92 нови болни от COVID-19, трима са починали

Едва 3,5% от направените проби са положителни
15
92 нови болни от COVID-19, трима са починали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Новите случаи на коронавирус у нас за изминалото денонощие са 92 при направени 2630 теста, показват данните от Единния информационен портал.

Положителни са близо 3,5% от изследваните проби.

Общият брой на потвърдените случаи на заразяване с коронавируса у нас е 1 163 317. Активните случаи са 83 645.

Общият брой на хоспитализираните пациенти с коронавирус е 514. Пациентите в интензивно отделение са 47.

Излекуваните за последното денонощие са 274.

За изминалите 24 часа са регистрирани нови три смъртни случая.

Поставените ваксинни дози са общо 4 395 117, от които 64 за последното денонощие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не сме ваксинирани, не сме носили намордници, не сме мили марулите с доместос, здрави сме. Гордея се със семейството си, никой от нас не се върза на пропагандата на трроловете и нямаме страха на набодените от последствията на ваксините. А не случайно се опитаха да експериментират с цял свят- ще има резултати.
8
3
 
12
 
! Отговори
Бате Сечко преди 1 година
Мам. Ви ковидарска, болна! Вече и съжалявате, че е паднала бройката,, заразени"..??? Продажна из... мет... Десет нег... ъра ви опънат отзад!!!
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До: номер 4 Това за което говориш, може би имаш предвид измръзнали. Когато пострадаш от големи студове с минусови температури, ако си леко облечен примерно, се казва измръзване. Пръстите на краката и ръцете ти изтръпват, стават безчувствени. Има много такива. Изстинал или настинал не виждам голяма разлика - става въпрос за вируси най-често в тези случаи. Слаба имунна система, хайде да не отварям тема и за придружаващите заболявания че става банално.Това исках да кажа в общи линии.
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Едва 3,5% от направените проби са положителни" Ееее, вие като че ли с някакво съжаление го казвате - "едва"!Що "едва"? Трябва ли да са повече? Не може ли без тази думичка?Или поне да бяхте писали "само". Звучи по-добре. Но "едва" звучи все едно "язък, че не са повече"!
5
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много малко са активните случаи. Не познавам заразил се, който да се е оправил след заразяването, а някои се заразиха още през ноември 2020 година и повече от година и половина не могат да се оправят.
4
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Търчим за ваксина Ako поне малко разбираш, щеше да знаеш, че няма "настинали", но има изстинали. Така като стане е завинаги. А иначе "настинката" по народному е обикновено вирус, който е възможно да бъде благопритстван от студено време. Но по същество не може да си настинал.
3
6
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
.............Активните случаи са 83 645.......... Хахахааааа, те да не боледуват по 2-3 месеца бре? Мен ме водиха 14 дни в карантина и толкоз. А реално се усещах болен първите 6-7 дни :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
2
9
 
29
 
! Отговори
Търчим за ваксина преди 1 година
Не са болни, имат положителни някакви тестове със съмнителна достоверност. Вие видяхте ли ги, че са болни, не сте. Ако има някой настинал от тях най-много, нали вече е ясно, че тестовете са фалшиви. Пландемия на фалшивите тестове. "Излекувани" няма, щото не са били болни от нищо, а леко настинали. Починалите са починали от болестите си, от старост, не от настинка. Закривай.
1
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се бракуват тестовете и повече да не се прилагат.