В Средец обявяват частичен локдаун, затварят градините

В града има рязко увеличение на заразените с COVID-19
19 яну 2022 11:25, Анисия Иванова
5
В Средец обявяват частичен локдаун, затварят градините
Снимка: БГНЕС

Частичен локдаун обявиха в Средец заради рязкото увеличение на заразените с COVID-19. От днес затварят детските градини и яслите, което налага 750 деца да си останат у дома.

"Тази мярка се налага, тъй като от месец ноември имаме болен персонал – педагогически и непедагогически. Малък град сме и когато се разболее персоналът, няма кой да ги замести. В петък пак ще се събира Общинският щаб и ако има увеличение на заболелите, мярката ще се удължи до края на януари”, заяви кметът на Средец Иван Жабов, цитиран от БГНЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човек, ако е болен, сам ще си наложи локдаун. .. ама ако боледувам и ми е зле, си стоя вкъщи и се лекувам и не ми се ходи никъде. Така че това си е своеобразен локдаун и няма нужда някой да ми го налага... А щом на тях им налагат принудително, значи не са зазляли въобще. Тогава защо?_____________________ 1) Много болни българи не се самоизолират...по различни причини. 2) В малко населено място, при 2 д.учителки и 2 пом. възпитателки, ако се разболеят 2-3, кой ги замества? Родители? Та, затова.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е това Средец???
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човек, ако е болен, сам ще си наложи локдаун. Вече забравих как беше, ама ако боледувам и ми е зле, си стоя вкъщи и се лекувам и не ми се ходи никъде. Така че това си е своеобразен локдаун и няма нужда някой да ми го налага. То се налага от самосебе си. А щом на тях им налагат принудително, значи не са зазляли въобще. Тогава защо?
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Там нямаше ли една градина?