93 нови случаи на коронавирус, 201 болни са в интензивното

Пети са починали в следствие на вируса за последните 24 часа
94
93 нови случаи на коронавирус, 201 болни са в интензивното
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

93 са новите слаучаи на коронавирус у нас за последното денонощие. 234 са излекуваните, петима са починали, показват данните в Единния информационен портал.

Още по темата

14 382 са направените тестове. От тях 3438 са PCR, а 10 944 - бързи антигенни тестове.

Заразените са 0,65% от изследваните.

Най-много са потвърдените случаи в София - 39, и в Пловдив - 9.

Хоспитализираните с COVID-19 към днешна дата са 1 613, от тях 201 са в интензивни отделения.

От началото на пандемията 421 339 са заразените хора у нас, излекуваните - 393 870, а починалите - 18 013.

Хората със завършен ваксинационен цикъл са общо 767 723. Дозите ваксини, поставени до момента в България, са 1 695 298. През последното денонощие са поставени 13 903 дози.
                                                                                                                                 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това го кажете на някой който ви вярва. Излагате се за пореден път. Не мога да разбера каква е тази малоумщина - вируси ще има винаги и ако някой смята, че някакви отрови ще го "спасят" просто не са се родили на правилната планета.
68
1
 
5
 
! Отговори
До 41 преди 2 години
Ваксината НЕ ПРЕДПАЗВА ОТ ЗАРАЗА,А ОТ ПО ЛКО ПРОТИЧАНЕ НА КОВИДА.Колко пъти ни го казват,стига да има кой да слуша.
67
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
47 е прав!Не се прилага ваксинация по време на епидемия.За да се предпа от унищожение вируса мутира.
66
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дебелите плюскат като за последно , само плюскане му е цаката, не са прочели и една книга в този живот само ядат и в *** стоят и хайде пак ядат. Ядене и пазаруване. Ми забележете че хипермаркетите предлагат основно храна и дрехи за тях ми те от тях печелят какво ще спечелят от нормалните хора, нищо нормалните са умерени във всичко и затова ги мразят защото не печелят от тях, нищо.
65
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен ..67 за сега но те понякога променят номерацията. Отговарям ти, че никой абсолютно никой не се е загрижил за живота и здравето на хората, напротив гледа да ги умори било с храни било с вируси или ваксини. Производителите и търговците на храни печелят луди пари от дебелаците развили зависимости. Дебелите колко им акъла да си харчат неограничени количества пари за ядене и за лекарства, но въпроса е че заради тях ходим с маски и прочие ограничения, не ги понасям имам алергия от тях.
64
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 72 Всеки един, който е имал проблеми със сърцето, е имал проблеми с инсулиновата чувствителност. Същото важи и за всички с проблеми със сърцето, които не са генетични. Всеки втори е пред инсулин, дори и младите и активни хора.
63
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има наистина пандемия, но не се нарича коронавирус, а затлъстяване. Всеки втори развява тлъсти шкембета, *** и баджаци и е развил зависимост от храната. Това явление освен, че е очеизбождащо, но и е разпространено сред всички възрастови групи и нанася непоправими поражения на здравето. Някой да има как да ме опровергае?
62
14
 
12
 
! Отговори
до 61 от славянин преди 2 години
Всички сме масово ваксинирани с различни ''еликсири'' в детството си и резултатът е пандемия от автоимунни, злокачествени и дегенеративни заболявания! Последните заболявания са били рядкост преди въвеждането на масовите ''еликсири'' и това го казват непродалите се на властта и парите лекари!
61
11
 
20
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Оказва се, че там където има най-малко набодени е по-добро положението отколкото там, където са масово набодени! Но дозите ни ''пазят'', нали! От година и половина насам върви глобален тест за интелигентност на цялото човечество и голяма част от него се оказва с IQ като на четирикрако!
60
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 48Абе тоя коментар върви вече трети месец почти без промяна, само копи-пейст. Ей плащащите, ако на тоя *** му давате пари за да си пуска всеки ден едно и също да взема и аз да дойда при вас. Поне ще съм по-разнообразен.
59
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 68 Който е умен - да се ваксинира, който не е, да слуша форумните професори, които знаят повече от истинските професори.Аз специално слушам американския федерален здравен инспектор Фаучи
58
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ооооо, Трола Златена пак е на линия. А къде е Ужасена, липсва ми последните месеци!
57
9
 
22
 
! Отговори
ToTo преди 2 години
Признавам - Ваксинирах се с Файзер. Една седмица след първата инжекция телефонът ми започна да губи сигнал. Явно става някакво преплитане на сигнала с този от чипа от ваксината. Вземах си слушалки, за да не се налага да приближавам телефона до ухото. Сигналът се подобри, но остана проблемът с неща, които правя против волята си.. Явно ме командват през сателити. От днес започнах да се зомбирам. Също така ми излязоха крила на гърба и зъбите ми станаха като на вампир.Не трябваше да се ваксинирам
56
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 59 Ти сигурно си виден имонолог и в свободното си време висиш в нета...Вземи прочети малко мнения на експерти вместо да висиш тук и да ръсиш мозък.Че и без това ти е малко
55
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
DO 66 Какви истински ваксини те патили след 3-4 години? И с какво сегашните ваксини не са истински? Сегашните ваксини се създадоха на основата на най-последните постижения на генетиката - преди десет години човечеството нямаше възможност да създаде такива ваксини. Това са свръхтехнологични мъртви ваксини, много по-безопасни от ваксините съдържащите живи вируси
54
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разберете, истински вакссини ще има след 3-4 години. До тогава преболедуване. Това е положението.
53
6
 
8
 
! Отговори
До Златена преди 2 години
Много бързаш с това "Нищо ми няма", бъди търпелива!
52
4
 
4
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
До 49 https://dnes.bg/koronavirus/2021/06/23/izrael-otchete-visok-broi-zarazeni-s-koronavirus-edna-treta-vaksinirani.494677 https://dnes.bg/koronavirus/2021/06/23/v-indiia-otkriha-oshte-po-nov-variant-na-delta-vaksinata-ne-deistvala.494695 Не си измислям аз, просто много се ровя в нета! Попрочети малко, преди да пишеш!
51
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Do 58 Не говори глупости, провокаторче. Всички живи хора по земята са ваксинирани многократно още в детството си, пък не са станали инкубатори на "всевъзможни вируси, бацили и мутации". Това са бълнувания на болни мозъци
50
5
 
7
 
! Отговори
ХАХА преди 2 години
Тука имаше една новина че Австралия спира инжектирането с вредната астра зенека!Но честните ни *** веднага я премахнаха!))хиляда и двайсто място по свобода на словото!