COVID-19 е циркулирал сред населението десетилетия

Пазарът за морски дарове в Ухан не е източник на вируса?
30 мар 2020 12:21,
43
COVID-19 е циркулирал сред населението десетилетия
Снимка: БГНЕС

Произходът на новия коронавирус е гореща тема в интернет пространството от началото на епидемията. Безкрайни са и конспирациите около него, съобщава "Радио Китай".

Още по темата


Предишни научни изследвания вече предположиха, че появата на SARS-CoV-2, вирусът, който причинява COVID-19, е следствие от природни процеси.

В скорошно интервю за „ABC news" д-р Робърт Гари, професор в медицинския факултет на университета в Тулан, отново посочи, че пазарът за морски дарове в Ухан не е източникът на вируса. „Нашите и други анализи сочат по-ранен произход", каза професорът.

Според д-р Гари възможно е пандемията да е предизвикана от мутация на повърхностните протеини на вируса, не е изключено дори и болестта да е циркулира сред населението от години, дори десетилетия, преди да ескалира до това ниво.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
До 28 преди 4 години
Това няма да допуснат да се разбере щото разните щабове трябва да бъдат съдени воглаве с подстрекателите от висшите етажи на властта.
35
3
 
6
 
! Отговори
Танкист преди 4 години
Радио Китай!? ХахахахСега от девет кладенеца вода ще извадят замо и само да докажат, че не са виновни дивашките им навици на хранене и криенето на информация!
34
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
28Обективно си за реално връзване.
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До анонимен 32Много филми си гледал, товариш!Значи казваш, че американски военни си арестуват китайски доктори в Китай, под носа на китайските служби???Явно си прекалил с бояришника и гледането на "На всеки километър"!
32
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де 34, нали казваш че Грип б демек бил коронавирус ( Covid19), който сме го боледували декември- януари и още веднаж през февруари ( втора вълна) мисля че и аз го икарах на крак тогава.. Защо тогава сега боледуваме пак коронавирус трети път в рамките на два- три месеца? Или нещо друго казваш, *** не ти се получава
31
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм на същото мнение и мисля че широко дискутирания преди месец у нас Грип Б който нападна България през декември си е чист коронавирус, но тогава нямаше тестове и никой не се интересуваше колко хора са заразени и колко са умрули от Грип Б. Някой да е чул и една думичка за Грип Б след обявяване на извънаредното положение? Той изчезна като с магическа пръчка. Така че каквито и драконовски мерки да се вземат цялото население ще преболедува Ковид ако не тази годе то в следващите 2-3 години.
30
4
 
18
 
! Отговори
Ами ако преди 4 години
това е тренировка за налагане на диктатура под претекст от глобална здравна заплаха? ТОРС беше първата, сега е втората. При третата населението ще е още по-склонно да се подчинява и така до пълен ступор с парализиран от страх разсъдък...
29
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американски военни работят в топ секретна на китайската армия лаборатория в Ухан и под носа на китайското Кгб пускат вируса за да бастисат комунистическа Чайна! След това арестуват доктори алармирали за пандемията, бият журналисти че отразяват заразата и накрая се изнасят заразени в Щатите хахахаха руски " новини".
28
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако другарят професор е прав, то излиза, че вируса не е пуснат от американските военни, не ли?
27
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Либерално- червените " професори" от цял свят се чудят как да прикрият истината, че това е " инцидент" при разработката на забранени оръжия, а болшевишката глобализацията я превърна в световна заплаха за населението на планетата! Бог знае колко още ще платят с живота си комунистическите престъпления! Съд за геноцид трябва отделно са унищожените икономики и парите!
26
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоеа си е най-елементарен вирус, който го има сигурно в 90% от хората. Просто трябваше да се измисли някакво плашило, за да оправдаят налагането на диктатура. Всички тестове и статистики се манипулират с тази цел.
25
0
 
13
 
! Отговори
гост преди 4 години
Нещо ви циркулира из главния мозък!
24
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е световна биологична война,с биологично оръжие - коронавирус,стойте си у дома,докато премине епидемията и избягвайте събиранията!
23
9
 
35
 
! Отговори
до 17 преди 4 години
Сега в нета спекулират, че донасяли урни в Ухан, че били над 40 000 починалите. Добре бе хора, 11 милионен град, те на година умират по 300 000 човека там, за един месец колко да умрат, като пролетно време по принцип умират повече хора. Журналистите само всяват паника. Трябва да е подсъдно това
22
9
 
20
 
! Отговори
Т.Шак преди 4 години
Ако в Китай този вирус е циркулирал с години, тогава е ясно защо там има толкова малко жертви - много от китайците имат имунитет. Не е заради карантината и строгите мерки.Европейците не сме се срещали с вируса, значи ще го преболедуваме и някои ще умрат, вероятно около 0,01% от популацията, което за европейските мащаби е около 500 хиляди. Нищо работа ;-)
21
5
 
31
 
! Отговори
Пацо преди 4 години
На времето в средновековието така пуснаха чумата, по нататък и дезинтерията. Същите момчета от същата лаборатория....
20
0
 
15
 
! Отговори
BSL4 Lab преди 4 години
мутация на повърхностните протеини на вируса ....> да си дойдем на думата
19
3
 
4
 
! Отговори
Бау преди 4 години
До 17Теб те тормози и въпроса "Колко е 2+2!?!?!?!?!?" :D
18
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото и да се опитват да ни избудалкат вируса е ясен. Изпуснат е от лаборатория. Кой природен вирус издържа извън приемник до 9 дни. Обикновените вируси след 5 минути уми, рат и опасноста да се заразите е минимален. Тази пандемия дето зарази три милиарда и осемстотин хиляди в цял свят от обикновен вирус ли е.
17
12
 
11
 
! Отговори
така ли му се вика преди 4 години
"Пазарът за морски дарове в Ухан" - голям дар е Лабораторията за Био Оръжие в Ухан на *** от Пекин!!

Спонсорирани публикации