Неправилно лечение е причината за високата смъртност у нас

Проф. Ботев: При излезли от болница, откриваме катастрофални бактерии
20 яну 2022 15:58, Ния Христова
59
 
"Ако човек е преболедувал COVID-19, трябва да си постави ваксина след 6 месеца или година." Това каза пред Bulgaria ON AIR проф. Чавдар Ботев. 
 
"А ако си поставим бустерна доза, с 50% намалява шансът да се разболеем", смята хематологът. 
 
Според него лечебните заведения в България не лекуват болните от Омикрон правилно. 
 
"От хората, които са излезли от тежко състояние, прекарали в болница, 80% намираме катастрофални бактерии. Това е нещо страшно и смъртоносно", алармира той.
 
"Излизат хора от клиники с велики светила с по 3 антибиотика. Трима души изследвам във фамилията, и тримата са с клостридиум. Жената умира. Значи, неправилно лечение и ние го бутаме да се случва и много грешно се говори. Говорим за ваксинирани и неваксинирани, колко влизат в отделенията. Отделението трябва а е друго: Неправилно лекувани, ваксинирани и неваксинирани. Тогава ще видите, че 95% от хората са неправилно лекувани с антибиотици", каза още проф. Ботев.
 
Вижте повече във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
Магелан преди 2 години
Шок и ужас.Пълни глупости като неправилно лечение.Още по зле.Полетико мафиотскомелицински сценарий за смъртен геноцит и съзнателно затриване на нацията при лечение с антибиотици в БГ.Защо не кажат как ги ликуват тежките случай от Ковит в Западна Европа..И там има много заболели въпреки че ваксенираните са много но няма почети починали.Сега е момента *** Гешев да се самосезира и са разледва и открий кой създадоха този сценарий.Ако ги открие може да стане и национален герой.
49
1
 
6
 
! Отговори
Дас преди 2 години
Аз съм от гр. Добрич и бях свидетел как от covid-отделението излизат лекари които носеха разни проби и бяха със чували на главите и преминават спокойно през чакалнята на спешноотделение все едно ние сме някви овце все едно ни няма яд ме е че нямах батерия на телефона да ги снимам
48
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че разделяйте ги болните бре,а не всичките като индустриално на конвейр,поточна линия от Ковид под един модел въпреки че уж имало било варианти от него,че от друго нещо,но били от него,че кой,кой никой не може да каже,че тез даже най-отгоре,които задавали начините,методите,мерките медицински и санитарни досущ как в индустриално производство с по много бройки,като персонал само от изучени по човешки ресурси,а нямащи персонални виждания с отговорност за всяка болест за лечение и всеки разболял се
47
2
 
19
 
! Отговори
3 антибиотика?!?!?!? преди 2 години
Та това са начинаещи! Изписват ги след ШЕСТ АНТИБИОТИКА с лекарства за УНИЩОЖЕН ЧЕРЕН ДРОБ!!!! ШЕСТ АНТИБИОТИКА!!!! Осъзнавате ли какво значи това? Човек, котйо пие цял живот няма толкова разсипан черен дроб! Не смърт! Не рекорди! Света ще идва тук да се учи как се избиват хора чрез лечение!
46
3
 
2
 
! Отговори
whatever преди 2 години
50%, 70%, 80% - "Гадаете, гадаете!" както се казваше в едно тв състезание.
45
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възможно е да има грешки в лечението, но и тази е поредният шаман пробутващ хранителна добавка с екстракт от черен пипер и куркума на цена 150 лв за 30мл.
44
2
 
8
 
! Отговори
Хобаджиев, на 76 преди 2 години
Мисля че поткарах 20-та година, откакто с ХОББ се влача, и още в началото, един "доктор", сега е народен представител, ми каза че от тая болест отърване няма, а сега от Теле-визия в Леле-визия, първо ни обясни (...пациента се задушава, все едно се дави, и трудно умира, в мъки...), а сега почна да разтяга локуми, за различните видове ваксини...
43
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
личната лекарка е пак на курорт.заместничката и дори няма моб.телефон за да я питам за ковидните ми родители
42
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имат много бактерий, защото им дават антибиотици! Антибиотиците предизвикват бактерий и затова Ботев и Мангъра казват без антибиотици!
41
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз дето съм двукратно преболедувал колко точно дози ми трябват. Трябват ли ми изобщо и ще ме оставят ли на мира някога или да не се надявам. Кунчев преди малко оповести, че продължава напъни да ни наваксинират..хората им показаха, че не желаят, те обаче продължават с ,информационната кампания,,
40
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре , за това неправилно лекуване се говори от 6 месеца .
39
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фашисти.
38
15
 
12
 
! Отговори
... преди 2 години
Този професор е от партията на доцент Мангъров."Хвани единия,та удари другия!"-...
37
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом препоръчва ваксина на преболедувал, значи и тоя е фалшив. Има доктори по света, които имат много малко починали. Например Dr. Joseph Varon, Dr. Brian Tyson, Dr. George Fareed. Нашите лекари да бяха се заинтересували малко как постигат такива успехи. Но е по-лесно да ти спуснат протокол отгоре, вместо да четеш и следиш литературата.
36
3
 
12
 
! Отговори
Истина преди 2 години
Намери се един с топки да кажи истината Е когато фактите говорят и боговете мълчат Заъова тия.никаквици тфябва да спрат да говорят те са едни обикновени мошеници и убийци на собствения си народ
35
1
 
11
 
! Отговори
Бяла мафия преди 2 години
Всичко за вашето здраве го правим...
34
4
 
20
 
! Отговори
Даа преди 2 години
Отдавна се знае, че "лекарите" у нас убиват хора.
33
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Т.е не е правилно лечението у нас така разбирам
32
2
 
29
 
! Отговори
неваксинирана преди 2 години
От известно време се замислям ЗАЩО? Защо имаме най висока смъртност! Ми май защото нашите лекари са на най-ниско ниво в Европа! Най-безсъвестни и най-неангажирани с пациентите!
31
0
 
11
 
! Отговори
Патило преди 2 години
Проблемът не е в това, че се изписват антибиотици, а че когато се пият по-дълго време, като се пият паралелно или се сменят няколко вида, много често се развива клостридия дефициле. Симптомите й са висока температура, разстройство, като в изпражненията има множество тънки белезникави нишки / от излющване на тънкото черво/