Певицата Мариана Попова е болна от COVID-19

Заразила се е и дъщеря й
Обновена: 26 сеп 2021 23:15 | 26 сеп 2021 23:15, Нели Христова
379
Певицата Мариана Попова е болна от COVID-19
Снимка: БГНЕС

Певицата Мариана Попова е болна от COVID-19. Това съобщи самата тя в профила си във Facebook, възмущавайки се на  пълните трибуни по време на мача ЦСКА - Левски.

С коронавирус е и дъщерята на певицата, Кати. 

Ето и пълната публикация на Попова:

"Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора в България Левски и ЦСКА... също и на всички антиваксъри, антихристи и всички останали ненормалници за това, че Аз и Кати сме с КОВИД. НАЙ- МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЕТО НЕ ЗНАЯ КЪДЕ Е И НЕ ВИЖДА ЛИ КАКВО се случва по зали, стадиони и изобщо навсякъде!!??? Бясна съм. Някой спазва ли закони тук в тази държава.

Благодаря Ви мили хора, пожелавам Ви здраве! Мразя Ви и се проклинам, че останах в тази кочина. Ако оцелея няма да остана и секунда повече. Нека бог да ни пази!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
0
 
0
 
! Отговори
Гого преди 1 година
Упрекна Лили Иванова, феновете и кой ли още не и след няколко дни се появиха снимки на мъжа й от някакви масови мероприятия. Да го беше озаптила, да не хайманосва, нямаше да са й криви хората.
257
0
 
0
 
! Отговори
Наско преди 2 години
Иииии да бе това е много готина идея. Всички които са ваксинирани и се разболяват след това да напускат България. Страната ни ще се отърси както куче изтръсква бълхи.
256
4
 
0
 
! Отговори
Мимокмок преди 2 години
Не е само тя.....колко народ измря от тоя вирус....подкрепям я.....
255
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само да не заяви, че и тя напуска България като зуека
254
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо не разбрах. Човек като боледува и му се променя психиката, става гневен и др. Бързо оздравяване, радвайте се на слънцето.
253
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само не разбрах, тя на мача или на концерта ня Лили Ивяновя се е рязболяла. Всъщност да беше си стояла вкъщи като се е страхувала. Аз на мач не бих отишъл, щото освен Ковди и с бутилка от бера или с бомбичка маже да те фраснат.
252
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В тубата я гледах с Горанов,хубава песен,видео.По бяла риза,но май само по риза.Има нещо детско,неизживяно недоиграно,но както и да е. Въпрос:Ако,се бе заразила в друга държава,щеше ли да ни обвинява и да ни мрази.Страда по щерката,но на кой всичко му е наред,след тотална разсипия на държава,а в личен план до каквото се докоснеш.Все пак е Българка и я уважавам.Кураж.
251
1
 
12
 
! Отговори
hmmm преди 2 години
По принцип я харесвам като певица и зачетох "новината" с идеята да напиша два реда, че и желая здраве.Ако това, което е писано тук е вярно доста се е изложила...Всеки може да има моменти на слабост или пристъп на паника, но е добре да запази достойнство и да покаже класа... В този случай на нея не и се получи!Все пак и пожелавам да са здрави, а след карантината ще има възможност да си подреди живота отново.
250
1
 
8
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Каква е тЪз?
249
1
 
20
 
! Отговори
Мария преди 2 години
И аз след Великден го изкарах вируса, но на никого не съм се сърдила. Какво е това неуважение към държавата и хората? Като не й понася, още сега да се изнася - да не си мисли само, че е незаменима- напротив една хрантутница на държавата по малко...А за Лили изобщо да не пише, на малкото й пръстче не стъпва. НА Лили може само да се поклони.
248
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мариана,пий си антибиотика и аспирин протекта и недей хейти хората.Ще ти мине,пази къщата две седмици и без теб ще се съмне в заведенията.Не е страшно.
247
1
 
17
 
! Отговори
мак преди 2 години
Само не.нор.мал.ни.ци не приемат чуждо мнение и обиждат наред. Тая фъ..фла защо не нададе вой преди да се разболее? Защото е двулична. Отвратително изказване, неуважаема.
246
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
може посмъртно за известно време да се завъртят някои нейни песни за да се сетим коя е.
245
0
 
24
 
! Отговори
антифенко преди 2 години
злобарка.. затова няма фенове
244
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен123 преди 2 години
Тя и дъщеря и са болни????? какво прави мъжа, и в залата където е Румен Радев,,,,, не трябва ли да е под карантина този човек.?
243
2
 
29
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Егати злобната лелка.Нали си ваксинирана бе како,със сигурност носиш маска върху противогаза,как тогава се зарази-защо си сигурна че не си се заразила от някой набоцкан?На концерта не си била предполагам,то и няма какво да търсиш там-когато пее славей кокошките си седат в кокошарника,на мача също не си била-и там никой няма да те забележи,интересно как си се заразила като си седиш в инкубатора.Май друг е проблема-никой не се интересува от теб,а начина да напомниш че те има е изключително ***.
242
0
 
21
 
! Отговори
.. преди 2 години
Тази пък малоумната откъде се пръкна?То че тия мероприятия не са много съобразени с пандемията е ясно, ама тя не е била на нито едно от тях, та да ругае така.Проста ***, някой друг и е виновен.
241
2
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Съжалявам,че трябва да го кажа,но е типично българска черта да обвиняваш другите в своите несполуки,провали,грешки и неуспехи.Г-жа Илиева преди да обвинява Лили Иванова,футболните клубове и кого ли още не първо да беше проанализирала своето поведение.Дали не самата тя е причината да се зарази.Освен това мнозина инфекционисти казват,че вирусът така или иначе ще мине през почти всеки един от нас.Така че защо са тези драми-Илиева нито е първата,нито ще е последната заразена.
240
2
 
32
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
Какво иска от нас тая жена?
239
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коя е Марияна Попова, какво е постигнала в живота? С какво право, нарича хората "ненормалници"? Да беше се пазила и дъщеря си, вместо, да вини други. Много хора се разболява от Ковид, но не обиждат другите. Бързо оздравяване. Казали бихме, на всеки обикновен гражданин, болен от този вирус.