Ремонтирай лесно и удобно с YTONG

Блокчетата YTONG са чест помощник при всякакви ремонти
Спонсорирано съдържание | 2 сеп 2014 09:10, Екип на Dnes.bg

Снимка: YTONG

В навечерието на есента навсякъде с гръм и трясък вървят ремонти на кухни, бани, тераси и цели апартаменти. Всеки бърза да обнови или преустрои дома си, без това да надхвърли предвидените средства и усилия. В тези начинания блокчетата YTONG са чест помощник. Те могат да се използват буквално навсякъде и да „превземат” открити и закрити жилищни пространства за нуждите на основни и козметични ремонти. Изключително ценени от професионалните строители и майсторите са отличните им технологични свойства, те са лесни за използване и обработка, както и са безвредни при работа и използване.

Блокчетата YTONG са с минерален състав - пясък, цимент, вар и вода. Те имат отлична паропропускливост, т.е. „дишат” и спомагат за поддържането на здравословен и приятен микроклимат у дома. Клетъчната структура е и основна причина за забележителната якост, топлозадържане, пожароустойчивост и шумоизолационна способност на материала.

Мултифункционалната природа и удобната работа прави YTONG широко приложим за построяването и ремонтирането на най-различни конструкции – носещи стени, преградни стени, покрити тераси, преустройство на бани и др. Също така YTONG е подходящ за зидане на барбекюта, камини, стелажи и извършването на дребни ремонтни дейности като прикриване на стари тръби и обзиждане на шахти. Фактите в подкрепа на честото му използване също са повече от изчерпателни – за последните 20 години в България са произведени повече от 4 500 000 куб. м. YTONG, равняващи се на приблизително 120 000 еднофамилни къщи (за къщи с площ до 150 кв.м.), което на практика означава, че в почти всеки български дом има от блокчетата клетъчен бетон.

Отскоро специалните инструменти за работа с YTONG са достъпни за закупуване от всички желаещи през онлайн магазина на фирмата shop.ytong.bg. Магазинът поддържа богат асортимент и в него може да бъде намерена пълната гама, която е необходима на един майстор – от триони и маламашки, през чукове и дюбели, до бъркалки за разтвор и повдигателни скоби.

Всички тези предимства и качества на YTONG /shop.ytong.bg/ правят избора му повече от логичен, така че ако ви предстои ремонт, не се замисляйте и изберете доказаното немско качество.
 

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ


Още от