Белгия призова: Не гледайте постоянно новини

Причината – гражданите да не се тревожат излишно
17
Белгия призова: Не гледайте постоянно новини
Снимка: БГНЕС

Здравните власти в Белгия призоваха гражданите на страната да не прекаляват със следенето на информацията за епидемията от COVID-19, за да не падат духом, а и за да не се тревожат излишно, съобщава БТА.

Страната отчете преминаването на границата от 1000 жертви от началото на епидемията със 183 починали за последното денонощие.

В сряда в болница са постъпили 584 болни, а са били изписани 363 души. Досега в страната са открити 15 348 заразени, от които 1384 са били установени в последното денонощие. От началото на епидемията в болница са били приети 6716 пациенти, а 2495 са били изписани с подобрено здраве.

Лекари предупреждават, че към бройката на починали от COVID-19 ще се добавят други "съпътстващи" смъртни случаи на болни с различни страдания, които не са потърсили или получили помощ заради извънредната обстановка в болниците. Белгийските власти съобщиха, че от тази седмица започват да извършват по 10 000 лабораторни изследвания на ден, като е възможно да бъдат правени и по около 3000 бързи теста дневно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: белгиякоронавирусCOVID-19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
3
 
! Отговори
Сделано в Китае преди 4 години
да, не трябва да знаете, как Коронизъмът Ви Заробва завинага - у Еврозона вече си напечатиха почти 3 Трилиона нови миришещи на мастило банкноти, много по-добре, отколкото да се чудиш как да правиш бизнес, че да ги заработиш със стоки и услуги!
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Новините насаждат негативизъм.
11
3
 
5
 
! Отговори
Триполов преди 4 години
Брюкселски джен.дъри, няма ли да викнете на спявка нашта Тиква, че той обича да е в поза "партер"? :(((
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами Вие ни казвате, че навън има смъртоносна зараза и в същото време не гледайте телевизия!
9
0
 
9
 
! Отговори
ПАРАДокс преди 4 години
Поздравления ***, Белгия призовава да не се гледат новини а ти пълниш статията с безполезна черна статистика за умрели и заразени. Това защо, за да се успокоим че тук са по - малко ли?
8
0
 
5
 
! Отговори
Хемус преди 4 години
В България затова пуснаха мръсните канали!
7
2
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
А,защо да не гледам?С интерес следя броячът на трупове,успокояващо е някак ...Пък нали сме и демокрация,и права на човка имаме..
6
0
 
8
 
! Отговори
Курис Пичерядис преди 4 години
Аз отдавна помолих и сайта Днес да не стресира и натоварва населението...
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хе-хе че нали мисирките ги пишат тези новини и то по възможно най-черния начин . С други думи уволнете мисирките особено наведените и ще е къде, къде по-спокойно.
4
4
 
13
 
! Отговори
НИК преди 4 години
Отдавна казвам, че трябва да се забрани всякакви коментари и информации по медиите за въпросния коронавирус, освен веднъж на ден по време на въпросния брифинг, който дава господин генерал-професор доктора. През другото време не е необходимо хората постоянно да биват облъчвани във всички предавания, като почнем от готварските и спортните, та преминем през Гала и други от подобен вид и стигнем до Цитиридис вечерта. Хората са достатъчно притеснени и психирани вече от престоя си по домовете.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прави са хората безработните вече нищо не могат да гледат черно им е пред очите
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спрете да давате само новини
1
1
 
19
 
! Отговори
Обръгнал преди 4 години
Че аз тука отдавна така правя.Да не говорим, че са едни и същи новините.Брекзит.Жълтите жилетки.Пожарите (в Австралия, Калифорния, Испания...)Сега китайския грип (че и политкоректно пишат само "короната")...И пак в обратния ред.Тук там новина за някоя футболна звезда милиардер, как "страда" че си намалил с 30% милионната месечна заплата, или за метресата му, как изпаднала в лека депресия по време на карантината.

Спонсорирани публикации