Перде ли, щори ли – какво да изберем?

А може и двете, защо не. Въпрос на личен избор!
Спонсорирано съдържание | Обновена: 20 юли 2016 14:04 | 20 юли 2016 10:07,
4
Перде ли, щори ли – какво да изберем?
Снимка: HomeMax

Задух, зной, въздухът е застинал... Мечтаете за дворна прохлада под дебелата сянка на ореха, хамак и любимо питие.

Нооо... не! Налага се да останете у дома, а докато слънцето щедро разплисква лъчите си, се чудите в кой ъгъл на стаята да се скриете от горещината.

Трябва ви спешно спасение и то се намира в HomeMax! Предлагаме голямо разнообразие от щори, по отношение както на материалите, така и на моделите и разцветките. При нас ще откриете и по-класически, и по-модерни модели. Може да избирате между вътрешни хоризонтални и вертикални щори, от PVC, алуминиеви, текстилни, тръстикови и бамбукови материали.

Ако обзавеждането ви е по-изчистено и съвременно, ние от HomeMax препоръчваме PVC или алуминиеви щори. Освен, че гарантират плътна сянка, са лесни са за поддръжка със специалните почистващи препарати и антистатични гъби.

При по-топъл, класически интериор, най-подходящи са текстилните вертикални щори, тип плисе. Те могат стилно да се съчетаят с възглавници, покривала, дамаски. Особен уют създават пастелните тонове. Текстилните ролетни щори са подходящи за детски стаи.

Цветовете са пъстри и бонбонени. Тръстиковите и бамбуковите щори се комбинират много добре с дървени мебели, обикновено естествен цвят – бук, дъб, череша, орех.

HomeMax има решение за всеки вкус и ако щорите не са по вашия, може да изберете пердета за дома. Плътните и по-тежки материи гарантират спасение от горещините. Изберете си десен и модел и ние ще ви го ушием. При това предлагаме най-различни цветове. 

Една хубава комбинация е плътни щори с ефирни пердета, като могат да бъдат в един цвят, но с различна тоналност. Щорите - по-тъмни, а пердетата - по-светли. Представете си ги в пепел от рози или беж. 

Към пердетата предлагаме и корнизи в различни модели, дължини и размери, дървени и метални. 

Незавимо от това дали ще изберете щори, пердета или корнизи, не забравяйте прецизно да вземете размерите на прозорците. 

Елате в HomeMax и със сигурност ще ви хрумнат много още идеи, разчитайте и на нашите консултанти за съвет, защото нали знаете: Един дом, много идеи!

http://www.home-max.bg/interior-dekoraciya-i-domashni-potrebi/interior-i-dekoraciya/perdeta/

И докато избираш пердета не забравяй да снимаш! Защото "Месец на ремонтите" в Dnes.bg ти е подготвило страхотни награди!

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ


4
Още по темата: пердеHomeMaxщора
Още от
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От пердета да пердета разлика бол. Ако са ненатрапчиви и от скъпа материя, правят от къщата дом. Иначе е като в офис на районното управление или помещение в централна поща, ако ще и да са говорящи щорите.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повече никога няма да сложа класическите пердета, а щорите няма да си ги купя в HomeMax. Има разни видове щори, поинтересувайте се, не искам да правя реклама на никого. Някои са много интересни.
1
5
 
12
 
! Отговори
ценителка преди 7 години
За тези които наистина се чудят - пердетата създават допълнителен уют и атмосфера в дома. Препоръчвам пердета - нежни, ефирни, прекрасни. Щорите ги оставете за офиса.