Трима в Шуменско нарушили карантината си

Случаите са докладвани в районната прокуратура
27 май 2020 14:18, Анисия Иванова
3
Трима в Шуменско нарушили карантината си
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

При проверки на адреси в Нови пазар, Смядово и село Марково вчера полицейски служители са установили трима, които са нарушили наложената им карантина и не са били по домовете си, съобщиха от ОД на МВР - Шумен.

Служители на РУ-Нови пазар посетили дома на 41-годишен мъж в село Марково, поставен под карантина, след като се завърнал от страна с усложнена епидемиологична обстановка.

Той не бил открит на адреса, за което е започнала проверка. Униформените не открили и 37-годишен мъж в дома му в Нови пазар, който бил поставен под 14-дневна карантина. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по член от НК.

Бързо производство за нарушена карантина е образувано и след извършена проверка в частен дом в гр. Смядово, където трябвало да бъде 72-годишна жена. Установено било, че тя е напуснала жилището си, с което нарушила наложената й от РЗИ карантина.

Случаите са докладвани в Районната прокуратура в Шумен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може да са се върнали в Англия !То целият Шумен отиде в Лондон .Така че Шумен стана англииска местност под законите на Кралицата .Варна е пристанището на Шумен !Шумен е центъра на планетата !
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трима масаи.
1
2
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Трима са констатирани. А колко не са ??? Тия мерки се спазват само от балъците. И при най-затегнатите мерки нищо не се спазваше както трябва - и компании си имаше по улиците , и хора без маски , и пазаруване без ред в магазините... не се видя ни един патрул да следи за спазване на тези мерки и затова и не се спазваха..