COVID ситуацията в Ловешко се усложнява

Разкриват се нови легла за пациенти с COVID-19
28 сеп 2021 07:54, Ния Христова
11
COVID ситуацията в Ловешко се усложнява
Снимка: БГНЕС
300 на 100 хиляди души население надхвърли заболеваемостта от коронавирус в Ловешка област. Болниците в региона се подготвят за разкрият още легла за пациенти с COVID-19, тъй като сегашните са запълнени, съобщи БНР. За изминалото денонощие положителните проби в областта са 33. 
 
Общинския кризисен щаб отчете, че ситуацията с коронавируса в региона продължава да е тревожна. 
 
В лечебните заведения в Троян,Тетевен и Луковит вече няма свободни места за настаняване на COVID пациенти. В интензивното отделение на Ловешката болница има само едно свободно легло за пациенти с усложнено състояние.
Още по темата
 
В училищата има общо четири паралелки, които са поставени под карантина  - по две в езиковата и природоматематическата гимназии.
 
За ограничаване разпространението на заразата община Ловеч отмени всички масови събития. Засилва се и контролът по спазване на противоепидемичните мерки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
man преди 2 години
Важното е, децата да са присъствено на училище. Моята щерка 6 клас изкара точно две седмици преди да се разболее. Сега аз и жена ми сме болни, сина ми, студент, и той започва да проявява признаци.Зор да се омешат. Чакаме да стане напечено, та да реагираме. Майнaта ви!
8
6
 
4
 
! Отговори
Теста за бременност преди 2 години
Пускат им такива тестове и хората там масово с по две черти. Айде шегата на страна ама селските хора живеещи истински селски живот са здравеняци здрави и прави хора. Това там да лежат болнави са селските хора поживяли на градски условия.
7
0
 
1
 
! Отговори
Котарак преди 2 години
Мани Ловеч. Кажи за Перник.69
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искам всеки ден репортаж с антиваксъри чакащи на стълбите :D
5
3
 
19
 
! Отговори
До 5 преди 2 години
На мен ли ми хлопа, уе оли? Все повече се убеждавам, че сме една от най-прост_ите нации в световен мащаб. Щом все още има хора, които вярват, че няма корона или че е просто едно "грипче", какво мога да допълня... Затова и нивото на политиците ни е такова - нали и те излизат от това просто, невежо, крадливо и завистливо племе...
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
3, нещо ти хлопа дъската. Върви удари една сутрешна инжекция, да ти спре треморът за деня.
3
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всяка година се разболявам през октомври и февруари - март. Вече 35 години. И май не само аз. Миналата година направих тест. Било ковид. А аз 35 години живея с убеждението, че е сезонен вирус. Пак така го карах, де. Само дето вече вирусът беше кръстен. Пролетта пак нещо подсмърчах и ме наболяваше гърло, но реших, че няма нужда пак да тествам, за да ми кръщават седмичната кихавица.
2
5
 
12
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
Нищо, уе, нищо не й е сложно. Само свършват леглата в болниците. Ама какво толкова - болните ще се лекуват с чайче вкъщи. Нали така, Мангърофиле?
1
5
 
9
 
! Отговори
Оффффф! преди 2 години
Кое й е сложното?