20 нови случая на коронавирус за последните 24 часа

В болница се лекуват 240 души, 30 в интензивно отделение
Обновена: 5 юни 2023 07:12 | 5 юни 2023 07:12, Елка Василева
31
20 нови случая на коронавирус за последните 24 часа
Снимка: архив, БГНЕС

Потвърдените случаи на КОВИД-19 за последното денонощие са 20, починали няма, показват данните, публикувани в Единния информационен портал.

Те са открити с помощта на 426 теста, което означава, че делът на положителните тестове е 4,69%.

Общият брой на починалите с КОВИД-19 остава непроменен на 38 392.

240 души се лекуват в болница, включително 30 в интензивно отделение.

За последното денонощие са били поставени 3 дози ваксини срещу КОВИД-19.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен, к.23 Опитваш се да оправдаеш нещо, но много елементарно подхождаш или смяташ хората за много прости. Първите 3 ваксини бяха възприети от оргнизма на хората сравнително добре, но при старите хора те доведоха до сърдечни проблеми, от които се опраеяха след 7-10 дни Бустерните дози доведоха до кризи при повечето стари хора и по-младите, боледуващи от предимно сърдечни болести. Те неправо ги сринаха и вместо да ги направят по-устойчиви на ковида, ги умориха. Докторско недомислие?!
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ние наскоро искахме да подарим на африканските държави 2 млн.дози ваксини срещу ковид,които закупихме от фирмата на съпруга на фрау Урсула - Пфайзер, ама братовчедите отказаха подаръка. Сега МЗ и лекарите от БЛС плюс идеолога на покупката Пожарникар Боце да си вземат ампулите и да си ги заврат те знаят къде... Сега 2 млн.дози на вятъра, преди 2,5 млн. -подарени на Африка, ние станахме баджанаци на Пфайзер!
24
5
 
2
 
! Отговори
АНТИВАКСЪР преди 10 месеца
Вкарай си отново, чужд генетичен РНК код. Време ти е за ново прецакване. Трябва да си в крак с НАУКАТА.
23
2
 
7
 
! Отговори
Златена преди 10 месеца
... и с малки мишки са антиваксърите. Знаете какво имам предвид. Свити от ковид.
22
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Груби, невъзпитани, нискоинтелигентни, некъпани, вмирасани - това са антиваксърите и антимаскърите
21
7
 
5
 
! Отговори
Няма да се бода преди 10 месеца
Колкото и да се пънете да си пласирате бъркочите, няма да стане. Айде у лево!
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Направо да степенуваме - ***, по-***, най-***, антиваксър
19
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПЪРВО - никъде в това проучване от Кливланд не пише че вероятността да се заразиш се увеличава с ваксина. ВТОРО ако настъпваха сърдечни проблеми след всяка ваксина досега щяхме да имаме милиарди проблеми и починали, а няма, а и вече много малко хора се ваксинират тъй като няма актуални ваксини, също така е нормално да има починали от различни болести след ваксина, колкото е нормално да има починали след като някой е пил вода преди няколко часа - издшаш отвсякъде, ама толкова си и можеш -хахаха
18
7
 
5
 
! Отговори
Новото Нормално преди 10 месеца
https://goodsciencing.cOm/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/ 1884 сърдечни пристъпи или сериозни проблеми при спортисти, от които 1310 са починали, откакто е инжектиран COVID ген. Определено не е нормално млади спортисти да получават сърдечни пристъпи или да умират, докато спортуват, но тази година това се случва. Всички тези сърдечни проблеми и смъртни случаи настъпват малко след като са получили инжекция COVID.
17
7
 
5
 
! Отговори
Тука Има, тука нема преди 10 месеца
https://thegatewaypundit.Com/wp-content/uploads/FxVNtJOXwAIIDeL-768x518.jpeg Основна графика от изследването в Кливланд. Извършено сред медицинския персонал (колегите) на учените. Вече е рецензирано и официално публикувано: https://academic.oup/ofid/article/10/6/ofad209/7131292 Вероятността да се заразите се увеличава при приемане на повече дози мРНК генетични елексири на Ковид.
16
7
 
6
 
! Отговори
до 16 не искаш преди 10 месеца
Давай заведи децата на бустерче, спаси баба им. Ама на всеки три месеца. Миокардитчетата са "редки" и бързо отминават, често са безсимптомни, чак до внезапната... .КОСТЕЛИВА ГОСХОЖА С КОСАТА.
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Китай се готви за нова вълна от Ковид - очакват се близо 65 милиона на седмица в края на този месец - дотук с имутета - тотално разбит е. А едно проучване наскоро показа че все повече млади хора имат проблеми с паметта и концетрацията поради ковид.
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вирусът сме ние, мъжете го носят разпространяват и го предават по сексуален път. Този вирус убива и инвалидизира. Всеки който го е хванал ще попадне в инвалидна количка и гроб рано или късно. Ние сме резултат от милиони години еволюция и смесване на ретро вируси и изграждане на имунитет, ние сме и болестта и лекарството. Ние сме ходещи и говорещи торби с белтъци, които вирусите са създали и натрупали чрез селекция. Така че не ми говорете за емпатия защото такава нямате лицемери такива.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Когато не искаш да умреш, да бъдеш инвалидизиран или да предадеш вирус за който е доказано че убива и инвалидизира ТИ се бориш за доброто и това показва емпатия и разум
12
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
АНти-ковид протокола ще бъде въведен отново за Тур дьо Франс - престижно колоездачно състезание - някъде по света все още има интелигентни хора!
11
4
 
5
 
! Отговори
Аз казах преди 10 месеца
Днес.бг са като Internet Explorer 6!
10
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Стадото овцe на 12-те овчари пропагандиращи против маски и ваксини нещо много намаля. Останаха само няколко oвчици да блеят по форумите. Това нямаше да се случи, ако се бяха ваксинирали.
9
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хайде холай- нова седмица по малко болни да има и по малко прости безмозъчни антиваксърски коментари.
8
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ваксъри, овце такива. Свалете си двете маски, с които стоите и вкъщи, сами в колата и под душа и излезте на слънце. Не е нужно да сте покорни роби без мозък цял живот.
7
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Антиваксъри, можете да излезете от мазето, където сте се заключили с три катинара. Ковид-19 вече не е толкова страшен, а и има вече ваксини.