Директор в столично школо - с агитация в електронен дневник

Диян Стаматов е кандидат за общински съветник в София
22 окт 2019 22:16, Петя Славова
15

Директор на столично училище агитира в електронния дневник родителите на учениците си да гласуват за него. Диян Стаматов е кандидат за общински съветник в София. Призивът беше разпространен в социалните мрежи, а за неговата автентичност потвърди самият Стаматов.

"Обърнах се към родителите на децата, които се обучават в 119-то училище - за мен това е правилния начин, честния начин, искрения начин, за да знаят каква е моята позиция", посочи той пред Bulgaria ON AIR.

Според директора на 119-то училище единствената грешка, която е допуснал е, че в съобщението си е обявил номера на бюлетината и на префенцията. По тази причина съобщението е премахнато.

В общинската избирателна комисия няма постъпила жалба по конкретния случай - затова и членовете се въздържат от коментар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
От квартала преди 4 години
Изключително омерзителна особа, която се смята за несменяема и недосегаема. По-умните и талантливи деца са подложени , заедно с родителите си, на абсолютен тормоз в споменатото измислено училище. Учителския състав е от зле-по зле с всяка измината година - защото качествените хора не го издържат.Всички свестни учители напуснаха, заради тази ситуация, която той създава . Дано има последствия тази постъпка и най-накрая да бъде отстранен. Много неприятен като човек и подъл ксто администратор.
11
0
 
4
 
! Отговори
даскалица преди 4 години
ГЕРБ да го прати в Карнобат и селата да предаде опит на колегите. Ерген съветва родителите как да си възпитават децата. Този велик прословут директор не бива да си пропилява капацитета , трябва да го приложи на практика.Дай боже тези училища станат привлекателни както 119. Доказателство от необходимостта за мандатност на школски директори.Той обиколи Европа с баба си Такева.Толкова много знае , че обучава и някои директори.Не бива знанията му да се пилеят.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 8 -" Чудеса" са проявите на човека, когото се опитваш да защитиш, а злобата е в теб ,че си казваме гражданската позиция ,а не "ласкаем" измисления директор , щом за едни има дори конвой за купуване на гласове , какво да кажем за чисто "***..вската " постъпка на педагог ,който би трябвало да учи децата на честност, така че остави лицемерието си за приятелските си кръгове , ако имаш такива ,но по писането ми приличаш на част от ко..му..ни..с..ти.ческите кръгове по "ИНТЕРЕСИ"
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди тази му постъпка даже мислех да гласувам за него...Пообъркал се е с тази си постъпка... то бива агитация, ама с или без закон - това е отвъд границата на професионалната етика.
8
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много злоба тука бе. Чудеса.
7
0
 
11
 
! Отговори
даскал Пандо преди 4 години
Училищата са деполитизирани !!! Тоя тарикат да бъде уволнен !!!
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
очакваше се - "любимците" на властта се самозабравят и се о..а..к..ват , започват да се имат като бога Слънце , липсата на професионализъм се скрива като ласкаем Вожда ,как да подадат оплакване родителите като децата им са в "ръцете" на този "велик" директор , може и подписка в защита да му направят, щото той твърди ,че децата се записват в училището заради него от кумова срама добавил и колектива НЕЗАБАВНА оставка да отиде в карнобатско село и там да събира ученици ,ама като учител
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз ще гласувам за кметицата на Момин проход, за вас не знам
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стаматов е нагъл и самозабравил се индивид.
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо ли не се учудвам. Нали Стаматов беше най-най директорът у нас - всичко знаеше, всичко разбираше.Та той не излизаше от тв студиата, не зная кога ходеще на работа.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човека знае как да се рекламира и то безплатно.
1
1
 
21
 
! Отговори
Педагог или директор преди 4 години
Този "Директор", нарушава по НЕДОПУСТИМ начин основен КУЛТУРЕН принцип! Той прокарва ИДЕОЛОГИЧЕСКИ елемент (в случая ПИСМЕНО ПУБЛИКУВАНЕ на партийно-политическо пристрастие) в педагогическото общуване!. Аналогично, ако някой учител отправи РЕЛИГИОЗНИ, ФИЛИОСОФСКИ и пр. послания в ДЪРЖАВНО УЧИЛИЩЕ би следвало ДА БЪДЕ НЕЗАБАВНО УВОЛНЕН!!! Този човек щом е ДИРЕКТОР, няма как да се оправдава че е ПЕДАГОГИЧЕСКИ НЕГРАМОТЕН!!! Това НЕ е гаф, а проява на НЕКОМПЕТЕНТНОСТ при такъв висок пост.