Младо семейство, лекувано от COVID-19, видя бебето си за първи път по телефона

Майката била интубирана
22 авг 2021 09:58,
66
Младо семейство, лекувано от COVID-19, видя бебето си за първи път по телефона
Снимка: Pixabay

Млади съпрузи, лекувани от коронавирус, видяха за първи път бебето си чрез видеоразговор по телефона.

31-годишният Енес Ерсьоз е бил диагностициран с COVID-19 на 4 август. След това под карантина е поставена и жена му Айшен.

Няколко дни по-късно тя също е дала положителна проба за заболяването. Настанена е в интензивно отделение, а на 11 август е интубирана. На следващия ден Айшен родила здраво бебе с тегло 2,6 килограма чрез „цезарово сечение“.

В този момент бащата на детето се лекувал в друга болница.

Още по темата
Ръководството на лечебното заведение, където се родило бебето, решило да изненада родителите му като им осигури видеоразговори, разказва Анадолската агенция.

"Имах възможността да видя нашето бебе на видео за първи път. Бих искала да докосна бебето си в скута си, а не на екрана на телефона“, сподели пред медията майката Айшен.

Тя призова всички да се ваксинират, тъй като това е добре както за тях, така и за близките им.

А бащата заяви, че е отлагал ваксинацията поради натовареност в работата, но след излизането от болницата го е направил. Той е работил като месар.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
3
 
! Отговори
Ник преди 2 години
пълна манипулация! веднага щом излязъл от болницата се ваксинирал!? това е лъжа. пишете статии о превеждате, като че ли читателите ви са ***, оти, бавно развиващи се. едва преболедували не се тровят. чакат ги да прескочат трапа и тогава ги всакситаназират.
41
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е хипергрозно да използвате и бебета за ваксинационна кауза! Наистина жалки сте. Всичко възможно, за да убедите хората да се ваксинират.
40
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Същинско малоумие! В Ада ще горите. Побъркахте хората.
39
2
 
3
 
! Отговори
Мишлета преди 2 години
"Тя призова всички да се ваксинират, тъй като това е добре както за тях, така и за близките им."Абе чудно ми е, всеки живее за нещо. Всеки има различни желания и мисли. Всеки иска да успее и да се реализира. Чудно ми е, какъв човек трябва да си, че да си измисляш истории, за да е доволен шефа ти и да работиш като "писач" на глупости в онлайн сайт. Смисъл наистина, не можеш ли повече? Нямаш ли потенциал или ако имаш как си стигнал до там? Как казваш на приятелите ти какво правиш, а на семейстото?
38
0
 
3
 
! Отговори
Диян преди 2 години
Някой по-долу е написал, че било ненужно да се ваксинираш след излизане от болницата. Това е силно подценяване на ситуацията и непознаване на експерименталните ваксини. Немалко от тежките странични ефекти и смъртни случаи се случват именно след прекаран ковид. В повечето случаи това са хора, които дори не са разбрали (!!!), че са изкарали вируса. А тук след излизане от болница се ваксинират! Ненужно е едно, а това е подсъдимо. Само че никой няма да се самосезира, щом става дума за ваксинация.
37
0
 
2
 
! Отговори
ууу преди 2 години
Въх, каква трагедия.
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Драма да има, това ми трябва на бедните изтормозени душици. Смешни драскачи
35
0
 
4
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 2 години
Анадолската Агенция ?Нямаше ли нещо от ДВ или Радио Ереван ?
34
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бащата заяви, че е отлагал ваксинацията поради натовареност в работата, но след излизането от болницата го е направил... АМИ КАК ТАКА ИЗЛИЗАШ ОТ БОЛНИЦА СЛЕД КОВИД И СЕ ВАКСИНИРАШ ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ. АБСОЛЮТНО НЕНУЖНО.
33
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комедия без край !!!
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
трогнах са, но всички са живи и здрави начи ша пропусна ваксата
31
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че да увеличат личната драма, сложили снимка на детска ръчичка, докосната от родителска такава. Не се лъжем така, но пък и вие дотам я докарахте, че вече и само истината да ни говорите, за нищо не ви вярваме.
30
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И защо? Леле, кви глупости. Трогателно, едва ли не. А първия случай, който регистрираха у нас отказаха да го погребват. Значи-умрелите не може да бъдат погребвани от близките, а новородените не могат да бъдат поверявани на близките. Страхотно! Докъде ще стигнете?
29
2
 
16
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Опитват се да ви плашат със шокиращи статии, за да ви хване страх и да се набодете. Няма друга цел на това. Никой не се интересува от здравето ви. Ако държавите се интересуваха от нашето здраве, нямаше да пазят бедствието Чернобил в тайна, толкова дълго време.
28
1
 
10
 
! Отговори
Не е интересно преди 2 години
Щом няма драма и трагедия медиите са могли да пропуснат тази паразитна скучна история.
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От как ваксинират в БГ, все по - вече възрастни умират от сърдечни заболявания. Сигурно е случайност, ама от къде да знам ?
26
2
 
4
 
! Отговори
Бay преди 2 години
До 32 Нарича се "алергична реакция" :D
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бay абе то и "ваксините" пише че правят нещо срещу КОВИд... Пък където и да погледнеш най-ваксинираните държави, виждаш че нищо не правят. А не знам какво "пише", но се чуваше ясно комуникацията на жената със спешна помощ през хендс-фри на автомобила. От убийствените ваксини беше. Както останалите 600 000 тежки странични ефекти само в САЩ
24
5
 
0
 
! Отговори
Бay преди 2 години
До 30 Щом пише, че е от ваксината няма как да не е. Все пак го пише! :D
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледах една ИСТИНСКА история... На майка, получила гърчове в колата от "ваксината", докато 6 годишното й дете безпоможно гледа от задната седалка... Снимано от видеорегистратора в колата. Е, поне няма да рискува да хване хрема и да я боли гърлото.