57 са новите случаи с коронавирус у нас, един човек е починал

В 13 области няма нито един регистриран новозаразен
26 юли 2021 06:30, Петя Славова
42
57 са новите случаи с коронавирус у нас, един човек е починал
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

57 са новите регистрирани случаи на коронавирус у нас при направени 8 650 теста, от които 2014  PCR  и 6636 бърз тест за антигени. Това показват данните на Единния информационен портал. Това означава, че около 0,65 процента от тестваните са положителни.

Още по темата

Потвърдените случаи на коронавирус от началото на пандемията са 423 686, от които 7341 са активни. Починали са 18 194 души, като един е за последното денонощие.

В болници се лекуват 716 души, като 77  души се намират в интензивни отделения. Излекувани са шестима, с което общият брой на преболедувалите достигна 398 151.

Поставените дози ваксини за последните 24 часа са 1998 и общо 1 968 095 от началото на ваксинационната кампания.Ето ги и новите случаи по области:

Най-много новозаразени са регистрирани в Бургас, Варна и Пловдив - по 11. Следва София-град - 8, Стара Загора, Търговище и Велико Търново - по 2, Благоеград, Пазарджик, Русе, Сливен и Ямбол - по 1. В 13 области няма нито един регистриран случай на коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Ахааааа! преди 2 години
Започнах да ги разбирам тези дето не искат да се ваксинират.Изкарват си документи,че са "болни" и "боледуват"! Кой 3 месеца,кой 6.Кой за колкото си уреди.А ако си се ваксинирал и се пишеш болен-вече ставаш съмнителен.Абе имам аз едни комшии дето вече година и половина не работят нищо и цял ден из заведенията в квартала се въртят,ама досега не стоплях каква е далаверата!Сигурно за 18 път "боледуват"!Хитър Петровци бре да му се не види.А като се докараш,че си болен от Ковид кой е луд да проверява?
32
1
 
2
 
! Отговори
минувач преди 2 години
Един умрял (може би) от Ковид. А защо не ни съобщават колко са умрели от Рак, Диабет, Инфаркт, Инсулт?
31
1
 
2
 
! Отговори
м,да преди 2 години
Летния грип Делта не вирее в БГ !?!
30
1
 
6
 
! Отговори
Факти преди 2 години
Не знам защо някои хора си мислят, че у нас вълна няма да има и че видите ли, ние сме някакви недосегаеми тук, защото сме с много добър имунитет. Ако погледнете статистиките, вълната вече засяга повечето европейски държави и е въпрос на време да се появи и тук. Вече всеки си преценява как да се предпазва и дали... В Исландия, където 85% от хората са ваксинирани, от началото на 2021г. имат само 1 смъртен случай, независимо от броя заболели.
29
2
 
3
 
! Отговори
Христо Мотористо преди 2 години
Като гледаме в Израел, Англия, Испания и Франция как се оправили, мерки не ни трябват...Там, където има мерки, умират като пилци!
28
4
 
3
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Мисля, че към средата на август вече ще сме стигнали бройка, предполагаща затваряне. Дано тоя път да е поне до нова година. Без мерки няма да се оправим.
27
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Споко. Вируса си знае работата. Еволюцията не спира - антиваксърчетата ще отпаднат поради ниско IQ.
26
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не четеш ли че от Делтата оздравяването е по-трудно? Една година минимум!
25
0
 
6
 
! Отговори
странна работа преди 2 години
Странно е , че е имаме над 7300 активни случаи. Това е общия брой на случаите от 2 месеца насам . Излиза , че много хора не могат да оздравеят вече 3 - 4 месеца.
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Броя на новите случаи се удвои за последните две седмици - от 54 средно на ден за седем дни, на 103 средно на ден в последните седем дни.
23
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А кога идва края на лъжите или това е вече новия вид медия ? Лъжа след лъжа?
22
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още един черен ден за пророците на четвъртата и вълна професор Ива и доктор Гломб-Тромб! Ха-ха-ха! Май ще трябва да връщат грантовете!
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаме малко случаи защото всички българи се ваксинирахме с по три дози от всяка ваксина и всички сме си затворени по къщите факт.
20
5
 
21
 
! Отговори
Д-р Ох Боли преди 2 години
По малко инжектирани с вируса..по малко заразени!Това са фактите!Където маймунизацията е масова там заразените се увеличават!Резултат от "ваксинирането"ви!
19
3
 
22
 
! Отговори
Станимир, Враца преди 2 години
Има ли Делта в Бг или не? Математик Витанов каза че броя на заразените при Делта се удвоявал на всеки две седмици. Той все пак е авторитет. Нали беше математикът на НОЩ и на основание на неговите прогнози въвеждаха два пъти локдаун тази и миналата година? Моловете и заведения не работеха, защото Витанов каза че те са били инкубатори на заразата. Днес те работят на пълна пара, а процента заразени не може да се вдигне над 1. Какво се случва по дяволите?
18
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добро утро, циркаджий. Броим ли пак, броим ли...
17
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Срещу махмурлука се бухам в басейна. После се изаквам. И пак си лягам
16
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брей кво чудо стана ! Нема вече починали от инфаркти, от старост, от други редовно съществували болести а само ковид !
15
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е сега ревнах и рева
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, шкембето трябва да е толкова люто, че да ти прокапе от носа в паницата.