Какъв е вашият стил

Да създадете дом, отражение на вас, да му придадете уникалност
Спонсорирано съдържание | Обновена: 27 юли 2015 13:04 | 25 юни 2015 16:18, Екип на Dnes.bg
Какъв е вашият стил

Да създадете дом, който е отражение на вас и на семейството ви, това означава да му придадете уникалност. За това спомагат както цялостният интериор, така и дребните детайли, които те карат да се усмихваш, когато след дълъг и уморителен ден се завърнеш у дома. Ако все още не сте определили това и за двете неща HomeMax може да бъде ваш верен помощник.

Първата стъпка е да се определи каква атмосфера и настроение искате да създадете с интериора на дома ви и как тя отговаря и отразява вашата личност.

Свежи и цветни: Ако сте закачливи, забавни и творчески личности, наблегнете на свежите и ярки цветове, такива които ви позволяват артистичен подход. Помислете за дръзки цветни петна, в HomeMax може да откриете всякакви цветове латекси и бои за външна и вътрешна употреба. Ако искате да придадете неповторима уникалност, възползвайте се от услугата тониране и сами забъркайте своя цвят.

Тапетите отново се завръщат на мода. Те са подходящи за всички помещения, включително и бани. Сред тях може да откриете различни цветове и десени и да ги комбинирате с килими и пердета, като завършен щрих.     

Съвременни тонове и нюанси: Ако ярките цветове не са за вас, но все пак бихте искали да има нотки и пръски цвят,  помислете за по-бледи, но модерни цветве и усещане за прост дизайн.  Използвайте убити и по-пастелни тонове. Откажете се от тапети с тежък вид. Черно-белите например са  въплъщение на модернистичен, минималистичен декор и стил.

Какъв е вашият стил

Топло, естествено, рустикално:  За топла, естествена и спокойна атмосфера, вие може да се доверите на рустикалния или винтидж стил. Природни цветове, нюанси на бежово и кафяво са най-подходящи за този стил. Не се страхувайте да използвате като добавка различни модели шарени завеси или щори, за да създадете очарователен фокусна точка в една стая, защото рустик е новият шик.

Какъв е вашият стил

Уверяваме ви, че какъвто и да е вашия стил, HomeMax ще ви даде много възможности за избор! Нали знаете: Един дом, много идеи!
 

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ


Още по темата: Месец на ремонтитеHomeMax
Още от