Ваксина в мола - колко я избраха в съботния ден?

Въпреки дъжда интерес за имунизация имаше и в парковете
Обновена: 19 юни 2021 19:41 | 19 юни 2021 19:35, Веселина Йорданова
51
Ваксина в мола - колко я избраха в съботния ден?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Над 660 души се ваксинираха днес срещу COVID-19 в осемте мобилни кабинета на открито и моловете, които са разкрити от Столичната община заедно със Столичната РЗИ с цел да се ускори имунизацията. Това съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Още по темата
В трите търговски центъра Paradise Center, Serdika Center и Sofia Ring Mall, които от днес предоставиха възможност за поставяне на ваксини от 13.00 до 18.00 часа, се ваксинираха 186 души.

Въпреки дъждовното време общо 480 човека избраха да си поставят ваксина в пунктовете на открито до 16.00 ч. в Южния парк, "Борисовата градина", Северния парк, "Дружба" и в кв. "Красна поляна", отбелязват от Общината.
Гражданите имат възможност да избират между векторна и РНК ваксина.

Утре и на осемте пункта отново ще има медицински екипи от общинските болници и диагностично-консултативни центрове, които ще поставят ваксини на желаещите да се възползват от тази възможност.

Разкриването на мобилни пунктове на открито в парковете е по инициатива на кмета на София Йорданка Фандъкова и столичната РЗИ. Организацията се извършва от екипи на дирекция "Аварийна помощ и превенция" на Столичната община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: ваксина
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
1
 
! Отговори
Не! преди 2 години
Искам пункт на черни връх, иначе няма да се боцна!
43
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И защо така активно ни врънкат да се ваксинираме? Още малко и ще почнат да ни тропат по вратите да си турим от полезните ваксини. Ай да ви се....и ваксинките.
42
2
 
13
 
! Отговори
Живко преди 2 години
Предлагам да се построят храмове за новата секта на ковидясалите ваксино поклонници. Там ще има икони с изображения на единствения и непобедим коронавирус (зелено кълбо с антени), ще се четат най-новите списъци на загиналите без придружаващи заболявания и цитати от проповедите на Мутафчийски, Кантарджиев и останалите Ковид пророци и мъченици от НОЩ. Неделната литургия ще завършва с групово набождане с най-новата "игла" на Пфайзер.
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мерси, обаче кракът ми не е стъпвал в мол. Аз си поддържам кварталните магазинчета. Та че пропуснем и тая велика ваксинация
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 36 до 35 Ако има гражданство човека, може да се нарече германец и какво му се присмиваш, че е гастарбайтер, всички кадърни хора са икономически мигранти, ти тука вършиш "бяла работа" защото. Какво работиш ти и какво образувание имаш?~~~~||~~~~ учи словоред и граматика образувание се пише образование, защото не се образува а придобива! Аман от неуки съветници!
39
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чак се чудя на кокошия акъл на някои хора. Какво ли им ражда бедния акъл ? Сигурно нещо от порядъка на "Дошъл съм да си купя обувки и тениска, тъй и тъй съм тук да взема да се ваксинирам, че 2 в 1"... Олеле майко и матрял
38
0
 
2
 
! Отговори
до 36 преди 2 години
Образование.
37
3
 
9
 
! Отговори
Луд преди 2 години
До 37 - Това което си постнал е част от код за вирус. Значи, наистина им инсталират/инжектират хак/вирус.
36
0
 
0
 
! Отговори
до 36 преди 2 години
Някъде да съм написал, че живее в България? А първо започни да пишеш грамотно.
35
2
 
1
 
! Отговори
до 37 преди 2 години
Не се бъзикай бе!
34
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
? 7F:0D:B0:BB:56:C2 unknown device.Сигнала идва от вакснатите.Пуснете си блутута на телефона.Айгон не го засича но ако истегшите find my bluetooth device ги намира а някои андроиди директно си ги засича маркета в ваксината.
33
13
 
12
 
! Отговори
до 35 преди 2 години
Ако има гражданство човека, може да се нарече германец и какво му се присмиваш, че е гастарбайтер, всички кадърни хора са икономически мигранти, ти тука вършиш "бяла работа" защото. Какво работиш ти и какво образувание имаш?
32
5
 
14
 
! Отговори
до 32 преди 2 години
Какъв германец си пък ти? Някой *** балканец отишъл като гастарбайтер в Германия да им върши черната работа. А пък коментарът ти е толкова *** и нелеп. ( затова стигам до заключението че си някой черноработник, на когото много му е пораснала работата).
31
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубаво правите, че се ваксирате, вие сте нашата гордост, аз се срамувам от себе си, че съм алергичен и негоден за ваксиране...
30
42
 
31
 
! Отговори
Германец преди 2 години
660 пиронa в ковчега на антиваксърската секта. Топите се като лански сняг :)
29
10
 
27
 
! Отговори
Петя преди 2 години
Аз си набучих ваксинката у мола, днес по пладне, докато бях на шопинг. Плюс това ме тестваха три пъти, по китайския метод, пак в мола. Такъв бил пакета, едно обождане и три набучвания. Много ми хареса, мисля утре пак да съм там, само за китайските тестове,едно приятно ми става.
28
5
 
17
 
! Отговори
Нане преди 2 години
На ваксаните сега, ще почнат да им никнат роджета от изневерите на булките им...Ваксината стимулира калция...)))
27
8
 
6
 
! Отговори
Прамод Митал преди 2 години
До ВаксиниранВаксинатора ,добре ,че се изхо-ди по въпроса та разбрах едно важно нещо .Черната плесен вече е в България и явно ти си нулевия пациент ,само че тебе директно те е почнала от малкото пихтиесто вещество в дебелокората ти кра-тун-а ,което с големи резерви бих нарекъл не мозък, а неревен ганглий ,който ти служи за основните интстинкти колкото да ходиш изправен ,за равновесие и други.Апелирам към медиците ,че нова смъртоностна болест е тука.
26
5
 
15
 
! Отговори
Нане преди 2 години
До ваксаният....Кои са тия авторитети и капацитети бре... Преева ли се брато, та ревеш толкоз...Пиша ти от верандата на терасата... Птичките пеят дъжд вали...
25
34
 
13
 
! Отговори
Ваксиниран преди 2 години
Явно пишещи тук са по- умни от най -умните в целия свят? Не ви ли светва колко сте жалки? Или се изживявате като важни поне един път в живота си, че можете да плюете по авторитети и капацитети от панелката си, цъкайки в телефончето анонимно?