Берое с дарение за Спешна помощ и болницата в Стара Загора

От клуба предоставиха защитни средства, поръчаха и респиратор
7
Берое с дарение за Спешна помощ и болницата в Стара Загора
Снимка: beroe.bg

ПФК "Берое" направи дарение на Центъра за спешна медицинска помощ в Стара Загора, съобщиха от клуба.

Изпълнителният директор Илко Русев и клубният лекар д-р Николай Борисов лично предоставиха на центъра висок клас комплекти за защита. Те включват защитен гащеризон, защитни очила, маски и ръкавици.

Освен това, след проведен разговор с ръководството на УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" в Стара Загора, бе решено за нуждите на болницата да бъде закупен висок клас анестезиологичен апарат с функции на интензивен респиратор. Апаратурата е избрана от ръководството на лечебното заведение и вече е поръчана. Предстои тя да бъде и доставена в определените срокове на производителя.

Предвид тежкото положение футболистите и спортно-техническия щаб на "зелените" намалиха своите възнаграждения за периода на извънредно положение в страната и средствата за това дарение идват именно от там.

Отново изразяваме своята подкрепа в борбата срещу COVID-19 и своята надежда за скорошния изход от пандемията, написаха от Берое.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Берое.Обаче къде е държавата?Че и ДМС-и пуснаха...Здравната ни система,както и всичко друго е погромено за 30 г. от анти-българско управление!
3
3
 
3
 
! Отговори
ksarax преди 4 години
Тоест държавата дарява на държавата.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на тях! Няма смисъл обаче! В спешния център на Стара Загора гонят всички пациенти, дори и с минимални съмнения за коронавирус!
1
2
 
17
 
! Отговори
Браво преди 4 години
Няма мое,няма твое. Всичко е Берое. Живи и здрави всички и скоро да ви се кефим на стадионите.

Спонсорирани публикации