"Vogue" стресира света на модата. Талия от цели 35 см!

Списанието пусна снимки на Етел Грейнджър, вписана в Гинес
Обновена: 13 сеп 2011 14:56 | 13 сеп 2011 12:10, Елка Василева
98

Снимка: "Vogue"

 

Покойната британка Етел Грейнджър е имала талия само 35 см заради сексуалните желания на съпруга си.

Сега италианският "Vogue" публикува на корицата в септемврийския си брой снимка на манекенката Стела Тенант, която с помощта на фотомонтаж изглежда като Етел и посвещава уводния си материал на жената с най-тънката талия, вписана в Книгата на рекордите на Гинес.

Етел Грейнджър е родена през 1905 г., умира на 77-годишна възраст. Съпругът й астрономът Уилям Арнолд Грейнджър смятал, че заради модата от 20-те години на ХХ век жените изглеждат "плоски като дъски".

Той изисквал от Етел да носи корсет, а накрая я убедил да го носи и докато спи. С времето талията й станала невероятните 35 сантиметра.

Уилям бил убеден, че жената може да има повече деца, ако си стяга талията. Освен това той се наслаждавал на високите токове и пиърсинга. Затова в очите му Етел е била съвършената жена.

Семейство Грейнджър, изразяващо се по специфичен начин, създава субкултура в Лондон, присъствала по страниците на списанията над 20 години.

Все пак може би е притеснителен фактът, че списание като "Vogue" поставя акцент върху фигура и структура, която сигурно ще бъде критикувана от хора, борещи се против анорексията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: ВОГЕтел Грейнджър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
0
 
! Отговори
aneliya преди 12 години
tova e dosta grozno ujas
97
0
 
0
 
! Отговори
laura преди 12 години
На тази мъжът ѝ е бил *** перверзника !
96
0
 
4
 
! Отговори
soso преди 12 години
Качвайте още такива снимки на изтрещели лелички и после се чудете защо децата ви не се хранят нормално и боледуват,като си мислят,че се слабее с гладуване
95
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Воуг воуг, лет ьор бади мув то дъ мюзик
94
0
 
14
 
! Отговори
бай брадър преди 12 години
болни мозъци?!
93
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Уилям бил убеден, че жената може да има повече деца, ако си стяга талията. Освен това той се наслаждавал на високите токове и пиърсинга. Затова в очите му Етел е била съвършената жена."къде ше го носи това бебе тази жена, тя вместо утроба има стомах, не ми се мисли на какво е приличала матката й........да не говорим че тънка талия и супер изхвръкнал корем под нея въобще не ми се струва естетично, да не говорим за сексуално излъчване..........
92
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** уродоптила
91
0
 
19
 
! Отговори
az преди 12 години
до EU-citizenЯвно си доста извратен щом смяташ това за нормално. Аз лично намирам това за отблъскващо, отвратително, грозно и т.н., и то не защото съм свинка в талията както ти се изразяваш.
90
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 90.Ако някой е свинка си ти!
89
32
 
1
 
! Отговори
EU-citizen преди 12 години
Не виждам какво нередно има. Пищите, защото жените ви са като свинки в талията.Естествено, че трябва да се носи корсет
88
0
 
34
 
! Отговори
eli преди 12 години
аман от луди дизайнери. и ненормални ценители на красота.!!!! побъркаха младите девойки и направиха младежите ,да изглеждат като инфантилни деца..ако човек гледа себе си и има самочувствие ,ще види че личността му е неповторима,,,дано повече от младите не подръжават на олигофренските изисквания на дизайнерите!!!
87
0
 
0
 
! Отговори
до 87 преди 12 години
да, и Човекът, който се смее на Юго засяга темата
86
0
 
5
 
! Отговори
До 26 преди 12 години
Разказът е на Мопасан и се нарича "Майка на ***".
85
0
 
8
 
! Отговори
Roll Eyes преди 12 години
.....Shocked..........Виждал съм снимки на подобна американка - Cathie Jung, талията 38cm, Носила е корсет през последните 12 години непрекъснато-дори спяла с него.....Ужас и отврат !!!
84
0
 
1
 
! Отговори
jj преди 12 години
Тази не е единствената и има и по-уродлива версия - 32 см. Филмчето в youtube се казва "National Geographic - Taboo - The Smallest waist in the World on a Living Person!."youtube/watch?v=I_N14gF3dj8
83
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Крайностите водят до уродство!
82
0
 
7
 
! Отговори
Om Ram преди 12 години
Ами, то има статии за Етел и другаде - къде са й червата ли? Ами хранопроводът се издължава, а стомахът й се смъква. Естел е с доста голям нисък корем под тънката талия, което всъщност се намира стомаха й. На тези снимки не си личи, защото са правени с фотошоп, но потърсете оригинални - има.
81
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това направо е грозно и стресиращо.
80
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
stomaha im e smaknat nadolu s 10 tina sm, babrezite s 15 i ima opastnost da otkazat da rabotiat i togava.... 6te gleda otdolu kak raste trevata. bolni zeni.
79
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това нещо не трябва да бъде корица на ''вог''а корица на някое списание за здравето и какво не прябва да правим с него...това е гавра..