БСП за бой се стяга: Готова с кандидатите за кметове

Анелия Клисарова е кандидатът за Варна, Весела Лечева – за Велико Търново
15 сеп 2019 16:02, Красимир Ангелов
59
БСП за бой се стяга: Готова с кандидатите за кметове
Снимка: Булфото

Националният съвет на БСП утвърди кандидатурата на депутата Анелия Клисарова за кандидат за кмет на Варна. За кандидат на левицата в морската столица бе спряган лидерът на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов, който дори получи подкрепа от местната организация на социалистите. В крайна сметка обаче кандидат на левицата ще бъде бившият просветен министър Анелия Клисарова.

Още по темата
Националният съвет на БСП категорично отхвърли кандидатурата на председателя на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов за кмет на Варна, съобщи пред журналисти заместник-председателят на БСП Кирил Добрев. По думите му една от причините е, че платформата на Костадинов и ценности, които изповядва, се разминават с ценностите на БСП.

Както е известно, социалистите подкрепиха Мая Манолова за кмет на София, заедно с останалите номинирани от местните структури кандидати за кметове за предстоящите местни избори. Решението е взето единодушно.

В Пловдив пък кандидат на БСП за кмет ще бъде Николай Радев. Той е дългогодишен общински съветник и настоящ директор на езикова гимназия "Пловдив".

В Стара Загора левицата издига проф. д-р Иван Върляков – преподавател в Тракийския университет и изпълнителният директор на РАО "Тракия". Във Велико Търново към кметския пост пък се е прицелила шампионката в стрелбата и дългогодишен депутат от БСП Весела Лечева.

В Бургас кандидат за кмет на социалистите е Николай Тишев – депутат от левицата.

Ето и останалите кандидати за кметове на БСП за големите областни градове:

Благоевград – Румен Томов, Видин – Борис Николов, Враца - Момчил Младенов, Габрово – Ивелин Николов, Добрич - Георги Петков, Кърджали – Милко Багдасаров, Кюстендил – Здравко Милев, Ловеч – Радина Банкова, Монтана - Илия Илиев, Пазарджик - Благо Солов,  Перник - Станислав Владимиров, Плевен - Илиян Йончев, Разград – Денчо Бояджиев, Русе - Пенчо Милков, Силистра – Момчил Неков, Сливен - Кольо Милев, Смолян – Стефан Сабрутев, Търговище - Рая Матева, Хасково - Коста Стоев, Шумен - Венцислав Венков, Ямбол - Катя Георгиева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази с тази олигофренка прическа прилича на някоя стара вещица.
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има ли изобщо смисъл БСП да издигат кандидати в градове с над 10 хил. души населени. Там се предполага, че няма достатъчно пенсионери достигнали фаза деменция!
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Пенсионер 53Аз например не съм гласувал за БКП по времето на Живков.......по времето на великия "български"фараон Тато-Рамзес-Правешки негласували нямаше!!!Всеки викаше "ЗА" инак почваха призовки и посещения от квартални навлеци!Ако сега гласуваш за Герб или БСП = БКП! Сите са с "правешки" корени!
47
0
 
3
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
До Sicht Punkt 38 Не слагай всички пенсионери под един знаменател.Аз например не съм гласувал за БКП по времето на Живков , та камо ли сега за БСП.Ще гласувам за БСП само ако ме закарат с белезници.Същото важи и за концертите на Веселин Маринов.
46
1
 
1
 
! Отговори
Мария преди 4 години
гУцанов да си гледа работата ,как може да предлага тоя *** Костадин.
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вчера гледах видео на Костадинов, където обясни как БСП са отхвърлили предложението му да го подкрепят като обща кандидатура за Варна. Оказва се, че тази партия е една бутафорна опозиция, която да прикрие практически еднопартийното управление, симбиозата между мутри, олигархия и послушни пионки. София също е типичен пример за това с двете "водещи" кандидатури.
44
6
 
6
 
! Отговори
Алокакси преди 4 години
Стига сте трили коментарите против Портних, шофьора на Илия Павлов.
43
0
 
8
 
! Отговори
Легендата преди 4 години
Изкарахайте ги да говорят пред хората. Миналия път нямаше един дебат, за да не се вижда колко са несъстоятелни всичките. Карбов е ***, който две минути няма да издържи без да се изложи. Портних може пак да припадне в стил Боби Михайлов, онзи психопат вечния кандидат пак ще почне да писка, лелката от БСП не я знам, но от нейната партия няма как да спечели във Варна.
42
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Партизан за бой се стяга.Смях.
41
0
 
8
 
! Отговори
Червените милионери преди 4 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
40
1
 
5
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 4 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
39
1
 
2
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 4 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Sicht Punkt.Строят бе строй.Светъл и безкраен,даваше вид,но това е друга тема.Тези хора построиха язовири,пъти-ща заводи за едната чорба и едната чиста любов от тези бригади.След товасъздаваха и съзиждаха ,за да е добре на другите.С израза "балона се пукна",се припознава невежество за времето и себяга от това,като се пукна ,какво предлага новият балон ,а и какво дава.
37
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само ГЕРБ
36
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че ще ядът бой в бсп ще ядът ама това не е новина а статистика
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак ли бой? Тези само се бият ! При тях няма състезание, няма съревнование или конкуренция! Само бой знаят и от бой разбират! На Гоце човекът, сиреч Весела Лечева защо не се кандидатира в Горубляне? Там хората още "благославят" фамилията й!
34
6
 
5
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
БСП-то няма да спечели избори вече, защото електората му взе да си отива полекинка!Останалите пенсии сдрадат по КомунизЪма, защото тогава са били техните младини и те страдат не толкова за строя ("светъл" и "безкраен"), а за своята младост!Всичко е било балон, който се пукна като цирей.
33
3
 
3
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
БСП няма шансове ГЕРБ са изкоренили всички избиратели от бсп.Всичко е решено предварително тук форума пишат глупости ,някой хора неразбраха какво става Диктатурата на ГЕРБ нема да пусне никой в тези избори,парите идват от САЩ ,песните са ясни само гражданите неразбират къде се намират.Билютините на бсп изчезват в кофата.
32
0
 
4
 
! Отговори
светлана преди 4 години
Драги журналисти, объркали сте Видин с Белоградчик- област Видин. Кандидатът, който цитирате по- горе - Борис Николов е за Белоградчик/ понастоящем е кмет там./ За Видин кандидат кмет издигнат от БСП е Любомир Георгиев, сегашен директор на Гимназия с преподаване на чужди езици Видин.
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скука. Едни и същи статии през няколко часа. Ухае на кибабчитааа