Починалата родилка е забременяла след инвитро процедури

След заразяване с коронавирус починала и свекърва й
19 окт 2021 11:42,
60
Починалата родилка е забременяла след инвитро процедури
Снимка: Pixabay

Родилката, която почина от коронавирус в Сливенско, е забременяла след дълги инвитро процедури. В семейството вирусът е взел още една жертва – свекърва й.

Младата жена е откарана в болница, след като проявила симптоми на COVID-19, но твърдо отказала да бъде хоспитализиралирана и била върната вкъщи.

Там тя се влошава и отново е закарана в болница, където вече е хоспитализирана в тежко състояние, предаде bTV.

Още по темата
Лекарите правят спешно цезарово сечение, но бебета са с тегло 500 грама всяко и не оцеляват. Жената също умира от COVID-19.

„Ситуацията в Градец е много сериозна. Има недоверие в хората, те не вярват в болестта. Аз за тяхно добро съм направил зелен коридор за ваксинация, но от всички жители само аз съм ваксиниран“, обясни кметът на селото Веселин Урумов.

По думите му ситуацията в селото е сложна – увеличават се болните и смъртните случаи. Урумов каза, че всеки, който иска да се ваксинира, да отиде в кметството и ще бъде организиран зелен коридор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
Няма важно кой от коя партия е, а колко му е мозъкът в главата, че той не се налива във главата!
56
0
 
4
 
! Отговори
А познайте преди 2 години
Кой вярва и твърди, че лекарите са едва ли не серийни убийци?!? Само много заблудени и прости индивиди.
55
4
 
0
 
! Отговори
Интересен казус? преди 2 години
Кратка справка в Уикипедия показва, че кметът на село Градец, Сливенско, Веселин Урумов, е от ГЕРБ. В същото време обаче, пак оттам научаваме, че над 80% от населението на сливенското село е от ромски произход?! А селото не е малко - над 4000 души! Това поражда повече въпроси, отколкото отговори. Дори да допуснем, че ромите в селото са богати, не знам в Сливен да има ин-витро клиника.
54
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Със симптоми на COVID-19, или с положителен PCR тест за SARS-CoV-2? Има разлика!
53
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Убили са я за назидание на неваксинираните.
52
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе зорлем са я уморили дофтурите
51
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 40 от славянин На товето "лично наблюдение" се противопоставят "личните наблюдения" на хора, на които близки и проятели са боледували сериозно или, за нещастие, са си отишли. Такива като теб ще ви оправи само оная с косата. Някои дори и с кислородна маска на лицето са твърдяли, че вирус няма. Такава е съдбата на награмотниците: живи или мъртви, си остават вредни за всички около тях.
50
3
 
6
 
! Отговори
50, преди 2 години
Съкровище платено, много преди пл андемията са умирали родилки, особено приоперация и то с близнаци.Като няма изследване остава и в момента неясна причината за смъртта на жената. Повечето родилки са неваксинирани *** на, живи и здрави са си.
49
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много е лесно вместо да признаеш собствената си глупост, да обвиняваш лекарите. Защо не се ваксинирате??????
48
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като не се е ваксинирала, това е резултата. Да, човек не знае дали ще е от 5те % късметлии, които го изкарват леко, или от 6те % каръци, които умират. Затова в нормалните държави всички са с ваксина, а бременните са приоритетна група, защото са много рискови . Ваксинирайте се хора, не вярвайте на антиваксърите! Те са убийци!
47
11
 
10
 
! Отговори
До До 33 преди 2 години
Друг личен опит - у нас го минахме всички, заедно с близо 80-годишните ми родители, също леко и безпроблемно. Никой не бе ваксиниран, то тогава и инжекции не се предлагаха. Но и да се предлагаха, нямаше да се втурнем да се самозалъгваме с експерименталки. Та твоя, моя и т.н. личен опит нищо не казва. По-лошото е, че и нормална статистика отдавна няма. Всичко е игра на управляващата клика.
46
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Жената също умира от COVID-19." А това кой и как го установи? Много преди настоящата п ландемия, откак има човечество, жените са умирали при раждане, а с операциите - много често при такива. А ембриони в 6-тия месец почти никога не оцеляват. Особено у нас.
45
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо в България никой вече не вярва в лекарите за нищо?!?
44
2
 
6
 
! Отговори
Мир и покой на душит преди 2 години
Трагедията е огромна на това семейство, съболезнования! Но долусписващите, моля озаптете се, усмирете се, имайте уважение към чуждия избор!!! Който, както иска да си живее, да се ваксинира или не си е лична работа, всеки знае, че не е застрахован от смъртта. За лекарите, моля да не плюете, че нещо, някой като го заболи не бяга в гората, а при медиците ни!!! Поклон пред хората с бели престилки и честит им празник!!! Те си знаят каква цена плащат, душевна и физическа, респект!!!
43
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако на един инженер му се срути моста, може ли да се оправдае с: Ами то Ковиииид, имаше усложнения още в началото при основите...
42
9
 
3
 
! Отговори
Антиваксър преди 2 години
И аз не вярвам в болестта. Тези ги познавам, умряха от черан прокоба. Всички в селото го знаем.
41
9
 
8
 
! Отговори
до 40 от славянин преди 2 години
Та след като никой от близките ми неваксинирани досега не се е разболят от ''страшния'' вирус, защо вече трябва да се ваксинира, ''за да не се разболее'', мистър анонимен!?
40
15
 
8
 
! Отговори
до 40 от славянин преди 2 години
Точно личното наблюдение е най-достоверно, защото е ЛИЧНО, а не чуждо! Нямам нито един близък, който да се е разболял от този ''страшен'' вирус, а всичките ми близка са НЕВАКСИНИРАНИ! Това е положението, мистър анонимен!
39
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 33/36 Личното наблюдение както в едната така и в другата посока НЕ Е показателно за ставащото. Затова му казвам на другаря "славянин", че тия "информации", дори да бяха достоверни, не означават нищо. Да, всички имаме някакви наблюдения, които обаче само могат да разкрасят реалната картина. Тя се дава от официалната информация.
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 38 Абе, умик, когато е казал, че в градчето НИКОЙ освен него не е ваксиниран КОЕ не ти стана ясно?