Лекар: Опитните зайчета са неваксинираните, а не ваксинираните

Ваксините срещу COVID-19 са най-тестваните в човешката история
21 окт 2021 15:33, Елка Василева
468
Лекар: Опитните зайчета са неваксинираните, а не ваксинираните
Снимка: архив, БГНЕС

"Зеленият сертификат даде свобода на хората, от месеци нямаме ограничения. Тестовете вече са платени, хората, които излизат в карантина, вече не са в платен болничен, защото имаха достатъчно време да се ваксинират. Ваксиналните пробиви са много малко. Около 5% от хората могат да заболеят леко или средно тежко. През първите 6 месеца след втора доза практически нямаме заболели. След 6-ия месец е възможно ваксинирани да се позитивират, но това не значи боледуване". Това сподели пред БНР д-р Стоян Монев, който работи на първа линия в германска болница.

Според него честата смяна на решенията от страна на държавата е погрешен ход у нас. Докато в Германия животът постепенно се връща към нормалността.

Още по темата

"Единственият начин да се върнем към нормален живот е да се ваксинираме. Много хора ще бъдат позитивни, независимо че са ваксинирани. Някои от тях ще се заразят. Но тези хора не умират, не влизат в интензивно отделение. В България има болници, които изнасят по 20 починали на ден, нуждата от кислород в България е повишена девет пъти на ден. Това не е нормално и никога не е било. Всеки седми човек, който влезе в болница, не излиза оттам", каза лекарят.

Д-р Монев допълни: "Има изследвания, че преболедували, които се ваксинират веднъж, развиват суперимунитет и срещу други коронавируси. Тези ваксини са най-тестваните в човешката история. Тези, които поставяме от 1 до 23 седмица при бебетата, са тествани на по 2000 човека. Актуалните ваксини са поставени вече над 7 млрд. пъти, проследяват се във фаза 4", каза той.

Лекарят подчерта, че конспирацията е в това човек да не се ваксинира и да се остави да бъде контролната група на ваксинираните.

"България е изградена от огромна контролна група и в нея можем да следим какво се случва с хората, които не са се ваксинирали. Опитните зайчета са тези, които не се ваксинират, а не тези, които се ваксинират", каза д-р Монев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


468
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
337
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Solar Power те числата бяха такива и преди ваксинацията. Недей да си измисляш.
336
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мога да разбера, ваксинираните като толкова са се върнали към нормалното, защо само се занимават с неваксинираните. Чувстват се попрецакани или...
335
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напишете нещо за Англия,при 80% ваксинирани?!?!,ама мълчите ,Бо....луци!
334
4
 
7
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
До Кърк: Ами те числата говорят: Ирландия: 5 милиона население, средно 6 починали на ден , ваксинация 92%, България: 6.5 милиона население, средно починали на ден 100, ваксинирани 20%. Кой е опитното зайче :) Глу павите неваксинирани българи :)Благодарение на тях много точно може да се предскаже процента на защита на ваксината. Хахаха :)
333
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Монев - излизат, излизат, ама без тялото си. А за другото - в момента всички са опитни зайчета - не ръси дезинформация.
332
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да бъда ГМО за бъда ръкоположен за Зелено Човече !!!!
331
4
 
2
 
! Отговори
Д-р Менгеле преди 2 години
Опитните зайчета са извън концлагера. Концлагеристите получават всички необходими медицински грижи.
330
3
 
3
 
! Отговори
ФАЗЕР преди 2 години
Пфайзер плати 2.3 млрд. долара. Незаконно е рекламирала четири свои медикамента, твърдейки, че те помагат при заболявания, за които препаратите не са тествани.Пфайзер обвинен в даване на подкупи на органи на здравеопазването, за да бъдат поощрявани да предписват на пациентите медикаменти, произведени именно от тази фирма.Пфайзер плати на Нигерия 75 млн. долара като компенсации заради антибиотика "Trovan", в резултат на което са починали 11 деца.
329
17
 
10
 
! Отговори
самоистината преди 2 години
)Стига сте лъгали, боледуват и едните и другите, ТОВА Е ИСТИНАТА. много мои приятели вакъсри си го искараха след ваксинация, много и такива починаха. Така че стига сте лъгали хората, които сиго кара тежко си го кара тежко, които си го кара леко си го кара леко.
328
13
 
13
 
! Отговори
Кърк преди 2 години
Май ще се окаже, че оваксаните боледуват много повече, отколкото органичните хора, не-инжектирани с експврименталния ГМО мутаген.
327
6
 
7
 
! Отговори
Диляна преди 2 години
Смeшник
326
10
 
8
 
! Отговори
Диляна преди 2 години
И как точно ваксинирането шв ни върне към нормален живот, след като за никой вече не е тайна, нито пък никой го крие, че ваксинираните също се заразяват, боледуват, пренасят и заразяват с вируса? Този доктор е ***!
325
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя е лекар, колкото аз съм космонавт! Айде, стига натякване!!! Лекарите лекуват, не досаждат и не натякват
324
6
 
15
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Ммммдаааа доктора е прав ама друг път. Защо не вземе да обясни като е толкова отворен, защо на острова са ваксинирани над 80 процента от населението и пак напълни ха болниците. Малко по малко тезите за вълшебния елексир се пропукват. Няма такова нещо на света което е безплатно карат те на сила да го правиш и в същия случай е полезно и здравословно. Следете пътя на логиката.
323
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Az...(zzzzz..)Аз пък се ваксинирах в чужбина и НЕ МИ ИСКАХА никакво "съгласие"!!! Нищо не подписвах! Тук, както винаги и както с всичко, се пренатягаме! Така и с тези "зелени" разрешителни. Обичам горите и природата, но от това "зелено", т.е. сертификат, паспорт... ми се повръ.ща!!! Това, че се ваксинирах е мой личен избор. Уважавам избора на всеки и не съдя тези, които не искат да го направят. Така че не ме съдете и мен, моля.
322
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ли ни занимавате с мнения на родоотстъпници? Да си ги набият всичките вакси у тъпите кратуни, животът е мой, не съм опитна мишка, нито заек. Европейските ценности доказано вече не работят. Заради такива *:/! '*:/! Европа влиза в упадък.
321
26
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
мрe антиваксърската пасмина, но акъла не и идва. уви много проост народ сме.
320
8
 
8
 
! Отговори
сертифициран ковидио преди 2 години
Истината е в регулярната ваксина. Субектите с бустер са кротки Няма в тях агресия.
319
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Информация има вече достатъчно навсякъде, доказаха, че работят, доказаха, че не вкарват чипове, не убиват хора, не подменят ДНК-то, доста хора вече са ваксинирани в световен мащаб, т.е. версията за това, че сме опитни мишки, вече не е актуална и т.н. Един средноинтелигентен човек винаги може да намери достоверна информация, ако наистина иска да се ваксинира, но изпитва някакви съмнения. Затова се чудя какво още има да се чака на ваксините от хора, които са си сложили всякакви други ваксини.
318
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опитните зайченца ни завидяха и хукнаха по пунктовете!И вместо да си чакат реда се карат кой да мине напред!