99-годишна великобританка оздравя от коронавирус

Жената обяснила, че е защото яла сладкиши, които много обичала
8 апр 2020 19:47, Петя Славова
20
99-годишна великобританка оздравя от коронавирус
Снимка: БГНЕС

Възрастната англичанка вярва, че любимите й сладкиши са й помогнали да преодолее болестта, пише в. "Дейли Мейл".

Жителката на английския град Стокпорт, 99-годишната Рита Рейнолдс успя да се възстанови от коронавирус, въпреки факта, че попада в най-рисковата група поради напредналата си възраст. Жената и нейните близки вярват, че е успяла да се възстанови заради любовта си към сладкишите.

Пред вестника Рейнолдс разказа, че се е почувства зле на 25 март. Било й много трудно да диша и била толкова слаба, че не можела да стане от леглото. Резултатът от теста за COVID-19 се оказал положителен и лекарите предупредили роднините й да се подготвят за най-лошото до няколко дни.

Лекарите продължили да лекуват Рейнолдс и след седмица тя се възстановила напълно. Апетитът й се върнал и тялото й укрепнало. Тя шеговито заяви предизданието, че дължи възстановяване на кексчетата с мармалад. Според внука й Хенри Филипс баба му много обичала бисквити, шоколад и торти, защото младостта си прекарала във военно време и вечно се чувствала недохранена. "Мисля, че никога през живота си не е обичала плодове и зеленчуци", добави Филипс, цитиран от БГНЕС.

"Бисквитките, тортите и кексовете с мармалад вероятно са това, което й помогна", шегува се внукът. Той също така отбеляза, че преди да се разболее от коронавирус, баба му никога не е приемала лекарства. Никога не е пушила и не обичала алкохол.

Преди това учените стигнаха до извода, че пациентите с COVID-19 могат да преодолеят болестта самостоятелно, ако имат силен имунитет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Киро Х преди 4 години
Да напишеш "великобританка" си е жива излагация. За смях си!
18
0
 
1
 
! Отговори
AllesMueler oder was преди 4 години
Оживя.За да умре от друго. Смъртта е част от живота. Последната част.И от нея отърване няма.
17
0
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 години
Извод: Една вероятна хипотеза, изследването на която никога няма да се финансира от либералния ес - плодовете и зеленчуците са вредни!ПП. Добре, че бабето е било на острова, а не в холандия където политиците и "специалистите" на държавна хранилка съветват старите да не се лекуват в болница.
16
0
 
5
 
! Отговори
Някой си преди 4 години
Евала на жената. Мислела е,че ще умре и решила да си хапне за последно от всичко. Хората,които изобщо не ядат сладко,са доста раздразнителни и сърдити като характери. Това важи най-вече за диабетиците. Дано жената да доживее 100 години и да се почерпи пак с торта. Дай боже, всекиму.
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега, ако говорим за някоя баба скелет съм съгласен, че захарта е помогнала за повече енергия и така повече сили за борене с болестта.Обаче да ми твърдите, че захарта е полезна това граничи с безумство.Да не говорим, че хората с диабет са в рисковата група + хората с наднормено тегло, които имат високо кръвно.Ако някой има постоянно кръвно 140/110 и ако го дигне под влияние на болестта на какво може да се надява?
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В същия сайт dnes.bg вчера или сутринта имаше статия как яденето на сладко уврежда имунитета. Вземете да се разберете кой каво пише и не ставайте за смях, не че вече не сте де.
13
0
 
15
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
На който е писано да умре от старост , няма да умре от корона вирус.
12
1
 
10
 
! Отговори
Светулка преди 4 години
Какво чудно е станало?!Бабата има отпуснат кредит от Господа и толкова..Годините нямат съществено значение,все едно дали си на 9 или 99 години.Дори и имунитета не играе съществена роля при този вирус,ако някой може да не разбере!
11
3
 
7
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
БРАБО на БАБАТА а хейтърите да духате супата
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 9В последните години станаха за пълно посмешище и доказаха, че не са способни на елементарен разсъдък.........Щом го е казал българския коронен лайню, от държава *** значи няма как да не е така!:))))))))))))))))))))))))))))
9
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"вярва, че любимите й сладкиши са й помогнали да преодолее болестта" - ключовата дума тук е "ВЯРВА". Те британците си унищожават вече мобилните клетки, защото мислят, че разпространяват коронавируса, та за едни сладкиши ли няма да се хванат. Както се казва - падението на едно общество. В последните години станаха за пълно посмешище и доказаха, че не са способни на елементарен разсъдък.
8
0
 
6
 
! Отговори
ето ти научно открит преди 4 години
До АнонименХората, които ядат повече сладки храни имат кисела среда в организма. Тя принципно не е полезна, но явно мори вирусите?
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЗа кога да се пази. Няма да живее вечно.
6
4
 
3
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 4 години
Как тъй ли уздравей ва?!? Вий луди ли сти? Я виднага я пишети в графата " умряла *** Курона вирус"....
5
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази баба направи на пух и прах нака нареченото здравословно хранене. С кексчета и тортички до 99 години.
4
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този вирус излезе по-голям фейк от кацането на луната.
3
0
 
12
 
! Отговори
Е, ши.бани диетолози преди 4 години
Отивам да се наям на воля със сладко. Май-ната им на диетите. И без това след тая карантина, май всички ще сменяме вратите с по-широки...
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
учените стигнаха до извода, че пациентите с COVID-19 могат да преодолеят болестта самостоятелно.-----Браво, досетиха се най после.
1
0
 
11
 
! Отговори
оу преди 4 години
Роднина на Кралицата?

Спонсорирани публикации