Байдън: Ще има повече загинали от COVID-19 заради „Делта”

Президентът на САЩ призова гражданите да се ваксинират
25 юни 2021 08:37, Ния Христова
25
Байдън: Ще има повече загинали от COVID-19 заради „Делта”
Снимка: БГНЕС
Броят на смъртните случаи от коронавирусната инфекция в САЩ ще продължи да нараства заради разпространението на варианта "Делта". Това заяви направи американският президент Джо Байдън по време на митинг в Северна Каролина, излъчен от американските новинарски телевизионни канали, предаде БГНЕС
 
"Над 600 хиляди американци са починали и ще има и други с този щам „Делта”. Знаете, че това ще се случи", каза той и отново призова гражданите на САЩ да се ваксинират.
 
"Вариантът Delta е по-лесен за предаване и потенциално [може да бъде] по-смъртоносен и особено опасен за младите хора", каза Байдън, позовавайки се на становището на Антъни Фаучи, директор на Американския национален институт по алергични и инфекциозни болести.
Още по темата
 
Американският лидер подчерта още, че появата и разпространението на "Делта" пораждат "сериозни опасения". 
 
"Според [федералните] центрове за контрол и превенция на заболяванията, до 20% от всички [коронавирусни инфекции] през последните две седмици са с вариант "Делта", добави държавният глава на САЩ.
 
Според СЗО първоначално идентифицираният в Индия вариант "Делта" сега присъства в повече от 85 страни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
САЩ преди 2 години
В отговор на зова на "президента" ние, гражданите на САЩ няма да се ваксинираме.
17
0
 
1
 
! Отговори
Дан сан преди 2 години
Д еменцията и той доктор станал, и той взел да разбира от вирусология и да дава безценни съвети.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига с тези варианти и вариант-чета. Оставете ни най-после на мира. В почти всички страни заразените намаляват. Сега се чудят какво да измислят, че да продължава психозата. В болницата, където работя, няма болни с Корона вирус. Но всеки ден идват ваксинирани със странични реакции. За щастие само леки, но хората са уплашени и за всяко нещо търсят лекарска помощ. Болницата е в Западна Европа.
15
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще пробваме и ще видим! Българинът държи на естествения имунитет. Щото слуша неграмотните антиваксъри.
14
2
 
4
 
! Отговори
дъртаци преди 2 години
Тия страхливи ли са ,или са алчни?!?
13
2
 
13
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Демента е като грамофон с пружина-навиват го и плещи едно и също.Дали още има хора,които смятат,че американският президент има собствена воля?Щото Байдън е окончателното доказателство,че такова нещо НЯМА!Всички президенти(след Кенеди) са кукли на конци.
12
2
 
9
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Тоз изкуфелия пък от къде знае да е не е експерт по вируси???
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 6.....Доналд Тръмп щеше да спре всичките идиотии с времето - вируси, локдауни. Той направи много да разчисти педофилите - масонския елит, който извършва гнусни ритуали с деца и се кланя на Сатаната. Беше ги подпукал здраво на всички нива. Затова изманипулираха изборите. Дедо Байдън е от най-гнусните, клоун с деменция. Чрез фалшивите медии нямаше нищо за инстинските успехи на Тръмп в кинономиката и политиката, само фалшиви новини и deepfake видеа. САЩ е гетото на "озарените".
10
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече знаем какъв е плана. Благодаря, че ни осведоми, но по стар навик смятаме да не го изпълним.
9
2
 
18
 
! Отговори
Изненадани? преди 2 години
"Всички се ваксинирахме - но ваксината няма да работи защото и вируса се е изменил!" - американска работа! Хайли-лайкли стил!
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не смеят да кажат че корона вируса е китайски .Не смеят да кажат че "Делта" щамът е индийски . Няма и да спират авио корпорациите да си правят парички и така хората да разпостраняват чрез пътувания вируса! Алчността надделява над разума и застрашава здравето на хората .
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бай Данчо ли го измисли това? той направо велик, веднага да се направи една плакета с това велико изказване и да се прати в космоса..Данчоооо, знаеш ли на коя планета се намираш?
6
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Joe Bidet му подпари под опашката като разбра че няма да стигне дори и близо до тея 70% ваксинации с отровата за която либерастията си мечтаеше. Сега почнал и да заплашва. Либерастията е РАК за ВСЯКО общество. РАК който трябва да се отреже. Joe Bidet не е никакъв президент, а инсталирана кукла, чиито памперси трябва да се сменят дневно от демоН-РАТ-ската престъпна мафия. Истинският президент на САЩ е Donald J Trump. ЗАВИНАГИ!
5
4
 
34
 
! Отговори
123 преди 2 години
Няма никакви ваксини. Това са бавнодействащи отрови.
4
2
 
20
 
! Отговори
Киро преди 2 години
Доказано не е нито едно от двете, доказателство данните за Индия на сайта worldometers.info, а там има източник на информацията. Вълната в Индия вече затихна, с нарастването и спада трая около 3 месеца, както навсякъде другаде в света. Броят на заразените и броят на починалите съотнесен към населението на страната показва по-ниска заболеваемост и смъртност от вълните на която и да е Европейска страна и на САЩ. UK от вече месец имат покачване, почти стигнаха пика, най-ниската им вълна е това.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
bg medii sa offshorni teroristi.
2
5
 
6
 
! Отговори
:) преди 2 години
Дано поизбие индиици
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тази усмивка и майка не може да повярва.