Георги Братоев стана разпределител №1 на Олимпиадата

Цветан Соколов е на втора позиция при най-добрите реализатори
13 авг 2012 15:41, Георги Пешев
19
Георги Братоев стана разпределител №1 на Олимпиадата
Георги Братоев стана разпределител №1 на Олимпиадата. Снимка: Булфото

Разпределителят на волейболните ни "лъвове" Георги Братоев беше определен за най-добър на своя пост на олимпийския турнир в Лондон.

Братоев записа по 11.43 перфектни паса средно на гейм. На второ място в тази класация остана американецът Доналд Суджо. Той има 10.14 точни подавания.

Бруно Резенде от Бразилия е трети с 10.03 перфектни паса средно на гейм. Както е известно, преди около месец Георги Братоев спечели и приза за най-добър разпределител в Световната лига през 2012 година.

Цветан Соколов пък е на втора позиция при най-добрите реализатори с общо 129 отбелязани точки. Първи в тази класация е руснакът Максим Михайлов със 148 точки.

Той получи наградата и за най-добър нападател на Игрите. За най-полезен играч на волейболния турнир в Лондон беше избран Мурило Ендрес (Бразилия).

Вижте в Gol.bg всички индивидуални награди от олимпийския турнир в Лондон

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
някой си преди 11 години
Каквото и да си говорим, волейболистите ни неизменно са в топ 10 на света. Очаквам след 4-то място в СЛ и Олимпиадата да се изкачат още по-нагоре. Те са пример за всички спортисти и най-вече за така наречените ни футболисти. Последните са на 92-ро място!Учете се от волейболистите, драги ритнитопковци....
16
0
 
6
 
! Отговори
todor преди 11 години
Страхотно представяне и развитие на Георги Братоев.Ако трябва да сме обективни обаче бронзовият медал го загубихме заради него ,защото игра безобразно и не успя да я вдигне цял мач като хората
15
2
 
3
 
! Отговори
Муджо преди 11 години
Къв е той Суджо бре??? казва се Съксо
14
2
 
40
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
Браво на момчетата. От почти съсипан отбор само допреди 2 месеца, станаха четвърти в света. Имаха възможност за медал, ама не издържаха - здраве да е. Тези момчета има тепърва да се развиват. До май месец повечето бяха резерви, а сега - изпопребиха де що сварят до полуфиналите. Тепърва има да се сработват. Спрете да плюете, "разбирачи" такива.
13
0
 
20
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 11 години
БРАВО НА НАШИТЕ.ПОЛУФИНАЛ Е ПРЕКРАСНО ПОСТИЖЕНИЕ.ДО НОМЕР 7В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ НА БИВШИТЕ ДОНОСНИЦИ ИМ Е ЗАБРАНЕНО ДА ЗАЕМАТ ДЪРЖАВНИ И ОБЩЕСТВЕНИ ДЛЪЖНОСТИ.НО В БЪЛГАРИЯ ТЕ ВСЕ ОЩЕ СА СИ НА ВЛАСТ И СИ КРАДАТ БЕЗПРОБЛЕМНО !!!!!!!!!!!!!!!!
12
8
 
3
 
! Отговори
българия преди 11 години
защо цецо соколов не игра в почти целия мач срещу италианците. при първата му грешка в 1 -я гейм го извадиха от игра и го включиха когато вече всичко бе решено. треньорите ни предадоха.
11
3
 
4
 
! Отговори
SS преди 11 години
До 9 - Германия спечели 44 медала от тази олимпиада - разбивка искаш ли ?
10
24
 
4
 
! Отговори
БСП преди 11 години
Щом няма медал не ме грее какъв е станал.Закривай волейбола.
9
2
 
1
 
! Отговори
до SS преди 11 години
А пък родината на твоя любим Фюрер остана БЕЗ МЕДАЛИ!Това как ще го коментираш?
8
4
 
14
 
! Отговори
до 5 преди 11 години
Първо, имаме два медала!Второ, какво като е жена??Здравите мъже се борят срещу други здрави мъже, жените срещу жени...Но то ти личи, че не си особено умен ;)
7
2
 
22
 
! Отговори
а а а преди 11 години
Браво на волейболистите!Дано сега бившия доносник на ДС инж. Данчо Лазаров си подеде оставката
6
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво Георги! Браво и на целия отбор!
5
22
 
5
 
! Отговори
SS преди 11 години
Значи имало и утешителни награди за такива като нас със един медал и то спечелен от жена - срамота - от толкова уж силни мъже които имаме една жена да си ги сложи в джоба!
4
2
 
29
 
! Отговори
Костов преди 11 години
До Анонимен 3: Добре си написал"слух", така, че не вярвай!Поздравления за Георги Братоев и за всички останали от отбора!
3
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво Жоре ! обаче защо вчера плъзна склух че българите са играли уговорен мач с италианците и нарочно са се оставили да паднат ?
2
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И сега червените турци ще намерят за какво да плюят, сигурен съм.
1
3
 
44
 
! Отговори
bb преди 11 години
Браво!