В Китай тестуваха всички в почти 5-милионен град за 4 дни

Положителни са били проби те на едва 183 души
28 окт 2020 15:45, Елка Василева
59
В Китай тестуваха всички в почти 5-милионен град за 4 дни
Снимка: архив, БГНЕС

В град в Западен Китай за четири дни завърши тестуването на 4,7 милиона души за коронавирус, след като работници в завод дадоха положителни проби, съобщи ДПА, като се позовава на китайски държавни медии.

В Кашгар в западната провинция Синдзян са направени тестове на цялото население, защото в града миналата седмица беше установено огнище на заразата, съобщи "Женмин жибао".

Според местните власти положителни проби са дали 183 души, а останалите тестове са били отрицателни.

Още по темата

През уикенда повечето полети от Кашгар бяха отменени.

По-рано този месец беше тестувано цялото население на град Циндао в Източен Китай след десетина случая на коронавирус в болница.

Пълно тестуване на населението беше направено и в централния град Ухан, оригиналния епицентър на пандемията, през май.

Във вторник Китай съобщи за 42 случая на коронавирус за едно денонощие - 22 в Кашгар и 20 внесени от чужбина, предаде БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Градьт им е колкото всички останали бьлгари и го тестват за -4 дни ние тук болните с тежки симптоми не може да приемем вьв болница
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
4,7 милиона теста за 4 дни, т.е. по 1,2 милиона теста на ден, а тук някакви се съмняват, че в България може да направим, 7000 теста на ден.
48
0
 
4
 
! Отговори
до 41 преди 3 години
""Айде който му харесва в китай да заминава да го тестуват да му бъркат в гза парфон носа с дългата клечка.""Това е много добра идея ако отидем всички българи в Китай ще ни тестват за нула време, след това се връщаме и ние сме си решили проблема а и доволни направили сме си екскурзия до Китай.
47
0
 
5
 
! Отговори
до 53 преди 3 години
Въобще не ги питат имат ли симптоми, направо отивай и се тествай не обяснявай че нямаш симптоми и че не е нужно да те тестват.Нашите са пичове ако нямаш симптоми никой не те юрка да ходиш да се тестваш.
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
После китайците му били виновни на тромпета!Ето така се праави - под строй и всички заедно.Демокрацията обаче....
45
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там не отчитат така наречените без симптомни случаи може би защото такова чудо няма освен в либерално демократичните страни каквито те не са очевидно комунисти са.
44
0
 
1
 
! Отговори
доктор преди 3 години
До вътю ЧЕ ЛЪЖАТ ПОВЕЧЕ ОТ АМЕРИАНЦИТЕ--ЕДНИТЕ--В МАЛЪК БРОЙ НА ЗАРАЗЕНИ ДРУГИТЕ--В ГОЛЯМ Е ОБЯСНИМО ОТ ЦЕЛТА КОЯТО ПРЕСЛЕДВАТ ЗАЕДНО С ГЕРМАНИЯ И ИЗРАЕЛ--ПРОДАЖБА НА ПРОДУКТИ НА ФАРМАЦЕФТИКАТА ---МАСКИ ДЕЗИФЕКТАНТИ И ДР КАКТО ИВАКСИНИ ПРОТИВ--ВИРУСИ КОЕТО Е---Н Е В Ъ З М О Ж Н О КОЙТО РАЗБИРАКАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БАКТЕРИЯ И ВИРУС ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ С МЕН;
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Аз това не е вярно и е абсолютно не информирано разсъждение, ми като пишеш по форумите информирай се малко понеже има много неща които не са точно така.
42
3
 
3
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Понеже китайците са дисциплинирини(без филосовстване, жалване и мрънкане) се справиха с вируса, а понеже ние сме демократи-- "яко ще се мре".
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей сега троловете ще ревнат че нямало толкова лаборатории и не можело да се тестват толокова бързо. А ето че може. Къде са нашите 10,000 теста на ден с Китайския размах от 5 милиона теста на ден.
40
1
 
2
 
! Отговори
Маке-ариец преди 3 години
А ГанЕ Панелистански успя да напсува всичките 5 милиона поименно за 4 часа!
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дисциплинира държава ,точно в тази ситуация това е голямо предимство.Въпреки че дисциплината си има доста недостатъци от демократична гледна точка.Но за преодоляване на някакви кризи си остава най добрият инструмент.
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И в България да направят толкова тестове ще решат проблема.Дори да не са за четири дни а малко по български примерно 3 седмици.
37
0
 
0
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
вътьо, само баце не лъже, нали ? Хахахаха
36
2
 
6
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
бай *** коментира Китай. Хахаха Втората по големина страна в света, с гъстота на населението много по ниска от жабарите, най древната култура и най мощната страна в момента. Абсолютно овладяла вируса, който върлува много преди те да го изолират и класифицират.
35
3
 
2
 
! Отговори
вътю преди 3 години
ЗАДРАСКАНОТО Е ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ НА БКП ПРЕЗ 1986 Г.,ЗАВЪРШВАЩО НА "ГИ" И ЗАПОЧВАЩО С "КО".СМЕШНИ СТЕ!!!!
34
7
 
5
 
! Отговори
вътю преди 3 години
ИЗОБЩО НЕ ИМ ВЯРВАМ-ЛЪГОТЯТ ЗА ЖИВИТЕ И УМРЕЛИТЕ,КАКТО СЕ КАЗВА!!!!!ТЕЗИ 183 ЧОВЕКА ДА НЕ БИ ДА СА ЖИВЕЕЛИ В ИНКУБАТОР??!ЛЪГОТЯТ КАТО НАШИТЕ *** ПРЕЗ 1986 Г. ЗА ЧЕРНОБИЛ!!! ПОМНИМ!!!!
33
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде който му харесва в китай да заминава да го тестуват да му бъркат в гза парфон носа с дългата клечка.
32
6
 
2
 
! Отговори
Трето славянско око преди 3 години
Искрено се надявам всички *** да се пренесете в Северна Корея...в краен случай в Китай....тами било свобода и земен рай за всички вярващи в конспирациите...
31
1
 
9
 
! Отговори
ля ля преди 3 години
китайците са за пример!!! това който успее да го саумее и да поеме - поклон!