Във фокуса на ГЕРБ за София: Малките квартали

В проектите им се включва и "зелен ринг"
20 сеп 2019 22:40,
24

Остава малко повече от месец до местните избори, а най-ожесточена се очаква да бъде битката в столицата ни. Как ще се развива София през следващите години коментира общинският съветник от ГЕРБ Силвия Христова. Tя обеща нови идеи, нови проекти и много нова енергия.

"Надявам се да се развива със същото темпо и скорост и по начина, по който гражданите имат очакването  да се развива, така че да направят своя избор съвсем скоро и да може работата за европейския облик на града да продължи", изтъкна Христова в "Денят ON AIR".

По думите ѝ има много приоритети за развитието на градската среда да се работи повече в малките квартали. Тя обясни, че има планове за развитие на още паркове, както и създаването на т.нар. Зелен ринг, който да свързва зелените площи.

"Презастроването е изключително сложна тема. Проблемът е наслагван доста през годините. Как се борихме ние досега? По инициатива на Фандъкова и главния архитект се промени законът за презастрояване на СО. Предстои още много работа в тази посока", обясни общинският съветник от ГЕРБ.

По думите ѝ предстои много работа по създаването на общия устройствен план, така че да се запази балансът между обществения и инвеститорския интерес.

"Всяка свършена работа ни показва как бихме могли да оптимизираме следващия проект. Винаги се учим от грешките си и някои недостатъци. Това ни дава увереността да знаем какво и как да го предложим през следващия мандат", коментира още Христова пред  Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
толкова го опрайха околовръстното и метрото мани мани метрото с палново от 60те години още недостроено околоврътното младост горубляне от години само се говори вместо да пуснат електричка зелена пътища ще правят да може да се сабират утрепките и да станат два три инцидента че са малко ежедневно ги слушаме и четеме ...и накрая ние ще си хванеме терминал 2 а зелените площи да станат по зелени да светнат ако требва
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ХА-ХА -ЛЪЩЦИ - 15 Г. КЪДЕ БЯХТЕ???
19
2
 
5
 
! Отговори
Артекс преди 4 години
Госпожата от ГЕРБ лъже. Просто 12 години ГЕРБ управляват София и са част от строителната мафия. Сега предизборно за 1 месец ще говори за крайните квартали. После- пак по старому
18
1
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
люлин2 блок 205 и 206 правят нова детска площадка върху старата предиизборите почват да се харчат пари за нема нищо тротоарите на блоковете сахлътнали и водата се просмуква към основите им няма едно засадено дърво на мястотона изсечените без причина
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ(ГРОБ) се учи от грешките си. Престанете с тези вицове. Този вече е изтъркан.
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕ-ПИ-Груп ще оправи всички квартали. Не се съмнявайте в това.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вълци ги яли малките квартали!!! Така гледа на тях ГЕРБ.А може да говори каквото си иска, небивалици.
14
2
 
9
 
! Отговори
дърт преди 4 години
Предизборни обещания в стил - и река ще ви направин, и деца ще ви направим! А този Зелен ринг по покривите ли ще минава?
13
3
 
7
 
! Отговори
Дидка преди 4 години
Понеже големите квартали ги оправиха,сега е ред на малките.Три мандата ХАОС и ЧАСТНИ ИНТЕРСИ!
12
3
 
10
 
! Отговори
. преди 4 години
Btw София е унищожена и съсипана, в момента дори,Пловдив изглежда много по-добре, дори последните ремонти са ужасни, не спира да се строи, метрото върви по-бавно и от бръшлян по стена на огромна къща, транспорта е ужасен и скъп, града е прашен и мръсен, всички нови скъпи неща се амортизират много бързо, не се поддържа, тези хора са изключително безочливи и са за панделата, ако зависи от мен.
11
2
 
4
 
! Отговори
Истина преди 4 години
Като изключим Младост,част от центъра и квартала на кметицата,доста голям трябва да е фокуса.
10
1
 
13
 
! Отговори
Лозен преди 4 години
За сведение на кмета на Лозен от ГЕРБ!Пътната мрежа ви е потресаваща уважаеми!Никакви подобрения през вашия мандат!Никакви!
9
1
 
14
 
! Отговори
Каракочев преди 4 години
Най-много се лъже преди избори.
8
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Във фокуса на герб е едно нещо- УСВОЯВАНЕТО!
7
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГРОБ е ОПГ!
6
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом предстоят избори и веднага маса неща влизат във фокуса на ГЕРБ. Като минат изборите пак ще се разфокусират.
5
4
 
11
 
! Отговори
БДЖ София преди 4 години
София трябва да бъде новото име на България,там се строи,инвестират,събират всички.Данъците и европарите отиват за какво ли не,като започнем от басейни,спортни площадки ..... останалите с гайдите могат само да свирят. ГЕРБ е СОФИЙСКИ, надпреварата е голяма кой е кмета в ГРАДА държава.Обещанията си остават и желанията също....мечти
4
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мафията никога не е губила избори; още от татово време са все номер едно.
3
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредните лъжи от ГЕРБ
2
6
 
26
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Ко? Какви са тия квартали, някой изобщо чувал ли ги е?