Румен Христов убеден: Софиянци ще подкрепят Фандъкова

Укрепването на СДС е най-важното, посочи лидерът на партията
14 окт 2019 09:37, Красимир Ангелов
75

Най-старата дясна формация у нас СДС застава зад номинацията на кандидата на ГЕРБ за кмет на София Йорданка Фандъкова.

За мен битката отново е ляво - дясно. Софиянци няма да допуснат грешка и ще подкрепят Фандъкова, заяви в "България сутрин" председателят на СДС Румен Христов.

Той подчерта, че в някои градове СДС са традиционно силни, давайки пример с Монтана. "За мен укрепването на СДС е най-важното, като най-старата формация в България", подчерта още той пред Bulgaria ON AIR.

"Опитваме да увеличим броя на кметовете и общинските си съветници. СДС е донор на много партии, включително и на ГЕРБ. Тези, които ни останаха верни, имат шанса да се развиват и да отстояват своите идеи", заяви още Христов.

По думите му Йорданка Фандъкова говори конкретно какво ще направи за софиянци. В рамките на кампанията нямало място за притеснения, а моделът се сменял на парламентарни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
3
 
2
 
! Отговори
Фея Мая преди 4 години
Уф...пак ме манипулират! Запазила съм си канторка в Красна поляна да защитавам най-низвергнатите! На олигарсите ще им отрежа квитацията, получавам си милионите отработени до момента и бегам в Красна поляна!
68
3
 
2
 
! Отговори
Цвента Цветану преди 4 години
Сбогом Фандък некадърен.
67
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом СДС подкрепя кандидата на дъртия *** Боко , значи до пролетта СДС ще е заличено.Със сигурност на никого няма да липсва.
66
2
 
4
 
! Отговори
Де Ниро преди 4 години
Няма как донор да бъдете! С изнили органи здрав организъм не се получава. Вие сте тумор в дяснато, заедно с хемодиализата гроп. Проф.д-р Манолова ще ви острани, политически Франкенщайни.
65
0
 
6
 
! Отговори
Кристал преди 4 години
Румба, щом сте с герб, бая хора от десните ще са за Манолова. Жалко, че не го осъзнаваш. Язък за вас, на е добре за София.
64
1
 
4
 
! Отговори
Разумен избор преди 4 години
Брей, че е убеден майкопродавеца Румен Христов, брей. Да предадеш идеалите на собствената си партия и да се съюзиш с бандити и престъпници е най-голямото му достижение.Софиянци, имате избор. И това не е варненското архитектче, известно само с опаковането на паметник.Правилният избор е Борис Бонев. Нищо чудно той да отиде на балотаж. И тогава сбогом на фандъчка и боко.
63
2
 
7
 
! Отговори
Твърдо подкрепям преди 4 години
Фандъкова - кмет на Самоков!
62
3
 
0
 
! Отговори
БСП с 2ма кандидати преди 4 години
До Спаси СофияВие от младежкото БСП, от Комсомола де
61
7
 
2
 
! Отговори
предопределон преди 4 години
Такова чудо като МаМа и за комшия да ти се не пада, камо ли да го избереш за кмет! Та ако ще да е и на некоя паланка у Кюстендилско.До сега за учителката не съм гласувал, но заради историчката от МГУ, дето се представя за юрист - ще го направя.Само плям-па, нищо друго! Като омбудсман си правеше реклама (с държавни пари) с козунаци и чорба за бабите. Нищо по същество.
60
5
 
2
 
! Отговори
такааааа да попитам преди 4 години
Нали съм разбрала добре, че ако има балотаж Фандъкова/Манолова тъмносините СИЛНО ДЕСНИ раданчовци ще глауват за червената п.а.ч.а.в.р.а.?
59
3
 
10
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
Моят също.И погледнете двете статии за Фандъкова. Колко избирателно се цитира в тях диспута с Мая Манолова. А възможност за коментари няма. Това е то гербаджийската пропаганда в действие.
58
5
 
12
 
! Отговори
Iozeff преди 4 години
Моя глас да се брои за Мая!
57
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** купува апартаментче в Манхатън и съвсем е оголила и фронт, и флангове - само по един трольо в сайт. По-забавно е, ако поне двама си разменят сегиз-тогиз орехчетата, пък тя каква стана - изпосталял трольо не го докарва вече нито на качество, нито на количество.А какви цолидрагойчевици имаше при Тошооо...
56
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Общо на екрана три парчета мър ша.
55
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз като софиянец няма дагласувам за сините мъpши,чийто представител е тозимошенник.
54
4
 
17
 
! Отговори
АЙДЕ, МАРШ преди 4 години
СОФИЯНЦИ БЯХА ТАРИКАТ ***. АКО ПАК ИЗБЕРАТ ГЕРБАДЖИЙКАТА СЪС ЗАПУШЕНИЯ НОС, УГАЖДАЩА НА БОКО И ХОРАТА МУ -ДАВАЙТЕ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СЪЩОТО. ОТНЯКЪДЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ. НАЙ-ДОБРЕ ОТ СОФИЯ. НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ГИ ТЪРПИМ ТИЯ КРАДЛИВИ ГАДОВЕ И ПРИДВОРНИТЕ ИМ СОПОЛАНИ
53
1
 
15
 
! Отговори
ПБ преди 4 години
Дядо П.Бочаров(мир на праха му) казваше: Иес, иес, ама йок! Да, да, ама не!
52
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ФАНДЪКОВА, А НЕ ШИЗОФРЕНИЧНОАФЕКТИВНИТЕ НАПЪНИ.
51
7
 
21
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Чочо: Пак крадливата гербаджийска дружинка ли да управлява София? Да, ама не. Всичко си има край.
50
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гласувайте за Иванчева, да я изкараме от ареста и да и се пукне жлъчката на строителната мафия!