Публиката ще се бори за достъп до концерта на Стар Академи

Миналия понеделник около 300 души останаха извън залата
25 апр 2005 11:02,
Публиката ще се бори за достъп до концерта на Стар Академи
Все повече са желаещите да станат част от шоуто на талантите Снимки: Dnes.bg
След като миналия понеделник около 300 човека не успяха да влязат на безплатния концерт на талантите от Стар Академи, тази седмица очакванията са извън залата да останат над 500 човека, желаещи да наблюдават шоуто. 

Капацитетът на помещението в Националния Радио-телевизионен център (НРТЦ)на бул. Цариградско шосе в София, е 350 души и е специално пригодено за концертни изпълнения.

Концертът на живо започва в 20:30 ч., но обявеният час за вход е 19:00. Ако отидете в този час обаче, шансът Ви да влезете е минимален. При всички случаи Ви трябва лична карта, а за малолетните е необходим придружител.

Миналата седмица автобус на Стар Академи извозваше феновете от спирките по бул. Цариградско шосе до мястото на купона НРТЦ, в близост до отбивката за Летище София. На концерта се раздаваше безплатна бира, а високите температури в залата нагорещиха страстите допълнително.

Ако интересът към шоуто продължи да нараства и входът остане безплатен, нищо чудно идните понеделници групи от тинейджъри да си пазят места на входа от ранни зори.

Снимки от днешния концерт ще бъдат публикувани тази нощ в Staracademy.Start.BG.

 

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание