Валери Симеонов внесе сигнал за брокери на гласове

Симеонов се е срещнал със Сотир Цацаров и Младен Маринов
21 окт 2019 19:46,
1
Валери Симеонов внесе сигнал за брокери на гласове
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов внесе сигнали за брокери на гласове на среща с главния прокурор Сотир Цацаров и министъра на вътрешните работи Младен Маринов днес, съобщиха от пресцентъра на партията.

Още по темата

По време на разговорите е бил поставен въпросът за гарантиране на честността на вота в изборния ден. Акцентът е бил поставен върху Пловдив.

Предоставяйки новите сигнали, Валери Симеонов и членове на ръководството на НФСБ са припомнили как на миналите местни избори през 2015 година резултатът в Пловдив е бил обърнат в последния момент, а полицията - изтеглена от ромските махали. По време на срещата са били предоставени и сигнали за купуване на гласове в Благоевградска област.

Главният прокурор Сотир Цацаров и министърът на вътрешните работи Младен Маринов са се ангажирали да проверят предоставените им сигнали, да проведат допълнителни разговори с директора на ОД на МВР в Пловдив старши комисар Йордан Рогачев, както и да бъде осигурено до края на изборния ден полицейско присъствие в махалите, се посочва в съобщението.

Поставен е бил и въпросът за спазването на Закона за шума през лятото, както и за озвучаването на ромските сватби.

Като цяло е отчетен положителен резултат от прилагането на Закона за шума, се посочва още в прессъобщението. Предстои допълнително синхронизиране на действията на контролните органи за прилагането на закона в цялата му строгост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вземи единия-удари другия! Народна поговорка.