Дръжки, катинари, сейфове – сигурност за дома

Често най-слабите места се оказват прозорците и балконските врати
Спонсорирано съдържание | Обновена: 19 авг 2015 14:05 | 19 авг 2015 11:15,
1

Често най-слабите места се оказват прозорците и балконските врати. В отговор на желанието за по-висока сигурност и възникналите нужди на потребителите, Интеза предлага решение  – бравите за дограма Ikon (ASSA ABLOY Group). Немската компания предлага най-новите технологии в разработването на прецизни продукти за сигурност. Една от тях е допълнителната противовзломна брава, подходяща за подсилване на дограма на балконски врати и прозорци. В зависимост от нуждите на потребителя бравата се предлага в два модела: подсилване на дограмата в областта на пантите и подсилване в областта на дръжката.

Катинари – те са единственият вид заключваща система, която не е монтирана за постоянно на едно място и може да се мести в зависимост от нуждите. Поради тази си специфична особеност те могат да се използват за заключване на всякъде - входни врати на къщи, мазета, складове, гаражи, шкафове, велосипеди и т.н. Според Вашите предпочитания могат да се отключват с ключ или с код. При някои стоманената арка е скрита, за да затрудни евентуално прерязване. Добре е при избора на катинар да се съобразите с това за къде ще се използват - вътрешна или външна среда. Катинарите, подходящи за употреба при външни условия са стойчиви на различни атмосферни условия. Има и електромеханични катинари с вградена памет, изключително устойчиви, създадени да работят и при най-екстремните атмосферни влияния. Най-сигурните катинари включват дисков механизъм, скрита стоманена арка, произведени са при стриктен контрол и са устойчиви при всякакви атмосферни условия.

Сейфове

За сигурността на Вашите ценни вещи, Интеза предлага сейфове – идеалното място за съхранение на всичко важно за Вас.

Най-важното качество за един сейф е да бъде безкомпромисно сигурен. Също така да бъде функционален, удобен за употреба и с подходящ дизайн. Интеза предлага широка продуктова гама сейфове на редица фирми с традиции в производството на сейфове, като TECHNOMAX, YALE, KONSMETAL др. Според начина на монтаж сейфовете могат да бъдат вграждани в стена или самостоятелно поставяни. Моделите за външен монтаж могат се монтират във вътрешността на различни мебели и се закрепят здраво за под или стена. Някои са снабдени със специални взломоустойчиви защити, имат качеството огнеупорност. Можете да избирате рзлични опции на заключване и отключване ( ключ, клавиатура, пръстов отпечатък) , различни функционалности, както и допълннителни екстри – LCD дисплеи, LED осветление, вътрешна облицовка, цветове и размери. Изберете модела, който ще е най-удобен за Вашият дом.

Пощенските кутии също са част от продуктовата гама на Интеза – за сигурността на Вашите писма може да изберете модела, който ще е подходящ за Вашият дом.

Моделите пощенски кутии са подходящи за външни условия, тъй като са устойчиви на атмосферни влияния и не променят цветовете си. Изработени са от инокс или алуминий. Някои от моделите са предназначени за двойно отваряне – и от вътрешната и от външната страна, други са в блок от 4, 5 и 6 бр. Подходящи са за жилищни кооперации, блокове и офис сгради, еднофамилни къщи.

Дръжките за врати – красотата, която ежедневно докосват ръцете ни!

Когато става въпрос за интериорен дизайн, повечето хора са склонни да пренебрегват малките детайли, а именно те са тези, които правят впечатление.

Замислете се кое е първото нещо, което виждат Вашите гости – входната врата и нейната дръжка. Дори и най-невзрачната врата би изглеждала впечатляващо, ако и се постави красива дръжка. Тя е тази, която придава характер и индивидуалност на вратата. При съвременните интериори често пъти модерни дръжки се монтират на стари и износени врати, което създава още по-интересен декоративен ефект. Така че ако дръжките на вратите във Вашия дом са стари или счупени, не чакайте, отправете се към най-близкия магазин на Интеза или поръчайте от електронния магазин. С нови дръжки и един слой боя Вашите врати ще станат като нови. 

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ


1
Още по темата: Месец на ремонтите
Още от
Напиши коментар Коментари