Нито един новозаразен с коронавирус в Китай

Няма и смъртни случаи за последните 24 часа
23 май 2020 07:39, Ния Христова
14
Нито един новозаразен с коронавирус в Китай
Снимка: БГНЕС
За първи път от януари в Китай няма регистриран нито един новозаразен с коронавирус за последното денонощие. Няма и регистриран смъртен случай, съобщи тази сутрин държавният комитет по хигиената и здравеопазването на страната, цитиран от ТАСС.
 
По данни от съобщението в медицинските учлеждения в Китай има още 79 пациенти заразени с COVID-19 (трима са оздравелите за последния ден), като само при 9 от тях болестта протича в тежка форма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия е нужно да бъдат изгонени от целия ЕС ,уж мряха ,сега пък нема
11
4
 
4
 
! Отговори
МОЛ илиенци преди 3 години
Защо бе свършиха ли се китайците.
10
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ясно, ако са спряли да ги регистрират, и у нас , като почти не се правят теставе и нямаме нови заразени
9
9
 
3
 
! Отговори
СЕРЕГЕЙ преди 3 години
Другарят Путин каза,че в русия и необятните и колонии корона вирусът е най добре от цял свят.в русия и колониите и няма нито един човек починал от корона вирус. Руснаците са безсмъртни е казал в заключение другаря Путин,а също и кадиров от чеченската колония,който преданно служи на Кремъл.
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Официално. Нито един заразен. Тъй като китайското счетоводство има особености, не е ясно какво наистина е положението.Да, не може да се укрият много силно болни. Но съм уверен че има много, които не са регистрирани. Да не забравяме как когато имаха официално 40к болни, се оказа че поради счетоводни приьоми всъщност са били към 250к.
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6 ДокторРано си се надрусал бе доктор ли си , къв ли си ! Държавата ти дава медикаменти да лекуваш а ти ги пиеш та да са друсаш !
6
4
 
3
 
! Отговори
Някое друго въпросче преди 3 години
България е на първо място в ЕС по брой пушачиБългария е първенец в една от лошите класации на Европейската комисия. От целия ЕС най-много пушачи има у нас - те са почти със 7% над средното за ЕС. Данните са по повод Международния ден без тютюнопушене. 30% от 15-годишните момичета в България си купуват цигари редовно. По пушене те са първи сред своите връстници от другите европейски държави. 21% от 15-годишните момчета също са пушачи.
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дофторе ония там се прераждат и не им дреме за твоите бръщолевици. И спри да пушиш че рак и други болести са от това, а не че някой крачил някъде си.
4
11
 
12
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Разбира се , че няма въобще корона вирус в Китай ! Точно така нямаше и радиоактивен облак и зараза след аварията в Чернобил, когато радиоактивния дъжд обливаше българските деца по манифестациите. И когато комунистическите ***.и се криха в бункери и ядяха специална храна !!!! Господ ще съди тези червени ***.и !!!
3
4
 
7
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
В Бразилия пък дойде есента и грипчето се развилнява, ама нищо. И там ще мине.
2
3
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Не ми дреме къде живеят мравките00146
1
6
 
14
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Лятото дойде и с него сезонът на грипчетата приключи.Това е толкоз просто и логично.