Кандидат за Варна: Битката за кмет на града не е предрешена

Кандидатът на БСП пред Bulgaria ON AIR за визията си за морската столица
22 окт 2019 09:03, Красимир Ангелов
17

В битката за кметския стол във Варна се включва досегашният кмет на града - Иван Портних. След сериозни дебати БСП издига за негов противник професор Анелия Клисарова. Тя е убедена, че битката за кметския пост в града не е предрешена.

"Бях предложена от почти всички основни партийни организации. Имах подкрепата на варненци и на нашите симпатизанти и колеги от БСП. Имам и подкрепата на София. Загърбили сме всички дискусии и всички единно застават зад мен", обясни тя за зрителите на "България сутрин".

"Имам визия за Варна и с воля, сърце и разум ще я изпълня. Близо месец се срещах с хората и представих моята визия нееднократно. Получих пълна подкрепа за акцентите във визията и добавихме някои нови неща. Ако искаме да върнем славата на Варна, то първо трябва да чуем варненци", посочи още кандидатът на БСП за кмет на Варна.

По думите на проф. Анелия Клисарова бул. "Васил Левски" си остава проблемен за града. Във визията си за промяна и развитие на града тя е заложила основно изграждането на Северната тангента.

"Не направим ли реалния Околовръстен път, няма как да разтоварим трафика във Варна", настоя тя в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според проф. Клисарова градският транспорт във Варна не работи както трябва и е необходима строга ревизия. Тя е на мнение, че по-важни за Варна от детските градини са детските ясли. Клисарова смята, че всички деца до 7 клас трябва да минат на едносменен режим в училище, раниците им да остават в шкафчета в учебните заведения и да не започват учебни занятия в 7, а в 8:30 ч.

"Майчиното и детско здравеопазване трябва да се случи. На Варна ѝ прилича да имаме силна детска болница. Най-наложителното за Варна е втори спешен център в "Аспахурово", подчерта кандидатът за кмет от БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
И тая е блондинка :)
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквито и избори да има в България, те не са нито кметски, нито парламентарни, нито за общински съветници, всички избори са за ОБЕЩАНИЯ, кой ще изкаже най-доброто ОБЕЩАНИЕ, това се харесва на ОВЦАТА най-вече, 30 г. ОБЕЩАНИЯ и ЛЪЖИ и стадото овче става все по-бедно и по-гладно, ама нали е с овча тикква нищо не може да разбере и усети !
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
..тези кардинални промени с булеварди, мостове, детски градини, нови болници и т.н. и т.н., ги дърдори всеки квартален анализатор на пейките пред блоковете. Приказки на ангро! По-интересно е защо никой не казва нищо за приходи, все пак трябва и някаква икономика, не може само от молове и туризъм да чакаш....А, ето и аз почнах да давам акъл
13
1
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
До ;-): Изборите не са само за кмет, а и за общински съветници и квартални кметове. Така че всеки глас е от значение. Наистина е време да се поразмърдат от предизборният щаб на БСП. Иначе нищо няма да се промени. А има много какво да се прави.
12
2
 
1
 
! Отговори
;-) преди 4 години
До ognyanz 1"Бях предложена от почти всички основни партийни организации. Имах подкрепата на варненци и на нашите симпатизанти и колеги от БСП. Имам и подкрепата на София. Загърбили сме всички дискусии и всички единно застават зад мен", обясни тя за зрителите на "България сутрин"Оти да се хабят, па и пари да арчат, след като си знаят, че ще загубят!
11
3
 
7
 
! Отговори
Извън темата: преди 4 години
Срам за всички лекари. Мерудията на кметските избори във Варна-Анелия! Като видя лекар кандидат на избори не знам какво ми става. Никой нормален истински професионалист, който уважава себе си, да стори това. А тази дори е професор, беше дори и ректор. Има ли дори един човек, който да е лекуван от въпросната госпожа. Ама не на ниво медицинска сестра. Говорим за висококвалифициран ЛЕКАРСКИ труд все пак. А не учебникарски. Типичен представител на върхушката.
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кандидат-кметът на БСП за Варна: "Бях предложена от почти всички основни партийни организации. Имах подкрепата на варненци и на нашите симпатизанти и колеги от БСП. Имам и подкрепата на София. Загърбили сме всички дискусии и всички единно застават зад мен", обясни тя за зрителите на "България сутрин"Че кого го интересува това бе! Това, че някакви си местни ваши партийни организации са подкрепили червения кандидат-кмет не е нещо, с което да спечелите гласоподаватели.
9
1
 
6
 
! Отговори
Варна, Варна преди 4 години
Варна има крещяща нужда от паркинги покрай центъра... оттам ще олекне и ще се улесни движението по малките улици. Има нужда да се подобри градския транспорт, за да могат хората да ползват него и да не се мъкне всеки с колата си. Време е да се помисли за надземно метро и да се спре с трафика. Обаче всичко е в сферата на пожеланията :)
8
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Поредния фарс се разиграва в наи-корумпирания град в Българъя-Варна.На всички е ясно ,че тази няма да я изберат и вече всичко е договорено задкулисно.
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Във Варна балотаж ако има ще е между Костадинов и Портник, Клисарова дори втора няма да е.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
защо повечето кандидат кметици са с една и съща прическа?
5
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига глупости. Очевидният избор е ясен на всички.
4
1
 
5
 
! Отговори
? преди 4 години
На края на новия булевард, който води директно към езерото, какво ще има, мост, тунел или кръгово без изход?И кога най-после ще бъде готова рампата за скокове на самоубийци на Аспаруховия мост?
3
7
 
4
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Само като и видиш физиономията и ти става ясно, че е наследник на виден комунистически род.....
2
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Потресаващо е мълчанието на БСП относно пиянските изцепки на гербавия Портних в Хайфа, и сексуалния тормоз който е упражнил над израелска сервитьорка!Би трябвало да ги раздуят до небето, ако бяха истинска опозиция!За това гласувайте за Костадинов, единствения истински опонент на режима
1
1
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
Досега не съм видял нито предизборен плакат, нито билборд нито телевизионен клип на Анелия Клисарова. Ако така ще си води кампанията, изборът си е предрешен. Отдавна е време от БСП-Варна да се поразмърдат.