Тая все с профила на бабката играе,събира гласове в групи за тази цел...Излагате се
2
0
 
5
 
! Отговори
НаБЛюДаТеЛ преди 8 години
Вие първа награда винаги на Розалия Вичева ли давате? Тая нечестна бабка я позлатихте. На септември - 600 лв., сейа пак тя. На тези години да се занимава с фалшивите си гласове - срамота! Да живее лъжата, оглавявана от г-жа Вичева!
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо Варг не е сред наградените? Страхотни снимки на влакове и гарата в Шумен прави.