Жени Калканджиева има син

Супермоделът роди рано сутринта в понеделник. Бебето се казва Георги
7 сеп 2009 17:12,
47
Жени Калканджиева има син
Снимка: Булфото

Евгения Калкандижева стана майка. Рано сутринта в понеделник собственичката на агенция „Визаж“ роди момченце. Бебето тежи 3,5 кг и се казва Георги.

Родителите му са много развълнувани от щастливото събитие, съобщава Наско Лазаров, PR на Калканджиева.  

Майката и бебето са в добро здравословно състояние и в момента се намират в родилното отделение на САГБАЛ „Шейново” в София.

Така българката, станала шеста по хубост в света, се омъжи преди две години за любимия си Стефан Манов – Тачо, на пищна сватба с 500 гости и четири булчински рокли. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
0
 
! Отговори
Д.Спасова преди 14 години
Честита рожба на Жени Калканджиева!Да Ви е живо и здраво момченцето!Няма по-голяма радост!
43
1
 
0
 
! Отговори
Dr. преди 14 години
До анонимната госпожа от един доктор в не толкова елитна клиника:Мила ми госпожо, какви са Вашите критерии за елитност на една клиника.? Нова сграда, боядисана в бяло и без ***, но с фалшифицирана или купена акредитация, млади и усмихнати, но със съмнителна подготовка лекари, които собственикът не пуска на специализации, защото трябва да му носят проценти... И като настане критична ситуация викат такива едни стари вълци от не-елитни клиники, за да спасяват положението!
42
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ти си раждай в обора и бъди сложна, а аз ще си раждам в лукс пък нека да съм проста. Айде, живей си в мизерията:)))
41
1
 
0
 
! Отговори
Verka Tochkova преди 14 години
Chestito na Jeni Kalkandjieva ! Georgi da raste zdrav i krasiv za radost na mama i tati...
40
1
 
0
 
! Отговори
sas до Роси преди 14 години
Роси, честита радост и на теб и твоето семейство! Здраве, щастие и много късмет за Рая и за всички, които тя направи много щастливи с раждането си! А за анонимната госпожа с ужасно простите си постинги да припомня, че Исус се е родил в обор. Макар, че е син Божи. Но, според нея, Богородица не е уважавала себе си. Наистина няма смисъл да се коментира простотията й. Но пък такава чак всеки ден не се среща. :))
39
1
 
0
 
! Отговори
feti преди 14 години
kakav egoizam sa6testvuva DA ste givi i zdravi da si otgledate detenceto A toi neka da stane silen mag da zakrilq mama i tate
38
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Въпросът не е дали е елитно, а това че една себеуважаваща се жена се грижи добре са себе си, и особено когато става дума за здравето и живота й и този на детето й. Не може родни звезди да раждат с *** в родилно с инфекциите и пълзящите вредители и мръсотии в тази болница, ако и да е във ВИП стая и ако и лекара да й е личен приятел. Просто Майчин дом и Шейново са еталон за мизерия.
37
1
 
0
 
! Отговори
роси преди 14 години
И на мен днес ми се роди първото внуче - Рая от мама Цвета и тати Георги! Какво значение има кой, къде и как е родил? Децата са си деца и, слава Богу, не им пука за всички наши глупости. Всички те са елитни,нали?
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
32-34, можеш да извадиш момичето от мизерията, но мизерията от момичето - не. Вероятно го знаете и по себе си.
35
1
 
0
 
! Отговори
Ани преди 14 години
Да расте буен и палав малкия Георги,за да радва мама и тате!Това е една наистина добра новина!
34
1
 
0
 
! Отговори
Ева Б. преди 14 години
до 21Абе, хора, какви сте такива зли и смешни, бе!Що за безхаберност? Щяла да ражда "елитно"...и кое е "елитното"? Има ли детска реанимация?А неонатология?А реанимация за майката?А интензивно?От къде ли ще знаеш ти?..."Елитното" ти раждане ще е "върха в кариерата" ти към "елита". Дано всичко ти мине безпроблемно, но "елитните"места са безпомощни при усложнения. Прочети за Елвира от Варна, която роди на "елитно" място...Пази,Боже, сляпо да прогледа...(то и толкова проглежда де... жалка история)
33
1
 
0
 
! Отговори
Ева Б. преди 14 години
Ама да се халосвам да пиша на някакви хорица с дребни душици забравих да отправя пожелание за много щастие и на майката, и на детенцето, и на таткото :)
32
1
 
0
 
! Отговори
Ева Б. преди 14 години
до 30...Хах не знам каква е представата ти за Бг-супер модел, ако изобщо има такова нещо...А и ти самата (или самия... ама май си жена...) предполагам, че си доста притеснена финансово, щом такива неща ти правят впечатление. От мен да знаеш- хората, които не мислят за пари, а просто ги имат не са показни. Показността е присъща на по-нисшите класи. Няма нищо лошо в това майки да си менкат бебешки неща. Биха се срамували от това само селянчета с манталитет като твоя (за жалост...)
31
1
 
0
 
! Отговори
sas до 30 преди 14 години
:)) Продължавай! Направо къртиш мивки.:))
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
САС, айде нема нужда да раждам при *** и ***. А Жени, въпреки принципното ми уважение към нея е прекалено пестелива май. Всичко необходимо за бебето й било подарено от манекенки на Визаж, които вече били родили... Ми това не ми е представата за супермодел, ша прощаваш...
29
1
 
0
 
! Отговори
Карина преди 14 години
Честито да им е, да ги радва много :)
28
1
 
0
 
! Отговори
aaab преди 14 години
честито - живи и здрави ...и много да ги радва малкото хлапе :)
27
1
 
0
 
! Отговори
pebbles преди 14 години
Честито на родителите, много хубаво име са избрали...Още се чудя на името на бебето на Венета Райкова и Тишо - Патрик
26
1
 
0
 
! Отговори
sas до 21 преди 14 години
Рядко се срещат коментари като твоя - направо изби рибата.:)))) А на Жени - честито!!!
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
21,??????????????????И все пак ти пожелавам да родиш без проблеми в"многото по-елитно място".Явно там лекарите имат някакви свръхспособности,които техните колеги извън тази елитна болница няма как да имат.Сигурно някой ден твоето детенце ще срещне малкия Жорко на Калканджиева,ще му викне:"Пфу,какъе мъж си ти,та ти си роден в Шейново,пък аз в ЕЛИТНА болница!!!