Коронавирусът засегна и продажбите на Tesla

През януари регистрациите на нови автомобили са се свили в Китай
27 фев 2020 14:20, Ния Христова
6
Коронавирусът засегна и продажбите на Tesla
Снимка: Pixabay

Само през януари регистрациите на автомобили на Tesla са се свили с 46% в Китай, съобщават от Bloomberg TV Bulgaria. Отчетения спад е спрямо предходния месец на фона на заплахата от разпространението на коронавируса.

3563 са регистрираните автомобили на Tesla в Китай през миналия месец. Това е понижение спрямо регистрираните 6643 броя през декември, според данни на China Automotive Information Net. От всички регистрирани автомобили през януари в азиатската страна са 2605.

Данните за януари показват, че американския производител на електромобили не е имунизиран за предизвикателствата, с които индустрията се сблъсква. Автомобилният пазар в Китай се готви за трети годишен спад, след като коронавирусът напряга допълнително ситуацията от забавящата се икономика, както и търговските спорове между Вашингтон и Пекин.

Цялата статия можете да прочетете ТУК

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: продажбиколиспадtesla
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Последен коментар 27 преди 4 години
Истината е че няма нужда от стрес, нерви, страхове , ние хората имаме нужда да разкараме от себе си тези вредни факти в истинският смисъл - расизъм , завист, егоизъм и изтезаваниЯ за вечни времена !
4
0
 
0
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
До Ивайлоа порасна ли ти пишкaтa
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Търговските спорове между Вашингтон и Пекин" Раждат короновирус. Вашингтон не е съгласен Китай да е първа икономическа сила в света. Вашингтон не е съгласен Китай да представят първи технологията 5G. Вашингтон не е способен да се съревновава на честни начала с Китай. Вашингтон предпочита да пусне едно вирусче и да се надява че то ще свърши само работата.
2
2
 
2
 
! Отговори
Болен в Ямбол преди 4 години
До Евакуацияима болен в Ямбол
1
2
 
2
 
! Отговори
Евакуация преди 4 години
Вземете запаси и оръжия...докато има

Спонсорирани публикации