107-годишна нидерландка пребори COVID-19

Тя се е заразила ден след рождения си ден
17
107-годишна нидерландка пребори COVID-19
Снимка: БГНЕС

107-годишна жена се е възстановила от коронавируса в Нидерландия, с което вероятно е най-възрастният пациент в света, оцелял в пандемията, предаде Ройтерс.

Холандката Корнелия Рас се заразила на 17 март, само ден след своя 107-и рожден ден, пише местният вестник "Алгемен дагблад", цитиран от БТА.

Преди това тя присъствала на литургия в църква заедно с други обитатели на своя старчески дом. Впоследствие тя и още 40 богомолци били диагностицирани като носители на вируса.

За съжаление 12 човека от тази групи вече са починали, но в понеделник лекарите казали на Корнелия Рас, че е победила заразата.

По думите на роднини на възрастната дама тя не взема лекарства, все още ходи и всяка вечер коленичи, за да благодари на Бога.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Peter преди 4 години
Tova e oshte edno dokazatelstvo che samo s molitva kum boga isus hristos. Shtese spasim ot bolestite.Borko na nevqrvashtite zashtoto te shte vidqt ada
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези столетници са калени хора, активният си живот са водели във времена с повече аскетизъм и много по-малко угаждане на прищевките на тялото!Нищо общо с джендърската култура и възпитание от последните 20-30год.!
9
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толкова за рисковите групи. Гневна съм, защото много млади хора ще умрат, докато спасяват дъртофелници. Поне да бяха някакви големи личности, а то домакини и работници. А който доживее 90 е вече мъртъв и нищо не може да го убие, освен биологичния часовник.
8
0
 
5
 
! Отговори
Odpo преди 4 години
Тоя прилеп е Безсмъртен хаххаа
7
0
 
3
 
! Отговори
Супер преди 4 години
новина на фона 11% смърност в Холандия
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
12 мъртви от 40 заразени на 17 март? За 19-20 дни? Къде сте бе пилета, да обяснявате как бил безопасен тоя вирус? Нали не смятате да ни убеждавате, че е нормална смъртност 12 от 40 за 20 дни?
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още едно доказателство за чудото на църковната литургия, за която толкова рева митрополит Гавраил.
4
2
 
8
 
! Отговори
да преди 4 години
Много смъртоносен вирус!
3
1
 
24
 
! Отговори
Дани преди 4 години
Да е живо и здраво бабето !!!Желая всички да стигнем нейните години!!!Пазете се , че не е лъжа работа.Бъдете живи и здрави!!!
2
0
 
0
 
! Отговори
Бубето преди 4 години
МаМунчо! :)
1
3
 
21
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Абе който ще живее, ще си живее. Ама айде го обясни на ЩАБА на Баце

Спонсорирани публикации