Хиляди в Лондон на протест срещу нова карантина

Възникна напрежение между демонстранти и полиция
20 сеп 2020 17:40, Красимир Ангелов
59

Над 30 души бяха арестувани в Лондон по време на протест срещу мерките, свързани с COVID-19. Повече от 30 души са задържани, след като възникна напрежение между демонстранти и полиция, съобщава Bulgaria ON AIR.

На протеста в центъра на британската столица се събраха хиляди. Те се обявиха против въвеждането на нова карантина и задължителна ваксинация.

Демонстрацията идва на фона на увеличаването на броя на заразени в страната и въвеждането на ограничения в части от Англия, чиято цел е да се овладее разпространението на коронавируса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
2
 
! Отговори
До 51 преди 3 години
Е айде покажи ми кои са тия, дето са умрели. Посочи ми ги!
49
2
 
1
 
! Отговори
До 50 преди 3 години
Казваш, че в Швеция са безсмъртни...
48
2
 
2
 
! Отговори
До 47 преди 3 години
Идиотче, в Швеция никой не е умирал. Всички тези данни са фалшиви.
47
1
 
2
 
! Отговори
48 преди 3 години
М ургави
46
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България няма протестиращи и има много хората, които са ЗА тези незаконни правила, защото България не е чиста нация. В България има много *** и тъмнокожи хора и такива дето приличат на азиятци, които са ЗА тези неща. Ние не сме едноцветна раса като останалите Европейски страни да сме на едно мнение и от там идват проблемите. Защото белите са умни и имат здрав разум
45
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Швеция измряха почти 6000 човека, а в съседните Норвегия и Финландия по 200-300, а тук някакъв ковидиoт дава Швеция за пример! Да не говорим, че в Швеция от два месеца има едно относително високо ниво на броя на заразените, въпреки че е много по-ниско от предишните свръхвисоки нива.
44
2
 
5
 
! Отговори
епидемиолог преди 3 години
A Швеция, без никакви карантини и маски ! Никога! И без смъртни случаи от седмици. И чрез повече безсимптомни заразявани вече забравиха за вируса. И никой вече не пише за Швеция по медиите. Защо ли?? Иначе да, в началото на епидемията правителството там направи престъпна грешка със старческите домове и имигрантите , но поне се извини се поправи и остави епидемиолозите си, да се справят без да им се бърка.А тия с карантините и памперсите ще го влачат до втори и трети вълни.
43
0
 
2
 
! Отговори
питбул преди 3 години
трета световна няма да има. но ще има гърч. и докато не се налудуват бесните няма да има спокойствие.
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои народи бе, ***?Къде ги сънува тези народи?
41
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро народите ще се надигнат срещу корона доктрината навсякъде!
40
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки подръжник на правителство и коронавируса трябва да изгние в затвора
39
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те тези не са и смешни, направо са жалки.Боже, колко мъка има по този свят, Боже...
38
21
 
8
 
! Отговори
От днес преди 3 години
Всички протестиращи трябва да имат направено криминално досие за грубо нарушаване на обществения ред и неспазване на полицейски разпореждания.При рецидив да бъдат задържани и съдени по съкратена процедура за тероризъм.
37
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ковид шараните не кълват вече...Народите се събуждат и съвсем скоро ще поискат сметката на тези които създадоха тази истерия. Идва Видов ден!
36
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Симптомите на новата болест ковидиптизъм са сходни с болестта хомосексуализъм.Заболелите са вечно недоволни и незадоволени от някого, всички са им виновни за всичко, вечно са ощетени от някой, вечно онеправдани и вечни жертви и бунтовници против всичко.Болестта както и при хомосексуалузма е силно заразна, всяка година милиони млади индивиди от мъжки пол заболяват неизлечимо, до края на живота си.
35
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хиляди протестирали, значи имало хиляди ковидиoти в Лондон.
34
10
 
3
 
! Отговори
Лелка преди 3 години
Тук само неграмотници с ограничени умствени възможности пишат! Световен елит?!? Роби сме им?!? Ще ни чипират, за да ни насочват като Божков от Дубай насочва тълпата... абе *** сте! По добре се пазете!
33
7
 
7
 
! Отговори
Оф преди 3 години
И как световния елит дърпа конците по отношение на вируса?
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една от забраните е да се събират мъже и жени на любовна среща в жилището на някой от тях. Ако не живеят в брак или няма доказателства за фактическа връзка между тях - например общи деца подлежат на санкции и глоби. Сигналът от съседите е достатъчен.
31
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ковидиотизмът трябва да се впише официално като нова и опасна ментална болест, която застрашава устоите на цялото общество.Нужен е специален закон за борба с болните от ковидиотизъм, който да е адекватен срещу заплахата и да ликвидира всички *** превантивно.