Бареков към заразената Нинова: Да не вземе леглото на наистина нуждаещ се

Стига връзки и шуробаджанащина на гърба на човешкия живот, допълни той
31 окт 2020 08:24, Нели Христова
154
Бареков към заразената Нинова: Да не вземе леглото на наистина нуждаещ се
Снимка: БГНЕС

"Корни Нинова днес обясни в Парламента с много слюнки и викове, че няма страшно от самия вирус. Вече е във ВМА. Бързо атакува понякога короната", това написа журналистът и евродепутат Николай Бареков във Facebook по повод положителната проба на лидера на БСП Корнелия Нинова, която бе приета на лечение във ВМА. И продължи:

Още по темата


"Политици с позитивен тест за COVID, но без симптоми или животозастрашаващи оплаквания - не трябва да се натискат да лежат по държавните болници, защото вземат леглата на наистина нуждаещите се от болнична помощ обикновени граждани! Да не говорим, че депутати и министри имат привилегии за безплатни бързи PCR-и за час, а народът чака болен на опашките с дни. Стига връзки и шуробаджанащина на гърба на човешкия живот!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
1
 
2
 
! Отговори
Избирател преди 3 години
Браво на Бареков. Ще гласуваме за него, а не за Славчо-чалгата от Учиндол. Аман от селски тарикати с амбиции
124
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Богопомазаните веднага с прием във ВМА. Незабавно обслужиха преди няколко месеца турската бракма Хасан Адемов и семейството му, сега - лидера на опозицията Корни. Депутати и министри всеки ден с PCR-че и с моментална опция за здравни грижи. А 33-годишното момче не дочака линейката. Иначе и тая маторица плюеше, че вирусът не е опасен, ама си навря тлъстия пърдялник във ВМА веднага щом дойде до нея. Излизай от там, вещuце червена! Заемаш мястото на човек, който има нужда наистина!
123
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова хулеше Мутафчийски.Много пари се харчели за дезифектанти.Наново бил построил крилото за лечение на КОВИД.Не трябвало да слага пречистватели на въздуха.Можело да кара с противогази от ВСВ.Нинова, защо се намърда сега във Военна болница при лошия Мутафчийски.Защо не облече пижама и не пиеш чайчето на Мангъров ?Или животът е мил?А робчетата да се оправят кой както умее?Нинова,защо организираше кови- партита на площада, а сега кибичиш в елитната болница?И това ми било депутат, срам
122
0
 
2
 
! Отговори
До 117 преди 3 години
Стига с тоя Тодор Живков.Да не е опал и копал.Войничета са я строили и затворници.Какъв Тодор Живков.Смях.
121
0
 
2
 
! Отговори
До 119 преди 3 години
Болна е отишла, много ясно.Само че е искала да напръска с вируси .Про- клет- ни - ца- та недна.Как ще й се уреди веднага легло.?Поне два - три дни е ходила болна.
120
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бареков канеше Мангъров в предаванията си.Сега , след като семейството му закъса с вируса, започва да се ,,грижи,, за леглата.Бареков,ако не беше такова ,,тъ-по,, парче и не се бореше срещу мерките цяло лято, сега нямаше да сме на тоя хал и да съветваш лекарите ,,да решават кой да живее,,.
119
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сефте да чуя нещо умно от бюрека
118
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова не е болна. Тя взе 1800 лв да я пишат болна.Нали според нейната партия и върховния кл0ун на държавата Ковид няма.
117
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ек ковидарите стига сте се върдаляли по улиците.Трупове такива.
116
0
 
2
 
! Отговори
777 преди 3 години
Браво Барек махнал си кошера от физиономията си. Сега приличаши на човек. И да знаеш обикновенни граждани няма всички сме равни. Идваме по един и същи начин, но си отиваме поради различен. Слезете вече на земята да не паднете, че боли.
115
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бареков ни предаде един път, много се изложи, не го харесваме, така че мнението му е невалидно.
114
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде-хайде! Много добре сте ни ясни - всичките си набавихте от руската ваксина, ама се правите на неразбрали ...
113
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е тя не е ли нуждаещ се? И сега какво - ще настаняваме и социално слаби ли? Тая страна отива подяволиет!!!!!
112
0
 
4
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ БАРИКУРОВ .... НИНОВА ВИНАГИ Е БИЛА БИВШ ВОЕНЕН - ОЩЕ ОТ МАЛКА !!!!!!!!!
111
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако е болна наистина Нинова, означава че още от сутринта е имала някакви симптоми, но е отишла в парламента, което е абсолютна безотговорност. Ако не е имала симптоми защо така бързо влезе във ВМА? При всички случай едното от двете е комунистическа лъжа
110
0
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
Я не защитавайте неверниците и хулещите хора докторите. Добре, че все още се срещат в България добри доктори! А какво било било защо трябва да се връщаме назад. Във ВВМА по времето на Живков се лекуваха най- вече военни и хора с връзки както и сега
109
4
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До АНОНИМЕНдраги,ВМА НЕ е нито на Мурафетчийски,нито на баща му,нито на дядо му !Това е болница,изградена и оборудвана още от Живков!Болница,в която работят стотици СПЕЦИАЛИСТИ,а НЕ е "личен кабинет на Мурафетчийски"!така че болните не се лекуват "при него"!
108
5
 
13
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
Прав е Бареков стига шурабаджанащина! Плюеха срещу проф. Мутафчийски , а сега търчат да се лекуват при него! Колко са глупави хората нека не им обръщат необходимото внимание, защото го ЗАСЛУЖАВАТ!
107
4
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
ей,ама нема отърване май от тояотврат?!Кой изобщо го пуска да дразни хората?..Барека е политически труп отдавна,въпреки,че никога не е и бил политик.
106
6
 
6
 
! Отговори
Лично мнение преди 3 години
Нинова не ми е особено приятна,но тоя Бареков ми е отвратителен. Не е лекар какво дава акъл? Ако е болна и прояви симптоми все в някоя болница ще лежи. Той не е лекар да казва какво трябва или не да се прави. Самолечението не мисли ли,че може да зарази симейството на другарката и още хора. Написал го е сякаш й иска свъртта. Звучи някак долно да искаш нечия смърт заради политически пристрастия.