Ако тя има всичко, подарете й по-голяма G точка

Това се постига с колагенова или хиалуронова инжекция
31 яну 2011 10:25, Елка Василева
74
Ако тя има всичко, подарете й по-голяма G точка
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Какво да подарите на жена, която има всичко в живота? Зарадвайте я с инжекция колаген, която ще подчертае нейната G точка.

Така преди три години британските медии писаха за лондонска клиника за интимна естетична хирургия, която първа на Острова започна да прилага процедурата G-Spot Enhancement, тоест подчертаване на G точката.

Става дума за процедура, лансирана преди 5-6 години от калифорнийския гинеколог и пластичен хирург Дейвид Матлок, наричан в американските медии доктор Секс.

„Преди две години бях в клиника за интимна естетична хирургия в Ню Йорк, където наблюдавах процедура по подчертаване на G точката.

В технологично отношение процедурата е много проста и продължава 15-20 минути, така че жената може да отиде в клиниката например в обедната почивка. След това нормално се връща на работа.

Процедурата струва 1000-1200 долара в зависимост от клиниката, в която се прави“, разказва известният хърватски естетичен хирург доктор Синиша Глумичич, цитиран от „Ютарни лист“.
 
Макар че за фамозната G точка се спекулира от времето на Аристотел, тя векове наред беше неуловима.

Че митичната G точка във вагината, чието стимулиране води до по-силен оргазъм, наистина съществува, установи през 2008 г. италианският сексолог Емануеле Джанини.

Заедно със свои сътрудници в списание Journal of Sexual Medicine той представи и ултразвуково доказателство за това, че някои жени имат изключителна G точка.

„Анатомично гледано, много специалисти смятат, че няма нищо специално около G точката. Оказа се обаче, че това е свръхчувствителна точка, тъй като там са съсредоточени гъсто преплетени нерви. Стимулирането на тази точка дава възможност на жената да получи по-голямо удоволствие и вагинален оргазъм“, казва Глумичич.

Той обяснява, че първоначално подчертаването на G точката се е правело с колагенова инжекция, а сега това става главно с хиалуронова инжекция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
еко преди 13 години
леле къде взеха да се месят вече!!!
71
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
G точката при жената е последната буква от shopinG
70
0
 
4
 
! Отговори
VAS8ILISQNISEVROPA преди 13 години
ЖЕНСКАТА G ТОЧКА Е....В МЪЖКОТО ДОСТОЙНТВО.....
69
1
 
6
 
! Отговори
ръца пръцова преди 13 години
еееее от кога чакам това да дойде и в наше село Малкомъдково да си направя и аз една гигантска г точка че да я вижда моя мъж че му големи лупите като на дамаджана дъното
68
1
 
3
 
! Отговори
До 49 преди 13 години
Стават студени защото след оргазъм разумът влиза в действие с пълна сила. И ако жената не харесва партньора си, или се срамува от секса автоматично се отдръпва. Ако участва в действието не само с тялото и емоциите си, но и приема отворено това, което прави, тогава може да изпита и още няколко последователно... :)
67
2
 
7
 
! Отговори
гурбетчия преди 13 години
Ако Х-точката на мъжа е здрава и корава и идържа поне 30 минути,тогава няма нужда от хирургическо подчертаване на Г-точката на жената!
66
4
 
2
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Какво ли не се прави само и само да се поправи прородната грешка, жена.То са толкова много тунинги вече, че няма да ми стигнат 500-те символа коментар.
65
2
 
19
 
! Отговори
M. преди 13 години
Какво ли не се прави в услуга на богатите мъже с малки и меки ***!
64
1
 
4
 
! Отговори
баба Руна преди 13 години
Размера, размера и онова дето ми е в акъла е важно, точката да га...дъ.....
63
2
 
3
 
! Отговори
indirektno преди 13 години
1200 $ na doktora ,toy na jenata otidi da dodi indirektno na jenata za 1200 baksa syal mesec ste ima pilna programa
62
2
 
15
 
! Отговори
Хайван преди 13 години
Абе и аз дълго съм ровичкал да търся. Няма. Ни точки,ни тирета. Но има нещо по-важно,няколко см по-горе. Вие си знаете какво. Пък и винаги реагира правилно.
61
3
 
2
 
! Отговори
до xm преди 13 години
"май още не си излязал от бара братле..не можах да ти хвана мисълта:))"фани дедовия тогава
60
0
 
7
 
! Отговори
хахахха преди 13 години
Ако тя има всичко , Хасан вече е разбрал и я е обрал , така че споко .
59
2
 
12
 
! Отговори
PVC преди 13 години
Ако тя си има всичко,наблъскайте я с пластмаси-джуки,гърди,г-точка,къде ли не! Не се претеснявайте-хирурзи-алчни шарлатани-БОЛ!!!
58
1
 
5
 
! Отговори
:))) преди 13 години
Що другите, където са без пари не са любовници ми напротив.... Те компресират с много любов, а другите от правене на пари нямат време за това да се ровят в раз Ж- та и то точки и прочие...Много грешиш другите нямат време от пари да правят, любов нито деца, нито семейство, секс от време на времe, където свари и по бързо, че няма време даже не се мори да търси, разни ж- точки..Разбираш ли каква е разликата не, че не им се иска....? За, това къде сварят.....Един бърз секс в бара.... ?!
57
1
 
16
 
! Отговори
:D преди 13 години
Па кой те кара да ровиш , рови си в гз и си се радвай.
56
10
 
3
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Вие луди ли сте да ровя там и да търся някаква простотия с часове, която я, я има я, я няма, баси гнусотията...
55
1
 
6
 
! Отговори
хм преди 13 години
май още не си излязал от бара братле..не можах да ти хвана мисълта:))
54
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
сичкия народ дето има пари в днешно време е от порнографи и разни съпътстващи професионалисти,те са любовници,не са биячи
53
4
 
4
 
! Отговори
:))) преди 13 години
Някои жени, като кажат аз не правя такива работи.... не търсят G точката на мъжа... А, дали? Всичко....? Липусукция на бричовете *** за не знаещите и изкуствен бюст, пари, кола, работа..Всичко?Това ли е всичко?А тяхната G точка опитва ли се някой да намери или ако се обадят от време на време евентуално? Или в поредния бар и дискотека, ако някой евентуално е приел достатъчно алкохол за да не види как изглежда или що за жена е въпроса е да се открие, тази вечер G точката, а чия си ничия?!Обща.