От ВМРО вярват: Джамбазки има реални шансове в битката за кмет

Войводите не мислили за вариант, в който той да не стигне на балотаж
22 сеп 2019 19:18, Красимир Ангелов
34

Депутатът от ВМРО и кандидат за кмет на Велико Търново доц. Милен Михов категорично заяви, че Ангел Джамбазки има реални шансове за победа в столицата на местния вот.

Още по темата
"От ВМРО отчитаме факта, че прекалено преекспонираме името му. Но това е най-добрият ни кандидат за София. Той познава добре проблемите на столицата", уточни Михов в предаването "Опорни хора" на телевизия Bulgaria ON AIR.

По думите му от ВМРО не са мислили за вариант, в който настоящият евродепутат да не бъде на балотаж и кого биха подкрепили в такъв случай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наскоро се обсъждаше сексуалната ориентация на Джамбазки.
29
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
всички, дори и митю патлака, имат реални шансове да спечелят, стига само да се регистрират! но само фандъкова ще стане кметица за ЧЕТВЪРТИ мандат!
28
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мая разкри далаверата с бюлетините в Костинброд и провали намеренията на ГЕРБ за пълна победа.Това беше дело на ГЕРБ и най-вече на Росен Желязков.Така че определението "костинбродска" е за гербаджийте.Иванчева беше "ударена"от Гешев чиято жена е съдружник с Ваклин. Колкото до V, абе на вас у село кво ви интересува кой ще е кмет на София?
27
3
 
3
 
! Отговори
V преди 4 години
Направо ще умрем от смех :))) Джамбазки , Манолова и Фандъка :)))) Това ли е капацитета на шопия . Нито един от тия не бих наел за никакъв ремонт .Те за майстори не стават ,ама аз и за контрол да не говорим инвеститорски или архитектурен не бих ги взел тия .И тримата са като *** :)))
26
8
 
4
 
! Отговори
Защо пък не ? преди 4 години
След като червената лъжла М.Манолова(Костинбродска) може да се кандидатира, защо пък крадлата Иванчева да не може и Джамбазки да не може...
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еи затова не следя политика защо кои къде огладнееш се мести за заплатата останалите хора никои не го интересува приятни ви избори ви желая няма да гласувам за никои
24
1
 
15
 
! Отговори
анализатор преди 4 години
Какви реални шансове за клет,БЕ господине?ВМРО имат реален електорат на избори средно1.5%.Сега ВМРО е случайно във властта,и взеха фантазиите да Ви се изострят.
23
0
 
9
 
! Отговори
Свинска чума преди 4 години
Нали има епидемия? Защо тези *** не са още ликвидирани , начело с русенския ***.
22
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само като ви види човек Баш "воеводата"и почват едни въпроси?????
21
4
 
9
 
! Отговори
Стига глупости преди 4 години
Джамбазки и ВМРО са подметка на ГЕРБ и никога не са имали повече от половин %. Полегнаха и подкрепиха далаверата с тенекиите за 3 000 000 000 долара. Това е причината да им дадат да си напазаруват *** гласове. Само ПП Възраждане. Те са за просперитет и възход. Вижте програмата и гласувайте. И не ходете за гъби, защото така пак сте за статуквото!
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Шоп абсолютно си прав.(Авто) Джамбаза има шанс да е кмет на София, колкото аз да съм кмет на Хонг Конг, тоес тотално под нулата.Интересно е обаче ако е искал да става кмет що се сети баш сега.Дали щото не влезе за евродупетат или щото не го щат във фашисткия интернационал на Салвини кой ли знае или може би за да служи за обиране на протестния вот в посока ББ кой ли знае.Едно обаче е ясно.На американски и руски патриоти с българско гражданство и тръмпутински *** вече никой не се хваща.
19
5
 
5
 
! Отговори
Праведен преди 4 години
Всеки може да говори каквото си иска, но в крайна сметка се вижда, кой какво е направил за хората !
18
0
 
9
 
! Отговори
ми за това преди 4 години
До интернетЗащото с 2 млрд бюджет можеш да крадеш на воля!
17
0
 
12
 
! Отговори
интернет преди 4 години
ЗА какво се натискат всички да станат кметове и точно в София милеят за гражданите ли?
16
2
 
18
 
! Отговори
Шоп преди 4 години
След толкова издънки на Каракочан това ми мирише на (не)научна фантастика с елементи на утопия. По-скоро е номер на Тиквата чрез пионките си от ВМРО, за да се отклонят гласове от Манолова. Само че номерът вече много се изтърка, а и абдалите доста понамаляха.
15
2
 
13
 
! Отговори
Сидеров е в кампания преди 4 години
Разбира се, че Джамбазки няма шанс да бъде избран за кмет на София. Тепърва обаче на него ще му се наложи да води предизборна кампания срещу истински противник. Сидеров се готви да се кандидатира за кмет на София не с нереалната цел да спечели изборите, а като удобен момент за водене на политическа битка именно срещу Джамбазки. Този път Джамбазки няма да може да разчита на преливане на гласове от ГЕРБ, защото положението на Фандъкова е такова, че гербаджиите ще дават гласовете си за нея.
14
0
 
6
 
! Отговори
Gandy преди 4 години
Подкрепят навсякаде "стабилността", или директно или като размиват гласовете на промяната. Дай Боже новите патриотични движения да не допуснат користни продажници да ги поведьт.
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ромите в трудови войски!да възродим казармата и дисципа!
12
1
 
9
 
! Отговори
??? преди 4 години
Те мечтите са безплатни. Стига с този Джамбазки.
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко пъти да ви даваме шанс ,какво от обещанията си изпълнихте ? Лапачи !