Ръст на новозаразени с вируса във Франция и Германия

На 4-то място сме сред държавите с най-много завръщащи се с Covid-19
14
Ръст на новозаразени с вируса във Франция и Германия
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Германия и Франция отчетоха най-високия ръст на инфекции от коронавирус от месеци. Новите данни повдигнаха опасения от разрастване на пандемията заради завръщащите се от ваканции в чужбина, предаде БНР.

Германия добави популярни туристически дестинации в Хърватия, редом с румънския район Вълча в списъка на рисковите райони, при завръщане от които се изисква PCR-тест и карантина.

Хърватия е страната, която се класира на трето място по най-голям брой заразени туристи, завърнали се в Германия, според германския институт "Роберт Кох", след Косово и Турция. Според най-новия доклад на института България е на четвърто място в списъка с държави, от които се завръщат най-много заразени с коронавирус.

През последните 24 часа Германия отчита 1 707 нови инфекции - най-високият брой за денонощие от април.

Канцлерът Ангела Меркел предупреди тази седмица, че няма да има повече облекчаване на ограниченията срещу коронавируса.

Франция вчера отчете най-голям ръст на инфекциите от месец май. Почти 3 800 зарази бяха потвърдени за 24 часа. Тулуза стана първият френски град, в който вече е задължително носенето на маски на открито.

Испания обяви нови 6 700 инфекции за денонощие вчера, с което общият им брой стана 370 000 - най-високият в Западна Европа.

Украйна за първи път отчете над 2 000 зарази за ден, а Финландия вчера извади почти всички европейски държави от списъка с безопасните за пътуване райони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
С. преди 3 години
Напишете wuhan pool party в youtube и вижте какво се случва в Китай докато нас ни третират като плъхове, носещи зараза
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А колко са умрелите? Това защо не се казва? В началото стресираха хората с хиляди умрели за ден, затвориха всички по домовете, въведоха драконовски ограничения, глоби..... сега след като измислиха уж някаква ваксина и почнаха да плашат с нови заразени. Следва задължителна ваксинация.....
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички държави са се втренчили в това,че някакави щъкащи отвън навътре към тях недисциплинирани "хорица" внасят прословутия вирус в тях,а не разглеждат въпроса ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА СЪЗНАТЕЛНО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА СЪЩИЯ,ПО ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНА СХЕМА И ТЕХНОЛОГИЯ,ОТ "НЯКАКВА" НАДНАЦИОНАЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ,имаща достатъно ресурси за това(финансови и научни,създаване и модифициране непрекъснато на вируса и по създадени канали,разпространяването му из всички държави,по определена изборност!
9
0
 
4
 
! Отговори
доктор преди 3 години
РЪСТ НА --ЛЪЖИТЕ НА ВИНОВИЦИТЕ ЗА СВЕТОВНАТА ИЗМАМА---КОРОНОВИРУС --САЩ КИТАЙ ГЕРМАНИЯ ФРАНЦИЯ НЯМА ТАКЪВ ИНДЕНТИФИЦИРАН ВИРУС А --РАЗНОВИДНОСТ НА ГРИП--Б
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако нашите вместо тик-ви имаха глави щяха да последват примера на Финландия.
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 123И коя точно ваксина е отровна, като всяка държава, която може да си го позволи, си прави своя? Нещо ви издишат аргументите все повече и повече.
6
3
 
4
 
! Отговори
Нане преди 3 години
Тия няма да мирясат, докато народите не им изпотрошат *** *** ...
5
4
 
6
 
! Отговори
123 преди 3 години
Ковид е световна измама на Глобалистите-сатанисти. Искат да намалят населението на Земята с отровната ваксина.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе ние на института "Роберт Кох"или на крадливата лоена топка? Она каза:Аз се справих със заразата и ме дават за пример!
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"На 4-то място сме сред държавите с най-много завръщащи се с Covid-19"Е как така, като тук непрекъснато намалява и почти го няма?
2
4
 
16
 
! Отговори
От Берлин преди 3 години
Защо не напишете истината?! А именно, че тук се тестват 75% повече от май месец, а болните са 2 пъти по-малко от тогава....! Само манипулации, ваща м.....а продажна...
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквениците трябва да искат отрицателен пср тест за идващите от тези държави за тези от Гърция също.