Бивш треньор на Григор Димитров е положителен за COVID-19

Франко Давин се е самоизолирал в дома си в Маями
6 юли 2020 13:57, Ния Христова
2
Бивш треньор на Григор Димитров е положителен за COVID-19
Снимка: Pixabay
Един от бившите треньори на Григор Димитров - Франко Давин, преди няколко дни е дал положителна проба за коронавирус. Аржентинецът се е самоизолирал в дома си в Маями. Той е в добро състояние, съобщават аржентинските медии, цитирани от БНР.
 
Според информацията 50-годишният треньор е почувствал неразположение преди седмица. Няколко дни по-късно разбрал, че е заразен с COVID-19. Той е информирал своевременно всички, с които е бил в контакт. Съпругата му Мариана и децата му Начо и Хуана са дали отрицателни проби за заразата. 
Още по темата
Аржентинецът работи с Димитров през 2015 и 2016 година.
 
Франко Давин е поредното име от света на тениса с положителна проба за коронавирус. В събота американският играч Франсис Тиафо разкри, че е дал положителен тест след първия си мач на демонстративен турнир в Атланта. 
 
Няколко тенисисти, включително водачът в световната ранглиста Новак Джокович, Григор Димитров, Борна Чорич и Виктор Троицки, също бяха заразени с коронавирус, след като участваха на демонстративните турнири "Адриа тур" в Белград и Задар. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
0
 
! Отговори
Православен преди 3 години
Не се спря тоя Григорий (Бог да благослови свещенното му име!). Ние едно време по-малко срамни болести разнасяхме от него. А не подбирахме, мъжко, женско, каквото падне!!! Сега сме ОК. Караме на *** със Светлю.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дреме ми. Чидят се какви простотии да пишат и да стресират хората.