Зеленият сертификат не давал резултат, трябвало да се отмени

Нужна била разяснителна кампания за ползите от ваксините
81
Зеленият сертификат не давал резултат, трябвало да се отмени
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според лидера на ВМРО Красимир Каракачанов зеленият сертификат в момента не дава ефект и заради това трябва да се отмени.

Трябва да се проведе разяснителна кампания относно ползите от ваксините срещу COVID-19, смята той.
Според него хората не са имали време да се подготвят за мярката.

Още по темата

„Когато въведоха безумието, наречено зелен сертификат, казахме, че това е грешка. Не може от днес за утре да се взимат мерки. Нека хората да не ме възприемат като антиваксър. Аз съм се ваксинирал и смятам, че всеки трябва да го направи. Не се прави обаче по този начин. Правителството 7 месеца се заминаваше с политически простотии, изпълняваше политически поръчки. Служебното правителство имаше две задачи – да осигури честни избори и да се погрижи за здравето на хората. Начело на здравното министерство е човек, който, дни преди да стане министър, агитираше против ваксините и маските", поясни Каракачанов пред Нова телевизия.

„Не можеш да накараш хората на сила да направят нещо. В интернет е пълно с всякакви фалшиви пророци, които говорят какви ли не глупости. Мен са ме срещали хора по улицата и са ме питали вярно ли е, че ни слагат чипове и ни пръскат с вируси от самолети. Когато хората видят, че тези, които са начело на държавата, се ваксинират, ще се замислят дали глупостите за чиповете, които се пишат в интернет, са истина. Начело на държавата стоят двама генерали – премиер и президент. Обясни на хората и ги поведи ти", каза още председателят на ВМРО.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
баце преди 2 години
Продажно ***, комунист в червата и ченге от ДС, което се прави на патриот. Обикновен ***, нищо повече!
64
0
 
2
 
! Отговори
Некъсопаметен булгар преди 2 години
Billa патриот пак е с къса памет.... КПП, забранено влизането в паркове, глоби, 24/7 носене на маски и Винету всеки ден с щаба на терора
63
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коалиция ГЕРБ-ДПС и Стомах-войвода губят опората за изборите. Едната опора беше Кораба, другата опора беше бавната ваксинация..................Остава само една опора - един гол прът, на който да седната Стомах-войвода и Дебел Бойко.
62
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От такива разбирачи кат Краси, сме последни по всичко. Народът си е виновен, че им дава власт на едни и същи некадърници години наред.
61
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нужно е само едно - пълно целокупно тестване на населението в рамките на 1-2 месеца. Без друго е малко. Ще излезе много по-евтино от всички досегашни глупости, с които се "забавляваме", вкл. порнографията "пембян сертификат". И е по-ефективно. Но тогава няма да си натрупате печалбите, монополисти, вкл. и вие, фарна-крадци с насилствените ви безполезни инжекции.
60
1
 
3
 
! Отговори
334 преди 2 години
И този се включва в общия хор на простотията. Борба за гласове, ама май не му се получава. Беше на власт, стига ти.
59
1
 
1
 
! Отговори
От трън преди 2 години
та на глог, че е по-висок...Не по врат, а по шия...Въртят и сучат и пак ОТРОВНИТЕ ПРЕПАРАТИ ТЕ СА ЦЕЛТА...с или без зелена хартия..
58
0
 
1
 
! Отговори
Свинар. преди 2 години
Хабиби спиш ли добре,завиват ли те.Хабиби ХРАНИШ ЛИ СЕ ДОБРЕ,защото аз не *** блатска
57
2
 
3
 
! Отговори
До 60 преди 2 години
Абсолютно вярно!!!!!! Спорът не е дали да го има сертификата,а какво да се признава за него.В Европа вече има ваксинирани хо0ра,които са против сертификата.Не се борете да ви признават нещо,борете се да го няма.Може би той е крайната цел на тази пандемия
56
10
 
2
 
! Отговори
Ваксър преди 2 години
Всеки ден в България се ваксинират по 10000-12000. Пукате ли се от яд антиваксъри, че намалявате прогресивно
55
2
 
12
 
! Отговори
Събудете се !! преди 2 години
Фокусът не вече върху това колко абсурден фашистки инструмент за сегрегация е този "зелен" сертификат..и че не трябва да се приема за нищо на света..а дали наличието на антитела да се добавя или не..нормализираха го толкова елементарно..свободата ще остане в историята като несъществуващ блян някога..Отнеха ни свободата бавно и неусетно почти и никога няма да я върнат..ако не сте се събудили все още досега..Конспирация е всичко- в кавички..!! Събудете се !!1984 се случва пред очите ни нищо повече
54
2
 
3
 
! Отговори
Жорж преди 2 години
Е брат и как прецени, като започват да го изискват от днес? Аман от г..лупаци бе....И такива искат да управляват...Т..ъпанари.
53
1
 
9
 
! Отговори
Samo minavam преди 2 години
Гледай да върви, далаверата с тескеретата. Защо не се ваксинират хората ли......Ами след десетилетия, нямат доверие на никой, от управляващите и предишните нехранимайковци.
52
0
 
1
 
! Отговори
тоя миндил ли бе? преди 2 години
Тоя да се скрие. От друга страна и счупения часовник е верен 2 пъти на ден. Тоя път уцели случайно. Факт е че сертификата е безполезен. Както и ваксината не спира разпространението. Съответно ако искат да го спрат този вирус трябва да изолират всеки човек в отделна стая, да спрат влизането в страната за всички и да живеем всеки в балон. Така вирус няма да има. Иначе няма вариант при който няма да циркулира това в населението. И въпросът става що тогава се затваряме изобщо?
51
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Воеводите най-разбират от продажба на бг паспорти. Защо не им дадат да дават и зелените сертификати? Гаранция, че ще има опашки да си ги закупят
50
0
 
6
 
! Отговори
*** преди 2 години
"Мен са ме срещали хора по улицата и са ме питали..." Щом не са те набили, пак добре си се разминал.
49
0
 
4
 
! Отговори
Даскала преди 2 години
Нали беше на власт бе шишко!Защо не го направихте както трябвало , а дремахте , та подпалихте държавата и хората !
48
3
 
7
 
! Отговори
Зелен хайвер преди 2 години
Как да не дава резултати? Въвеждането на зелен сертификат дава моментален и съвсем логичен резултат - масови протести в началото и съдебни дела впоследствие. А ако се продължава с подобни мЯрки ще има и бунтове.Що не въведете зелен сертификат и задължителни тестове за изборите?
47
0
 
3
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Поредното политическо "решение" на здравен проблем. Ще ни оправят. Отзад.
46
0
 
4
 
! Отговори
загрижЪн преди 2 години
Уморен ми съ види! Сигур много съ преработва. Банкет след банкет, пък и да даваш "компетентно" мнение...съсипва се!!! И неговата не е лесна ей!