Шефът на Pfizer: Ваксините срещу COVID-19 ще са ежегодни

Година след пандемията ще се върнем към нормалния си живот
Обновена: 27 сеп 2021 08:57 | 27 сеп 2021 07:30, Камелия Цветанова
122
Шефът на Pfizer: Ваксините срещу COVID-19 ще са ежегодни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Алберт Бурла, директорът на една от водещите компании за производство на ваксини срещу коронавирус Pfizer, заяви, че очаква "в рамките на една година" човечеството да се върне „към нормалното” след пандемията на коронавирус, но и да подлежи на ежегодни ваксинации.

Още по темата

"Мисля, че можем да се върнем към нормалното. Не мисля, че това означава, че няма да дойдат нови варианти (на вируса). И не мисля, че това означава, че можем да живеем нормален живот без редовни ваксинации", каза Бурла в ефира на канала ABC, предаде БГНЕС.
 
"Ще имаме ваксини, ефектите от които ще продължават поне година. В най -вероятния сценарий говорим за годишна реваксинация", каза Бурла.

Той обеща през следващите дни да предаде на американските регулаторни органи данните от изследванията, които компанията проведе за ваксиниране върху деца на възраст 5-11 години. Според компанията, изследванията са потвърдили безопасността и ефикасността на ваксината и за тази възрастова група.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още по темата: ваксинипандемия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
1
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
От нивото на изказванията е видно колко е интелектуалното ниво у нас. Хора *** като мухи а ние сме зейнали ей такава уста. По други страни съвсем доброволно се ваксинираха 80% и повече от хората, но не, ние сме винаги най-умните, ние набиваме кремвирши, дишаме най-мръсния въздух, но много разбираме какво има във ваксините.
97
1
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
А защо не и ежедневни,та хората масово да ....се излекуват?
96
2
 
6
 
! Отговори
Статистика преди 2 години
Ей ваксъри, знаете ли че към момента общата средна смъртност за България е 290 човека на ден - по-ниска от 2018. А вие гледайте по бтв и нова, че умирали от ковид по 150 човека. Единствените, които могат да увеличат тази статистика през следващата година са "ваксинираните", които ще увеличат и статистиката за инсулти и инфаркти. Ето ви световния брояч в реално време, който е учил математика може сам да си сметне какви лъжи бълват "медиите" - countrymeters.info/bg/Bulgaria
95
1
 
0
 
! Отговори
ваксаджия преди 2 години
Проверете в Уикито, шефът на Файзър е ветринар изучен в Гърция и израсъл там. Това че е грък-евреин отишъл след това в САЩ не е от значение.
94
0
 
0
 
! Отговори
д-р Боц преди 2 години
А за девойките какво ще кажете ? Да се боцкат ли ? Боц или не ? Това е въпросът. Двепм о. и д. !
93
1
 
19
 
! Отговори
за uдuoтuтe преди 2 години
Къде сте бре ваксъри и трoлoве? Нали щяхте да се връщате към "нормалното" след като се набодете? Хахахаха, а честито! Редовно ще ходите(или вече може би не) до бай-фашагата с бяла престилка да ви боде а? Продължавайте да гледате фалшивите "новини" по бтв и нова и утре май и вие ще бъдете в статистиката. Поне се поинтересувайте какво има в тези "ваксини", вече варненската прокуратура е сезирана за наличието на графен оксид във "вашето спасение" - основния причинител на тромбозите, от които ***.
92
0
 
9
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 2 години
А не е ли по-добре ваксините да са ежеседмични?
91
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До шефът на Файзер. Върви на ****ната си, ок ? Колко удобно само, шефът на компанията която направи милиарди от разни будали, натиска продукта си насилствено...
90
0
 
15
 
! Отговори
дърт преди 2 години
А дали ще са ежегодни или ще станат на полугодие?
89
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЗапознатаСъгласна съм. Но и държавата да не взима от мен и работодателя по 306 лв. всеки месец или 3672 лв на година. Пък аз ще си платя сама лечението от ковид.
88
0
 
23
 
! Отговори
безумие преди 2 години
По няколко пъти всяка година. Ако решиш да спреш след десетата доза или след петнайстата, веднага ти лепват етикета "неваксиниран" и край с привилегиите. Тази цинична и безумна игра могат да я играят глобалистите, докато свят съществува или по-скоро докато не измре и последния човек скоропостижно.
87
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И кой ще ви ги плаща тези ежегодни ваксини? От общия джоб - на ваксинирани и неваксинирани. Неваксинираните, които гоните да се ваксинират! Които искате да подпишат отказ от болнично лечение при отказ от ваксинация! За нас не може пари да лекуват 1% от заразените, но за 100% от вас трябват ежегодни пари за ваксини?
86
0
 
15
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
Глад, мизерия и ваксини! Чудесна алтернатива! Дано поне се замислим, малко!
85
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Догодина вече никой няма да говори за вируси и ваксини, щото такава криза ще тресне целия свят, че хората и на *** хляб ще са доволни. А вирусът, коварния ще си го местят от единия крачол в другия.
84
0
 
29
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Хахахааа и тоя с голямата кошница тръгнал :))))))))))))) Хората масово го минаха ковида. Старите и слабите дадоха фира. Българинът най-обича нещо да е задължително :)))))))))))))))))))))))))))))))
83
0
 
29
 
! Отговори
Не! преди 2 години
Ваксинална наркомания, сър :D
82
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Биг фарма иска народа да е болен за да може да печели освен от ковид вакситите и различни видове лекарства за други забаволявания които ще са провокирани от ковид ваксините.
81
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко още разкрития трябват за да прогледнат всички? Нямаше да има зелени паспорти - има. Щеше да пази от заразяване ваксината - оказа се, че само от смърт пази уж. Щеше да пази от смърт - онзи ден 1 на милион, вчера 6 за денонощие, днес 2%. Беше безопасна ваксината - тромбоза от Астра Зенека и замърсени дози Moderna. Ето и бустери всяка година...
80
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има още една гледна точка на еволюцията. С или без ваксина най-приспособимите ще оцелеят, а останалите ще изчезнат и ще се регулира балансът на населението. Защо тога да се плющим с ваксини сутрин обед и вечер щом не могат да създадат нормано действаща ваксина. Явно в цялата истина е в печалбата, а не в изнамирането на ваксина.
79
0
 
16
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Решението е лесно. Закриване на всички фармации. И държавен контрол на лекарствата. Строг контрол.