Щори или пердета - въпрос на личен избор и усет

Как да изберем това, което ни трябва! Съветите от HomeMax
Спонсорирано съдържание | Обновена: 28 юли 2015 16:41 | 28 юли 2015 13:52, Екип на Dnes.bg
5

Снимка: HomeMax

Задуха, зной, въздухът е застинал... Мечтаете за дворна прохлада под дебелата сянка на ореха, хамак и любимо питие.

Нооо – не, намирате се у дома, слънцето щедро е разплискало лъчите си и се чудите в кой ъгъл на стаята да се разположите.

Трябва ви спешно спасение и то се намира в HomeMax. Предлагаме голямо разнообразие от щори, както по отношение на материалите, така и моделите и разцветките. Има по-класически и по-модерни. Може да избирате между вътрешни хоризонтални и вертикални щори, PVC, алуминиеви, текстилни, тръстикови и бамбукови.

Ако обзавеждането ви е по-изчистено и съвременно, ние от HomeMax препоръчваме PVC или алуминиеви щори. Те правят много плътна сянка. Лесни са за поддръжка – има специални почистващи препарати и антистатични гъби.

При по-топъл, класически интериор, най-подходящи са текстилните вертикални щори, тип плисе. Те могат тонално да се съчетаят с възглавници, покривала, дамаски. Много уют създават пастелните тонове. Текстилните ролетни щори са подходящи за детски стаи. Цветовете са пъстри и бонбонени. Тръстиковите и бамбуковите щори се комбинират много добре с дървени мебели, обикновено естествен цвят – бук, дъб, череша, орех.

HomeMax има решение за всеки вкус и ако щорите не са по вашия, може да си сложите пердета у дома. Плътните и по-тежки материи са спасение от горещините. Изберете си десен и модел и ние ще ви ги ушием. Има най-различни цветове.  

Една хубава комбинация е плътни щори с ефирни пердета, като могат да бъдат в един цвят, но с различна тоналност. Щорите по-тъмни, а пердетата по-светли. Представете си ги в пепел от рози или беж. Към пердетата предлагаме и корнизи, различни модели, дължини и размери, дървени и метални.

Незавимо от това, дали ще си поръчате щори, пердета или корнизи, не забравяйте точно и прецизно да вземете размерите на прозорците. Елате в HomeMax и със сигурност ще ви хрумнат много още идеи, разчитайте и на нашите консултанти за съвет, защото нали знаете: Един дом, много идеи! 

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ


5
Още по темата: Месец на ремонтитеHomeMax
Още от
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Некадърно направена реклама.като че ли авторът е правил статията посред нощ, когато му се е спяло и е бързал да я претупа.Грозни и безсъдържателни снимки от средата до края, тъпо написан текст.И вместо реклама се получава накрая антиреклама или най-малкото напразно похарчени пари.С нищо не успя да ме привлече този магазин.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баумакс или Хоуммакс може да си спестят парите за реклама и да ги вложат в обучения на персонала, защото така бизнес не се прави. Българинът е взискателен клиент за разлика от швабен.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Благодаря за полезната информация.Бихте ли написали статия другия път кой публичен ден да посетя :)