Хиляди на протест в Берлин заради мерките срeщу COVID-19

Около 600 демонстранти са задържани
Обновена: 2 авг 2021 07:24 | 2 авг 2021 07:20, Анисия Иванова
24
Хиляди на протест в Берлин заради мерките срeщу COVID-19
Снимка: БГНЕС

Хиляди хора излязоха в Берлин, за да протестират срещу наложените от германското правителство противовирусни мерки. Вчера те нарушиха забраната за събирания, което доведе до сблъсъци с полицията и задържането на около 600 демонстранти, предаде Асошиейтед прес.

Местните власти забраниха няколко протеста през уикенда, но демонстрантите в Берлин не се подчиниха на разпорежданията.

Столичната полиция разположи над 2000 полицаи, за да разпръснат демонстрациите. Тя съобщи, че демонстрантите са опитали да пробият полицейския кордон, а служители на реда са били тормозени и нападани. Задържани са около 600 души. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Протестът е срещу задължителната ваксинация. Айде, да се понапънете да напишете нещатат както требе.
19
0
 
0
 
! Отговори
Shark преди 2 години
До do 16 Qanon. Точно така е. И като пример може да се дадат страните в Африка. Бориха се против апартейда, да изгонят белите, е и какво стана, съсипаха страните си.
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До QanonПо-точно полицията пази евреите от хората.
17
9
 
2
 
! Отговори
do 16 Qanon преди 2 години
Така и трябва да е. Прогреса, който е достигнат до момента се дължи на богатите, а не на бедните. Дадеш ли права и свобода на бедните, за 20 години ще сме обратно в каменната ера.
16
2
 
6
 
! Отговори
до 16 от славянин преди 2 години
Полицията е служителка на властта, нe на народите, властта е враг на народите следователно полицията като нейна слуга и подлага също е враг на народите и трябва да бъде третирана от народите като враг!
15
1
 
21
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
После ме ужеждавайте полицията за какво служи! ТЯ служи единствено на ОНИЯ... И така е в цял свят. Полицията пази богати от бедни!
14
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук цяло лято ги нарушаваха, но никой не ги пипна, чак парламента ореваха.
13
0
 
27
 
! Отговори
Германия преди 2 години
Протестите не са само във Берлин.
12
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво, но то не е само в Германия. Във Франция от повече от седмица е ежедневно и в много по-големи мащаби. Там сблъсъците с полицията са ежедневни!
11
1
 
11
 
! Отговори
Поп Грую преди 2 години
Свобода за десидентите! Това е нарушение на правата им! Санкции! Веднага!
10
23
 
4
 
! Отговори
убеден съм преди 2 години
Протестиращите са платени антиваксъри. Путин и Черепа им плащат та да разнасят заразата в свободния свят.
9
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полицията, навсякъде по света е основен враг на народа си! Само пълно презрение и игнор от обществата заслужават!
8
4
 
19
 
! Отговори
Специалист преди 2 години
Докато протестиращите не започнат да задържат по 1000 или повече полицаи просто ходят да бягат по улиците да повикат и мако да ги понабият няма да им се получи .... трябва като кажат на полицаите каква им е задачата за деня да напускат полицията иначе ще ги ваксинират не ами ще питат за още.Демокрация ,демокрация ама всеки разчита да набие и да арестува другите ,та всичко опира до бой и сила .
7
4
 
13
 
! Отговори
Аман от терористи преди 2 години
Експерти за борба с био тероризма да проведат бързи търсения за откриване на оръжията ползвани за заразяване .Срещу Италия и ИСпания се ползвали обемно обсебващо проникващо заразяващи техники..Подобни 4.71- 4.79G дигитално обсебващи облъчващи оръжия са засечени да увреждат тежко легнали в болници в Русия.
6
1
 
27
 
! Отговори
Закривай ! преди 2 години
Над 30 000 души отбелязаха Берлин Прайд тази година 24 юли 2021г.
5
3
 
4
 
! Отговори
Арести за мафиотите преди 2 години
Записи на огромно количество информация правят кристализиращи вкл лава,стопилки. Отлети метали на територията на Великобритания подават че терористите с бели екички били не повече от 12 000 говорят английски вкл с акценти..ДА се дават награди за залавяне на подобни терористи вкл от медицинската и полицейските мафии..Срамно е досега да няма нито един заловен престъпник . Застрашено е цялото човечество .Отработва се методика за избирателна ликвидация на големи групи от хора.
4
5
 
2
 
! Отговори
JJIvanov warnings преди 2 години
Оставете поне 90 % от населението на Земята без тези "ваксинации" подават контакти урина вода в големите градове.Има риск от ползване на оръжия за обемно манипулиране на ваксинираните ..Има огромен обем информация събран от десетки години нагли диверсии рекламирани като "грип" Следят се всички телефони,таблети .Записи от разговорите се пазят вечно..Готвещи се за раждане деца проплакват в коремите на майките от налго престъпна дигитално холограмна техника вкл смартфони
3
2
 
39
 
! Отговори
Jordan Jordanov SARS преди 2 години
За разлика от предишни нагло престъпни опити за подобни пандемии /SARS,MERS<SWINE FLU<BRIDFLU/ блокирани за месеци този път провеждащи терора наблегнаха на обсебване на лидерите.Вместо да наредят раследване и залавяне на терористите провеждащи показен био терор те наредиха терор срещу населението вкл с "ваксинации". Засега НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ ТЕЗИ ВАКСИНИ СА БЕЗВРЕДНИ.Цели нации се подлагат на био терор през подставени на власт обемно психизирани и вероятно яко корумпирани..
2
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А българите кротко ще се оставят продавачът на джапанки да ги научи на дисциплина.
1
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що се повтаряте сега? Пишете за Франция. За Германия писахте вече.