Паспорти за ваксинация за пътуване? Не е изключено!

Лидерите от Евросъюза ще обсъждат темата следващата седмица
156
Паспорти за ваксинация за пътуване? Не е изключено!
Снимка: БГНЕС

Ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел не изключи въвеждането в Европейския съюз на паспорти за ваксинация срещу Covid-19, позволяващи свободното пътуване, което ще е достъпно само за ваксинираните, предаде БГНЕС.

Той добави, че тази тема е чувствителна и трябва да бъде обсъдена, което ще бъде направено от лидерите на страните от Европейския съюз следващата седмица.

Пресслужбата на Съвета на Европа представи пред журналисти цитати от интервю на Мишел, което той направи за обществена телевизия в Нидерландия.

Мишел смята, че подобна дискусия може да има два аспекта. Първият е дали държавите от съюза се съгласяват по принцип да въведат сертификат за ваксинация.

Второ - ако е така, кога може да се направи това.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахах ! Бизнеса иска продажби фармацефтичното лоби е като нарко картел не случайно Рейгън 86 година подписа закона за обезщетения, поради вреди причинени от ваксини. Но обезщетенията се поемт от държавен фонд не от компаниите до сега са изплатени около 3,7 милярда
109
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цифров (електронен) концлагер
108
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми няма да пътуваме в Европа. Толкова е просто. Ще си закопят сами туризма и икономиката. А англичаните май излезнаха по-умните.
107
1
 
25
 
! Отговори
ВЪН НПО-отата преди 3 години
А само преди 2-3 месеца ни убеждаваха , че това е конспиративна теория и който вярва в нея е ***! Другите конспиративни теории, които ще се окажат верни какви са? И ако мислите,че видите,че има тясна връзка между НПО-отата и джендърите, правото на аборт/защото от абортирали 14 седмични бебета се извличат от дробовете им вещества за ваксините/ и....?
106
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Споко бацета никой няма да ви иска паспорт да идете до селската кръчма :)))))
105
6
 
18
 
! Отговори
ала бала преди 3 години
С тези трайни ваксини за по 8 месеца ще трябва дебели паспорти за много васинации да има 4е то само първата е безплатна а после по4ва6 да се дуп4и6 като наркоман за кво ли не на по 8 месеца и става6 техен абонат за винаги а ако слу4айно ре6и6 във времето 4е 6те пропусне6 дозата-горко ти-той организма запо4ва да си го иска мутагена,така 4е смело и безотговорно вси4ки дружно да се паспортираме. ха ха ха.А дано *** на да ли
104
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре дошли в Новият световен ред
103
18
 
5
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Всяко нещо измислено от нашите европейски партньори е хубаво. Долу Фигуранта и Нинова. Само Бойко и ГЕРБ могат да ни спасят.
102
3
 
19
 
! Отговори
Max преди 3 години
Честито!
101
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Орсън УелсОф *** видял си ти фашизъм :)))))))))))) вие демокрацията още не можете да разберете какво е и дали се яде седнали сте да ми говорите за фашизъм :) селянин балкански :) никой няма да ти иска паспорт за ваксинация и без това най-много да отидеш до областния си град да видиш свят.
100
3
 
39
 
! Отговори
Денис преди 3 години
Човешката свобода си замина още миналата година..
99
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво сте се разпискали и без това то селото си не сте излизали :))))))))))
98
3
 
7
 
! Отговори
A3 преди 3 години
dosega imashe trafik na nelegalni djihadisti, a sega na newaksinirani normalni hora
97
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето ! това е следващата стъпка за подчинение наГлупаците ! нещо като чипиране
96
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой много иска гражданска война в Европа...
95
4
 
30
 
! Отговори
Един от някъде преди 3 години
5 или 6 месеца имунитет давала ваксинката? Май никой не знае точно нито колко, нито дали изобщо дава, щом другарят Кунчев-Локумчев щял да води наблюдение на ваксинираните? Щото да не стане така че да си мислиш, че коронката не може да лепне, да ръгнеш по страните с новия си лъскав евроваксърпаспорт и накрая да се опънеш в първото интензивно с тръба в гърлото!
94
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксината има трайност 5-6 месеца. Значи ли, че на такъв период от време пак трябва ваксинация. Ако сега е безплатно, за новите ваксинации как ще бъде.
93
3
 
47
 
! Отговори
санитар ВМА преди 3 години
Чакай бе, нали уж ваксинираните можело да бъдат вирусоносители и по тази причина трябвало да носят маски наред с останалите!?! От къде на къде ще им се разрешава да пътуват свободно?!
92
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко вече е решено. Много, много отдавна. Обсъждането е само за парлама за пред простолюдието, което трябва да бъде чипирано и картотекирано с баркод.
91
6
 
39
 
! Отговори
Орсън Уелс преди 3 години
Ще ги търсите Хитлер и Мусолини! Съвременният европейски фашизъм ще ви разкаже играта ! Нали помните!? СВОБОДНО движение на хора и стоки в ЕС? Няма ! Няма да има !!! Ще стоите като *** в скотобойна и ще чакате да ви дойде реда ! Хитлер и Мусолини ще ви се струват като едни добри момченца!